Bereken je lening

Rente v.a.

%

Maandlast

100 p/m

o.b.v. 120 mnd

Geld lenen voor een keuken

Een nieuwe keuken betekent meer woongenot en uw huis stijgt in waarde. Maar voordat de keuken er staat moet u eerst de financiering regelen. Welke financieringsmogelijkheden heeft u? De keuken kopen op afbetaling. Wat zijn de voor- en nadelen hiervan? U kunt ook kiezen voor een consumptief krediet als financiering: een persoonlijke lening of een doorlopend krediet. Er is nog een derde leenvorm mogelijk, ons hybride krediet, als u een hoog leenbedrag nodig heeft. Om ook in geval van nare omstandigheden aan uw betalingsverplichting te kunnen voldoen kunt u een kredietbeschermer, een verzekering, afsluiten bij uw lening die ervoor zorgt dat u kunt lenen zonder zorgen.

Keuken op afbetaling

Als u een keuken gaat kopen biedt de verkoper u vaak de mogelijkheid om de keuken op afbetaling te kopen. Dit lijkt een mooi aanbod: de keuken kopen en achteraf in termijnen betalen. Nadeel is dat kopen op afbetaling een dure vorm van financieren is; u betaalt een hoge rente. Soms wordt zelfs de maximale wettelijk toegestane rente berekend.

Keuken lening

Als u kiest voor een lening krijgt u een lage rente. Wij kunnen u dankzij collectieve afspraken de laagste rente en beste voorwaarden van Nederland bieden. U kunt kiezen uit de leenvormen persoonlijke lening of doorlopend krediet.

Wilt u niet alleen een nieuwe keuken laten plaatsen maar gaat u meer verbouwen in uw woning kies dan voor onze derde leenvorm: het hybride krediet. Dit krediet maakt het hoge leenbedrag tot €150.000,= mogelijk. Onze kredietspecialisten bekijken graag met u alle mogelijkheden zodat uw verbouwingswensen worden vertaald naar een scherpe offerte.

Persoonlijke lening versus doorlopend krediet

Een persoonlijke lening geeft zekerheid, een doorlopend krediet flexibiliteit. Wilt u de lage rente vastzetten en elke maand hetzelfde bedrag betalen? Dat biedt een persoonlijke lening. De bank keert eenmalig het totale bedrag aan u uit en u betaalt de lening tijdens de afgesproken looptijd terug.

In het geval van een keukenfinanciering kiezen de meeste klanten voor een looptijd van 10 jaar. Bij deze periode zijn de kosten voor u het laagst. U kunt ook kiezen voor een kortere looptijd; u bent dan eerder schuldenvrij maar dan zijn de maandlasten wat hoger.

Bij een doorlopend krediet keert de bank niet het leenbedrag aan u uit; u neemt geld op van de lening op het moment dat u het nodig heeft. Zelfs afgeloste bedragen mag u opnieuw opnemen, tot het maximale leenbedrag is bereikt. U betaalt alleen rente over het opgenomen bedrag.

Op zowel een persoonlijke lening als een doorlopend krediet mag u tussentijds extra aflossen tijdens de looptijd. Dat is kosteloos; hiervoor wordt geen boeterente in rekening gebracht.

Persoonlijke lening: fiscaal voordeel

Een nieuwe keuken plaatsen is een vorm van woningverbetering; in dat geval zijn de rentekosten van de lening zijn fiscaal aftrekbaar. Belastingvoordeel voor u. Dit voordeel heeft u niet als u een doorlopend krediet afsluit.

Hybride krediet

Ons hybride krediet is ontwikkeld voor klanten die een hoog leenbedrag nodig hebben tot €150.000,=. Dit krediet combineert twee leenvormen (doorlopend flexibel krediet en persoonlijk lening) die gespreid bij onze partnerbanken worden ondergebracht. Ook is een combinatie van twee persoonlijke leningen mogelijk. Dankzij deze risicospreiding voor de bank profiteert u van een extra lage rente en gunstige (acceptatie)voorwaarden. Het rentedeel van de persoonlijke lening is fiscaal aftrekbaar.

Kredietbeschermer

U heeft de mogelijkheid om met het afsluiten van de lening voor uw keuken een kredietbeschermer af te sluiten. Dit is een verzekering die in geval van werkloosheid, arbeidsongeschiktheid of overlijden betalingsachterstanden voorkomt. In de eerste twee gevallen neemt de kredietbeschermer de maandlast tijdelijk over. In geval van overlijden keert de verzekering het verzekerde bedrag uit zodat uw nabestaanden niet uw schuld overnemen. Een fijn idee om zorgeloos te kunnen genieten van uw nieuwe keuken.

