Bereken je lening

Rente v.a.

%

Maandlast

100 p/m

o.b.v 120 mnd

Welke lening is de beste autolening?

De aanschaf van een auto betekent vaak een grote uitgave. Indien u niet voldoende middelen heeft om de auto in een keer te betalen, maar toch wilt genieten van het gebruik van de auto, kunt u ervoor kiezen om geld te lenen om de aankoop (deels) te financieren. In veel gevallen zal een persoonlijke lening de meeste geschikte leenvorm zijn. Maar ook een doorlopend krediet kan, afhankelijk van uw wensen en persoonlijke situatie een goede optie zijn.

Looptijd 

Het is verstandig om de maximale looptijd van de lening af te stemmen op de verwachte levensduur van de auto. Zo voorkomt u dat u nog steeds aan de lening moet betalen, terwijl u niet meer het gebruik of de beschikking heeft over de auto.

Persoonlijke autolening

Met een persoonlijke lening voor uw auto weet u precies waar u aan toe bent. Zowel de looptijd als de rente staan vooraf vast. U moet er echter wel rekening mee houden dat er bij vervroegde (extra) aflossing extra kosten in rekening gebracht kunnen worden (maximaal 1% van het in te lossen bedrag).

Doorlopende autolening 

Een doorlopend krediet kan ook een prima leenvorm voor uw auto zijn, met name als u verwacht extra inlossingen te gaan doen tijdens de looptijd van de lening. U kunt met een doorlopend krediet namelijk boetevrij aflossen. U dient er wel rekening mee te houden dat de hoogte van de lening in verhouding moet zijn met de verwachte levensduur en de waardeontwikkeling van de auto.

Kredietbeschermer voor uw lening

De gemiddelde economische levensduur van een auto is 5-6 jaar. Wilt u tijdens deze periode de lening verzekeren zodat u in geval van werkloosheid, arbeidsongeschiktheid of overlijden aan de betalingsverplichting van de lening kunt voldoen? Bij het afsluiten van een lening voor de auto kunt u een kredietbeschermer afsluiten. Deze kredietbeschermer zorgt ervoor dat u de maandelijkse betaling van de lening verzekert.

Wat zeggen onze klanten over ons?

 9.2 van de 10!

Onze klanten geven ons een

9.2

desiree

Zeer goed geholpen door Tamara, heb het als zeer prettig ervaren

heer De R

Zeer vriendelijke medewerkster!!

Actuele rentetarieven

Selecteer de productvorm waarvan u de actuele rentetarieven wilt inzien:


Alle actuele rentetarieven bekijken

Contactgegevens

Vestiging Den Haag

Bezoekadres
Anna van Saksenlaan 10 (1e etage)
2593 HT ‘s- Gravenhage

Correspondentieadres
Postbus 1099
2260 BB Leidschendam

T 085 – 760 89 89

info@nederlandskrediet.nl

 

Vestiging Mijdrecht

Genieweg 56
3641 RH Mijdrecht

 

Vestiging Otterlo

Arnhemseweg 22-a
6731 BS Otterlo

Back to top