Top 3 meest gebruikte leendoelen

Geld lenen voor een verbouwing

Woning verbetering om meer ruimte te creëren en optimaal te genieten van uw bestaande woning. Financier met fiscaal voordeel, er is vaak meer mogelijk dan u denkt.

Verbouwing financieren

Geld lenen voor een auto

Nieuwe of tweedehands auto kopen? Financier deze voordelig met de laagste rente van Nederland.

Lees meer over geld lenen voor een: Renault, Volkswagen, Tesla, BMW, Opel, Ford, Seat, Toyota, Kia, Peugeot

Auto financieren

Geld lenen voor een camper of caravan

Uw camper of caravan verantwoord financieren tegen de beste voorwaarden. Altijd goedkoper dan via uw dealer of huisbank!

Camper of caravan financieren

Voertuigen

Geld lenen voor een auto

Nieuwe of tweedehands auto kopen? Financier deze voordelig met de laagste rente van Nederland.

Lees meer over geld lenen voor een: Renault, Volkswagen, Tesla, BMW, Opel, Ford, Seat, Toyota, Kia, Peugeot

Auto financieren

Geld lenen voor een camper of caravan

Uw camper of caravan verantwoord financieren tegen de beste voorwaarden. Altijd goedkoper dan via uw dealer of huisbank!

Camper of caravan financieren

Geld lenen voor een motor

Geniet u ook zo van toeren met de motor en wenst u een nieuwe of tweede hands aan te schaffen? Kies dan voor de goedkoopste motor financiering op de markt.

Motor financieren

Geld lenen voor een boot

Aan het roer van uw eigen boot, sloep of schip. Het kan met onze persoonlijke lening boot eigenaren. Laagste rente garantie, altijd voordeliger dan via uw dealer of huisbank

Boot financieren

Geld lenen voor een elektrische auto

Nieuwe of tweedehands elektrische auto kopen? Financier deze voordelig met de laagste rente van Nederland.

Elektrische auto financieren

Geld lenen voor een vouwwagen

Uw vouwwagen verantwoord financieren tegen de beste voorwaarden. Altijd goedkoper dan via uw dealer of huisbank!

Vouwwagen financieren

Geld lenen voor een scooter

Ook graag touren op een scooter en wenst u een nieuwe of tweede hands aan te schaffen? Kies dan voor de goedkoopste scooter financiering op de markt.

Scooter financieren

Wonen

Geld lenen voor een badkamer

Genieten van een nieuwe badkamer het is dichterbij dan u denkt. Investeer in uw woning en geniet daarnaast nog van extra fiscaal voordeel met onze huiseigenaren persoonlijke lening.

Badkamer financieren

Geld lenen voor keuken

Een plek om te koken, te eten en samen te genieten. Is uw keuken aan vervanging toe, maar heeft u op dit moment niet genoeg geld om uw wens te realiseren?

Keuken financieren

Geld lenen voor een verbouwing

Woning verbetering om meer ruimte te creëren en optimaal te genieten van uw bestaande woning. Financier met fiscaal voordeel, er is vaak meer mogelijk dan u denkt.

Verbouwing financieren

Geld lenen voor kozijnen

Met de aanschaf van nieuwe kozijnen doet u een goede investering in uw vastgoed. U bespaard op energie kosten en kunt dit direct voordelig financieren.

Kozijnen financieren

Geld lenen voor een dakkapel

Meer ruimte door slim te investeren in een dakkapel. Geniet voordelig van de meerwaarde aan uw woning. Dak opbouw of dakkapel financiert u tegen de laagste rente van Nederland.

Dakkapel financieren

Geld lenen voor een chalet

Wonen met vakantie gevoel het kan in een chalet. Indien u permanent gaat wonen kunt uw chalet zeer voordelig financieren. Goedkoper dan een hypotheek zonder extra bijkomende kosten.

