Goedemiddag, start met berekenen en ontvang direct het beste aanbod!

Volledig digitale werkwijze en een offerte binnen 24 uur

Meest complete aanbod van leningen met laagste rentegarantie

Wij scoren een 9.7 uit 10 op klantenvertellen.nl

Als u geld leent voor een zwembad is het de bedoeling dat u een gat in de lucht springt als u het resultaat ziet. Daarom is het gewenst uw wensen op een rij te zetten. Niet alleen wat betreft de uitstraling van het zwembad, maar ook wat betreft uw financiën. Wat is er nodig en hoeveel budget wilt u vrijmaken voor deze wens? Het leenbedrag is belangrijk, want dit bepaalt o.a. de hoogte van de maandlast.

We zien twee typen leennemers: leennemers die flexibiliteit wensen en leennemers die liever precies weten waar ze aan toe zijn. Behoort u tot de laatste groep? Dan is de persoonlijke lening hetgeen u naar op zoek bent. Het doorlopend krediet is voor klanten met een flexibele leenwens, maar wordt steeds minder aangeboden.

Bij een doorlopend krediet is er geen looptijd, maar een kredietlimiet. Bij een persoonlijke lening bespreekt u in samenspraak met de bank een looptijd. Maandelijks betaalt u een bedrag, dat bestaat uit rente en aflossing. Hoe langer de looptijd, hoe lager dat bedrag is. Houd er rekening mee dat u dan ook langer rente betaalt. Wat op het eerste gezicht het meest voordelig lijkt, is dat dus niet altijd.

Welke aankoop u ook doet, u doet er altijd verstandig aan te kijken waar het goedkoper kan. Zo werkt dat ook bij leningen. De rentetarieven van kredietverstrekkers verschillen, net zoals de voorwaarden. Het loont om de rente te vergelijken.

Een extraatje voor woningeigenaren: er zijn kredietverstrekkers die onder strenge voorwaarden lagere rentetarieven rekenen voor huizenbezitters met een leenwens.

Actuele rente

Rentestand per vrijdag 12 juli

Heeft u nog vragen?

De meeste antwoorden op uw vragen kunt u vinden op onze veelgestelde vragen pagina. Wilt u graag uw mogelijkheden met één van onze specialisten doornemen? Neem dan per e-mail of telefoon contact met ons op. Ons team staat online 7 dagen per week klaar om uw vragen te beantwoorden.


  085 - 760 89 89  info@nederlandskrediet.nl

Team NKC

De gegevens in de overzichten op onze website zijn een indicatie. Wij gaan hierbij uit van het laagste rentetarief. Het uiteindelijke tarief is afhankelijk van je persoonlijke situatie. De totale kosten van de lening zijn afhankelijk van de rente, het leenbedrag, looptijd en de maandtermijn. Het jaarlijks kostenpercentage geeft de werkelijke kostprijs (rente) weer van het product. De minimale looptijd van een Persoonlijke Lening bedraagt 12 maanden, de maximale looptijd bedraagt 120 maanden. De minimale rente bedraagt 6,5%, de maximale wettelijke rente bedraagt 14%.

vb. De totale prijs van een Persoonlijke lening van € 25.000 bedraagt € 33.781 op basis van een looptijd van 120 maanden met een maandtermijn van € 281,51 en een rentetarief van 6,5%.