Online afsluiten

Wij begeleiden u graag tijdens het aanvraagproces van een lening. Dit is uiteraard geheel vrijblijvend en kosteloos. Lenen is maatwerk daarom staan onze adviseurs voor u klaar om samen met u de mogelijkheden te bekijken. Uw aanvraag wordt in drie stappen zorgvuldig en efficiënt behandeld.

Nadat de bank uw aanvraag heeft goedgekeurd ontvangt u het leenbedrag binnen twee werkdagen op uw rekening. U leent bij ons tegen de laagst mogelijke rente en beste voorwaarden. Uiteraard betaalt u geen  afsluitkosten.

Lening berekenen en aanvragen

Kosteloos oversluiten

Heeft u al een lening afgesloten maar wilt u overstappen omdat u nu een hoge rente betaalt? U kunt kosteloos naar ons overstappen. Via de online oversluitservice wordt uw lening naar ons overgezet zodat u ook profiteert van onze lage rente. Alle leningen onder één dak: overzichtelijk en voordelig.

Wat zeggen klanten over onze dienstverlening?

Datum: vrijdag 20 juli

“zeer snelle en goede afhandeling”

mevr stok

Bekijk alle 320 beoordelingen

Op trustpilot.com scoren wij een 9.4

Actuele rentetarieven

Selecteer de productvorm waarvan u de actuele rentetarieven wilt inzien:


Alle actuele rentetarieven bekijken

Heeft u vragen?

De meeste antwoorden op uw vragen kunt u vinden in onze kennisbank. Heeft u een vraag die niet wordt beantwoord op onze website, of wilt u graag uw mogelijkheden met één van onze specialisten doornemen? Neem dan per e-mail of telefoon contact met ons op.

Ons team staat online 7 dagen per week klaar om uw vragen te beantwoorden.

085 - 760 89 89

Veelgestelde vragen

 • Hoe snel wordt een lening uitbetaald na afsluiten?
  • Zodra de getekende offerte samen met de benodigde stukken retour is ontvangen, wordt deze gecontroleerd en doorgestuurd naar de bank. Normaal gesproken duurt de verwerking bij de bank een, of hooguit enkele, werkdag(en). Zodra de geldverstrekker haar goedkeuring heeft gegeven,... Lees meer
 • Hoeveel kan ik lenen?
  • Op deze vraag is niet een algemeen antwoord te geven; lenen is maatwerk. De hoogte van uw leenbedrag is afhankelijk van meerdere factoren: Leeftijd Inkomen Koophuis of huurwoning BKR codering Hoogte van het leenbedrag Op onze pagina “Hoeveel kan ik lenen?” kunt u een... Lees meer
 • Moet ik een boete betalen bij het oversluiten van mijn lening?
  • Voor het oversluiten van een doorlopend krediet geldt dat dit altijd boetevrij mag. Het is de geldverstrekker niet toegestaan om u een boete of andere vergoeding in rekening te brengen als u uw lening wilt oversluiten. Voor een persoonlijke lening geldt dat als u deze eerder wilt aflossen, de... Lees meer
 • Kan ik extra aflossen, en zo ja, hoe kan ik dit doen?
  • U kunt uw lening altijd extra aflossen. Bij een doorlopend krediet kan dit altijd boetevrij. Bij een persoonlijke lening kunnen hiervoor kosten in rekening gebracht worden. U kunt het in te lossen bedrag overmaken naar de geldverstrekker onder vermelding van uw contractnummer en uw... Lees meer
 • Kan ik zelf de looptijd van mijn lening bepalen?
  • Binnen bepaalde kaders kunt u zelf bepalen wat de looptijd is voor uw lening. Bij een doorlopend krediet wordt de (theoretische) looptijd bepaald door het maandbedrag dat u wenst te betalen. Dat zal altijd minimaal 1% van de kredietlimiet of het saldo zijn. Hoe lager het maandbedrag, hoe... Lees meer

Vraag nu online uw lening aan via ons aanvraagformulier
En ontvang binnen 24 uur een voorstel

Contactgegevens

Vestiging Den Haag

Bezoekadres
Prisma 17a
2495 AS Den Haag

Correspondentieadres
Postbus 1099
2260 BB Leidschendam

T 085 – 760 89 89

info@nederlandskrediet.nl