Chalet financieren

Geld lenen voor een aanbouw

Een persoonlijke lening is veelal de beste leenvorm om een verbouwing te financieren. Creëer voordelig meer ruimte en verhoog de waarde van uw woning.

Aanbouw financieren

Geld lenen voor een kelder

Slim uw woning oppervlak vergroten door het aanleggen van een kelder onder uw huis. Verbouwen doet u met fiscaal voordeel tegen de laagste rente van Nederland.

Kelder financieren

Geld lenen voor een tuin

Heerlijk genieten van uw droom tuin. Liefhebber van veel groen of juist toch strak en modern er is veel mogelijk. Wilt niet al uw spaargeld aanspreken dan is financieren een goede optie.

Tuinaanleg financieren

Geld lenen voor een vakantiewoning

Een huis in het buitenland of juist toch op die mooie plek in Nederland waar u kunt genieten met een vakantie gevoel. Met een goedkope en bovenal passende financiering kunt u dit realiseren.

Vakantiewoning financieren

Geld lenen voor een tweede woning

Een tweede woning is een wens van veel mensen. Een slimme investering voor nu en voor later. Wilt u naast uw hypotheek extra geld voor uw tweede woning dan zijn er voordelige opties.

Tweede woning financieren

Geld lenen voor de inrichting

De sfeer in uw huis opvrolijken door het opnieuw in te richten veel huishoudens kiezen ervoor. Niet al uw spaar geld aanwenden of een duur betaal krediet via de winkel afsluiten? Bekijk ons alternatief.

Inrichting financieren

Geld lenen voor een zwembad

Uw zwembad verantwoord financieren tegen de beste voorwaarden. Altijd goedkoper dan via uw huisbank met de laagste rente van Nederland.

Zwembad financieren

Geld lenen voor meubels

Een nieuwe inrichting kopen? Financier eenvoudig met een persoonlijke lening.

Meubels financieren

Lenen voor aflossen hypotheek

Heeft u een verouderde hypotheek, die hoger is dan gewenst? Een hypotheek aflossen kan met behulp van financieringsmiddelen zoals een lening.

Geld lenen voor aflossen hypotheek

Geld lenen voor de huur

Geld nodig voor de huur? Financier eenvoudig met een persoonlijke lening.

Geld lenen voor de huur

Tiny house financieren

Voor nu en in de toekomst: een huis met een klein woonoppervlak, dat van alle basisbehoeften voorzien is om er fijn in te wonen. 

Tiny house financieren

Kosten koper financieren

Voordelig naast uw hypotheek de extra kosten koper voor uw woning financieren? Al honderden nieuwe huiseigenaren realiseerden dit via het Nederlands Krediet Collectief.

Kosten koper financieren

Geld besparen

Lening oversluiten

Sluit uw dure leningen over naar een voordelige lening.

Lening oversluiten

Lening verhogen

Als u extra geld wilt lenen en u heeft lopende leningen, dan blijkt dat het oversluiten van deze leningen in één nieuwe lening vrijwel altijd voordeliger.

Lening verhogen

Doorlopend krediet omzetten

U sluit uw doorlopend krediet over naar een persoonlijke lening voor een lagere rente en betere voorwaarden. 

Doorlopend krediet omzetten

Creditcard aflossen

U heeft een credticard schuld en betaalt hier een hoge rente voor. Door het oversluiten van uw creditcard schuld kunt u direct besparen op uw rente zo bent u eerder schulden vrij.

Uw creditcard aflossen

Financieel

Geld lenen om schulden af te lossen

U heeft schuld aan een bank, verzendhuis of krediet verstrekker en wilt deze schuld goedkoper aflossen. Door het oversluiten van uw leningen kunt u direct besparen op uw rente zo bent u eerder schulden vrij.

Geld lenen om schulden af te lossen

Restschuld financieren

Uw restschuld financieren wanneer de verkoop van uw woning minder opbrengt dan uw volledige hypotheek. Voordelig en verantwoord tegen de laagste maandlasten, onze krediet specialisten staan voor u klaar.

