Goedenavond, start met berekenen en ontvang direct het beste aanbod!

Gratis offerte

Gratis offerte

binnen 24 uur

Zorgeloos lenen

Zorgeloos lenen

dankzij onze kredietbeschermers

Laagste rente

Laagste rente

vaste rente al vanaf 6,5%

Klantwaardering

Klantwaardering

een 4.9 uit 5 op Trustpilot.nl

Of en hoeveel je kunt lenen is afhankelijk van jouw situatie

Stel je wilt een doorlopend krediet of persoonlijke lening bij het Nederlands Krediet Collectief afsluiten. Maar je hebt geen idee wat je leenmogelijkheden zijn. Hoeveel geld je kunt lenen, hangt namelijk af van jouw situatie.

Bijvoorbeeld:

In al deze situaties is het verstandig om contact met ons op te nemen. Elke situatie is uniek. Daarom kijken we graag samen met jou wat de beste oplossing in jouw situatie is om je lening aan te vragen of bestaande lening aan te passen.


Je lening aanpassen

Wil je je bestaande lening oversluiten? Of meerdere leningen samenvoegen?
Ga naar lening omzetten

Wil je je bestaande lening verhogen?
Ga naar je lening verhogen

Actuele rente

Rentestand per woensdag 17 april

Heeft u nog vragen?

De meeste antwoorden op uw vragen kunt u vinden op onze veelgestelde vragen pagina. Wilt u graag uw mogelijkheden met één van onze specialisten doornemen? Neem dan per e-mail of telefoon contact met ons op. Ons team staat online 7 dagen per week klaar om uw vragen te beantwoorden.


  085 - 760 89 89  info@nederlandskrediet.nl

Team NKC

De gegevens in de overzichten op onze website zijn een indicatie. Wij gaan hierbij uit van het laagste rentetarief. Het uiteindelijke tarief is afhankelijk van je persoonlijke situatie. De totale kosten van de lening zijn afhankelijk van de rente, het leenbedrag, looptijd en de maandtermijn. Het jaarlijks kostenpercentage geeft de werkelijke kostprijs (rente) weer van het product. De minimale looptijd van een Persoonlijke Lening bedraagt 12 maanden, de maximale looptijd bedraagt 120 maanden. De minimale rente bedraagt 6,5%, de maximale wettelijke rente bedraagt 14%.

vb. De totale prijs van een Persoonlijke lening van € 25.000 bedraagt € 33.781 op basis van een looptijd van 120 maanden met een maandtermijn van € 281,51 en een rentetarief van 6,5%.