Goedemorgen, start met berekenen en ontvang direct het beste aanbod!

Gratis offerte

Gratis offerte

binnen 24 uur

Zorgeloos lenen

Zorgeloos lenen

dankzij onze kredietbeschermers

Laagste rente

Laagste rente

vaste rente al vanaf 6,6%

Klantwaardering

Klantwaardering

een 4.9 uit 5 op Trustpilot.nl

Leningen vergelijken om geld te besparen

Geld lenen bij uw eigen bank, het lijkt zo aantrekkelijk en gemakkelijk maar is dit ook zo? Doordat banken en grote kredietverstrekkers een dure organisatie hebben bieden zij hogere rentes op hun leningen. Daarnaast bieden deze kredietverstrekkers enkel een “ eigen “ lening aan.

Kortom, vertrouwd lenen is niet altijd voordelig. U wilt toch niet onnodig teveel betalen voor uw lening? Wij zijn specialist in online leningen vergelijken. Doordat wij een exclusieve samenwerking hebben met alle aanbieders van consumptief krediet kunnen wij altijd middels een onderlinge vergelijking de laagste rente van Nederland aanbieden. Een nieuwe lening met de beste voorwaarden en laagste rente garantie dus!

Waarom leningen vergelijken?

Leningen vergelijken is wat iedere consument hoort te doen. Alleen dan betaalt u niet teveel voor een lening en weet u zeker dat u de juiste lening afsluit.

De vergelijking begint met de te kiezen leenvorm. Een persoonlijke lening of een doorlopende krediet hebben beiden eigen kenmerken en voordelen. De leenvorm die u kiest hangt af van uw leendoel en welk leenbedrag u nodig heeft.

Afhankelijk van het leenbedrag en looptijd betaalt u meer of minder rente. Bij het vergelijken van leningen krijgt u inzicht in de kosten van de lening en wat u kunt besparen. Daarom is het vergelijken van lening ook zo belangrijk.

Meer over leningen vergelijken

 

Wat zeggen klanten over onze dienstverlening?

“Tijdig geinformeerd, keurig bijgestaan,heldere communicatie.”

Klant

Bekijk alle 1815 beoordelingen

Op klantenvertellen.nl scoren wij een 9.7 uit 10

Meer over geld lenen

Verantwoord geld lenen

Alles wat u moeten weten om verantwoord en voordelig geld te lenen.

Welke lening past bij mij?

Wanneer u niet zeker weet welke leenvorm u het beste kunt kiezen voor uw leenbehoefte.

Rente vergelijken

Vergelijk de rente van uw huidige lening met onze rentes. U kunt direct geld besparen.

Lenen naast een hypotheek

Bekijk de mogelijkheden van een persoonlijke lening naast een hypotheek.

Doorlopend krediet

Een flexibele lening waarbij u alleen rente betaalt over het opgenomen bedrag.

Of bent u er al helemaal uit?

Vraag een offerte aan

Heeft u nog vragen?

De meeste antwoorden op uw vragen kunt u vinden op onze veelgestelde vragen pagina. Wilt u graag uw mogelijkheden met één van onze specialisten doornemen? Neem dan per e-mail of telefoon contact met ons op. Ons team staat online 7 dagen per week klaar om uw vragen te beantwoorden.


  085 - 760 89 89  info@nederlandskrediet.nl

Team NKC

De gegevens in de overzichten op onze website zijn een indicatie. Wij gaan hierbij uit van het laagste rentetarief. Het uiteindelijke tarief is afhankelijk van je persoonlijke situatie. De totale kosten van de lening zijn afhankelijk van de rente, het leenbedrag, looptijd en de maandtermijn. Het jaarlijks kostenpercentage geeft de werkelijke kostprijs (rente) weer van het product. De minimale looptijd van een Persoonlijke Lening bedraagt 12 maanden, de maximale looptijd bedraagt 120 maanden. De minimale rente bedraagt 6,6%, de maximale wettelijke rente bedraagt 14%.

vb. De totale prijs van een Persoonlijke lening van € 2.500 bedraagt € 3.392 op basis van een looptijd van 120 maanden met een maandtermijn van € 28,27 en een rentetarief van 6,6%.