Restschuld financieren

Hypotheek aflossen met lening

Een lening afsluiten om de schuld van uw hypotheek af te lossen. Met name interessant als uw hypotheekschuld erg hoog is ten opzichte van de waarde van uw woning.

Hypotheek aflossen met lening

Verduurzaming

Geld lenen voor zonnepanelen

Steeds meer huiseigenaren kiezen voor energie via zonnepanelen. Direct besparen op uw energie rekening en bovenal bijdragen aan een beter klimaat. Goedkoop financieren met de allerlaagste rente speciaal voor verduurzaming.

Zonnepanelen financieren

Geld lenen voor een warmtepomp

Verduurzaming van uw woning middels een warmtepomp. Steeds meer huishoudens kiezen voor deze groene vorm van energie voorziening. Om de aanschaf van uw warmtepomp mogelijk te maken is er de persoonlijke verduurzaming lening .

Warmtepomp financieren

Geld lenen voor verduurzaming woning

Direct besparen op uw energie kosten ? Dan is verduurzaming van uw woning de oplossing. Om uw verduurzaming zo goedkoop mogelijk te financieren zijn er specifieke mogelijkheden passend voor elke situatie.

Verduurzaming woning financieren

Isolatie woning financieren

Direct besparen op uw energie kosten? Dan is isolatie van uw woning de oplossing. Om de isolatie van uw woning zo goedkoop mogelijk te financieren zijn er specifieke mogelijkheden passend voor elke situatie.

Isolatie woning financieren

Geld lenen voor verduurzaming appartement

Direct besparen op de energie kosten van uw apparement ? Dan is verduurzaming van uw appartement de oplossing. Om uw verduurzaming te financieren zijn er specifieke mogelijkheden passend voor elke situatie.

Verduurzaming appartement financieren

Geld lenen voor verduurzaming tussenwoning

Duurzaam wonen – of dit nu in een appartement, rijtjeshuis, villa of tiny house is – is voor veel huizenbezitters een belangrijke woonwens. Voor u ook? Ontdek uw mogelijkheden voor een financiering.

Verduurzaming tussenwoning financieren

Geld lenen voor verduurzaming twee-onder-een-kap

Duurzaam wonen in een twee-onder-een-kap woning is voor veel huizenbezitters een belangrijke woonwens. Voor u ook? Ontdek uw mogelijkheden voor een financiering.

Verduurzaming twee-onder-een-kap

Geld lenen voor verduurzaming bungalow

Draag bij aan het groener maken van de aarde en verhoog tegelijkertijd de waarde van uw bungalow.

Verduurzaming bungalow financieren

Geld lenen voor glasisolatie

Heeft uw woning momenteel enkel of dubbelglas? In beide gevallen kan de stap naar HR++ glas interessant zijn. Lees hier de voordelen en hoe wij u verder kunnen helpen.

Glasisolatie financieren

Geld lenen voor spouwmuren isolatie

Spouwmuurisolatie is vrijwel de meest voordelige vorm van muurisolatie. Vraagt u zich af hoe u spouwmuren isolatie kunt financieren? Lees hier de mogelijkheden

Spouwmuren isolatie financieren

Overig

Geld lenen voor een studie

Studeren kost geld. Veel werkenden volgen op eigen kosten een extra opleiding naast hun bestaande baan. Om een extra opleiding te bekostigen zijn er speciale mogelijkheden dit voordelig te financieren. Zo hoeft u niet altijd spaargeld aan te spreken.

Studie financieren

Geld lenen voor een elektrische fiets

Heerlijk fietsen met een steuntje in de rug, het kan met de elektrische fiets. De aanschaf van een nieuwe eclectische fiets is kostbaar en een investering voor een langere periode. U kunt kiezen voor een zeer voordelige maandelijkse financiering zo spreekt u niet volledig uw spaar geld aan.

