Goedenavond, start met berekenen en ontvang direct het beste aanbod!

Een persoonlijke lening is de beste leenvorm voor een auto. Met deze leenvorm is de rente en de looptijd vooraf afgesproken. U weet precies welk bedrag u maandelijks kwijt bent aan de autolening, tegen welke rente u geld leent en hoe lang u er erover doet om de autolening af te lossen. Het geeft u de meeste zekerheid.

U kunt via het Nederlands Krediet Collectief vanaf 5.000 euro en tot maximaal 150.000 euro lenen voor een auto. Het precieze bedrag dat u kunt lenen, hangt af van uw persoonlijke en financiële situatie.

Als u geld leent voor een auto, betaalt u elke maand een vast bedrag aan aflossing en rente. Met een persoonlijke lening staat tijdens de looptijd de rente vast. Bereken uw autolening zodat u weet hoeveel de autolening u maandelijks en in totaal gaat kosten. U kunt altijd boetevrij aflossen. Zo bent u eerder van uw financiele verplichting af.

Het Nederlands Krediet Collectief is uw rechterhand bij het afsluiten van een autofinanciering. Geld lenen gebeurt bij ons op verantwoorde en veilige wijze.

Daarnaast kent geld lenen bij het Nederlands Krediet Collectief meerdere voordelen:

  • Het Nederlands Krediet Collectief hanteert de laagste rente van Nederland 
  • Wij vergelijken meerdere kredietverstrekkers voor het beste aanbod
  • U sluit eenvoudig en direct online een lening af
  • Binnen 24 uur ontvangt u een passende offerte voor een lening
  • U kunt uw maandlasten verzekeren

De aanvraag van een autolening start bij het aanvraag van een offerte. U selecteer het gewenste bedrag, de auto als leendoel, de personlijke lening als leenvorm en de looptijd.

Met de gegevens, die u heeft ingevuld in uw aanvraag, gaan wij direct aan de slag.

Onze kredietspecialisten staan u tussentijds graag te woord. U ontvangt direct na uw aanvraag een link naar uw eigen beveiligde online omgeving waar het voorstel voor uw autofinanciering met laagste rentegarantie klaar staat.

U kunt hier de benodigde documenten uploaden en uw offerte digitaal ondertekenen. Na ontvangst en goedkeuring staat het geld voor de auto binnen twee werkdagen op uw rekening.

Actuele rente

Rentestand per zaterdag 15 juni

Heeft u nog vragen?

De meeste antwoorden op uw vragen kunt u vinden op onze veelgestelde vragen pagina. Wilt u graag uw mogelijkheden met één van onze specialisten doornemen? Neem dan per e-mail of telefoon contact met ons op. Ons team staat online 7 dagen per week klaar om uw vragen te beantwoorden.


  085 - 760 89 89  info@nederlandskrediet.nl

Team NKC

De gegevens in de overzichten op onze website zijn een indicatie. Wij gaan hierbij uit van het laagste rentetarief. Het uiteindelijke tarief is afhankelijk van je persoonlijke situatie. De totale kosten van de lening zijn afhankelijk van de rente, het leenbedrag, looptijd en de maandtermijn. Het jaarlijks kostenpercentage geeft de werkelijke kostprijs (rente) weer van het product. De minimale looptijd van een Persoonlijke Lening bedraagt 12 maanden, de maximale looptijd bedraagt 120 maanden. De minimale rente bedraagt 6,6%, de maximale wettelijke rente bedraagt 14%.

vb. De totale prijs van een Persoonlijke lening van € 2.500 bedraagt € 3.392 op basis van een looptijd van 120 maanden met een maandtermijn van € 28,27 en een rentetarief van 6,6%.