Elektrische fiets financieren

Geld lenen voor vakantie

Wilt u uw vakantieplan binnenkort verwezenlijken? Dan wijzen we u graag op de financieringsmogelijkheden. Geld lenen voor het financieren van een vakantie kan namelijk ook!

Geld lenen voor vakantie

Geld lenen voor een garagebox

Een garagebox om al uw spullen in op te bergen. Eenvoudig financieren met onze persoonlijke lening.

Garagebox financieren

Geld lenen voor een rijbewijs

Droom je ervan om overal naartoe te kunnen met je auto? Financier je rijbewijs voordelig met een persoonlijke lening.

Rijbewijs financieren

Geld lenen voor plastische chirurgie

Plastische chirurgie financieren doet u eenvoudig met onze persoonlijke lening. Verantwoord en voordelig.

Plastische chirurgie financieren

Geld lenen voor een borstvergroting

Borstvergroting financieren doet u eenvoudig met onze persoonlijke lening. Verantwoord en voordelig.

Borstvergroting financieren

Geld lenen voor een bruiloft

Wilt u binnenkort trouwen? Dan wijzen we u graag op de financieringsmogelijkheden. Geld lenen voor het financieren van een bruiloft kan namelijk ook!

Geld lenen voor bruiloft

Geld lenen voor pilotenopleiding

Een pilotenopleiding kost veel geld. Om een pilotenopleiding te bekostigen zijn er speciale mogelijkheden dit voordelig te financieren. Zo hoeft u niet altijd spaargeld aan te spreken.

Pilotenopleiding financieren

Geld lenen voor een begrafenis of crematie

Lukt het niet om een uitvaart via een verzekering of met spaargeld te bekostigen? Mogelijk zijn er andere mogelijkheden in de vorm van een persoonlijke lening.

Begrafenis of crematie financieren

Geld lenen voor kunst

Kunst is voor iedereen. Wilt u een bepaald kunstwerk heel graag hebben, maar lukt het niet om dit zelf te betalen? Dan kunt u gebruikmaken van een financiering.

Kunst financieren

Geld lenen voor adoptie

Als het verlangen naar een kindje groot is, maar het niet lukt of er andere redenen zijn waarom een zwangerschap niet tot de mogelijkheden behoort, is adoptie een geschenk. Het adoptieproces is intensief, zowel persoonlijk als financieel. Een wens met een prijskaartje. 

Adoptie financieren

Lenen voor spoed ingreep

Een verantwoorde en voordelige lening afsluiten voor medische redenen doet u eenvoudig met onze persoonlijke lening. Verantwoord en voordelig.

Spoed ingreep financieren

Actuele rente

Rentestand per vrijdag 12 juli

Heeft u nog vragen?

De meeste antwoorden op uw vragen kunt u vinden op onze veelgestelde vragen pagina. Wilt u graag uw mogelijkheden met één van onze specialisten doornemen? Neem dan per e-mail of telefoon contact met ons op. Ons team staat online 7 dagen per week klaar om uw vragen te beantwoorden.


  085 - 760 89 89  info@nederlandskrediet.nl

Team NKC

De gegevens in de overzichten op onze website zijn een indicatie. Wij gaan hierbij uit van het laagste rentetarief. Het uiteindelijke tarief is afhankelijk van je persoonlijke situatie. De totale kosten van de lening zijn afhankelijk van de rente, het leenbedrag, looptijd en de maandtermijn. Het jaarlijks kostenpercentage geeft de werkelijke kostprijs (rente) weer van het product. De minimale looptijd van een Persoonlijke Lening bedraagt 12 maanden, de maximale looptijd bedraagt 120 maanden. De minimale rente bedraagt 6,5%, de maximale wettelijke rente bedraagt 14%.

vb. De totale prijs van een Persoonlijke lening van € 25.000 bedraagt € 33.781 op basis van een looptijd van 120 maanden met een maandtermijn van € 281,51 en een rentetarief van 6,5%.