Kredietverstrekkers waar wij mee samenwerken

DEFAM logo
DEFAM

DEFAM is één van de grootste financieringsmaatschappijen van Nederland. DEFAM is een specialist in verantwoord lenen en is zeer zorgvuldig bij het verstrekken van kredieten.

Interbank logo
Interbank

Een van de grootste en meest ervaren financieringsondernemingen van Nederland: dat is InterBank. Betrouwbaar en betrokken, InterBank staat voor verantwoord lenen.

Nationale Nederlanden logo
Nationale Nederlanden

Als bank heeft Nationale Nederlanden veelal expertise in hypotheken en verzekeren. Sinds 2015 is men via het intermediair leningen gaan aanbieden.

BNP Paribas logo
BNP Paribas

BNP Paribas Personal Finance maakt deel uit van de BNP Paribas Groep. BNP Paribas is een vooraanstaande bank in Europa met een wereldwijd netwerk.

Qander logo
Qander

Qander Finance is de service- organisatie voor verantwoorde leningen. Qander Finance is onderdeel van LaSer Nederland, een innovatieve aanbieder van financiële diensten in Nederland.

Alpha Credit logo
Alpha Credit

Alpha Credit is een niche kredietverstrekker en onderdeel van ALFAM, wat op haar buurt 100% dochter is van ABN-AMRO.

Volkswagen bank logo
Volkswagen bank

Volkswagen Financial Services is een handelsnaam van Volkswagen Pon Financial Services B.V., Volkswagen Bank GmbH, DFM Verzekeringen B.V. en Volkswagen Leasing B.V.

GreenLoans logo
GreenLoans

Een energiezuiniger huis? Dan biedt een lening van GreenLoans uitkomst. De GreenLoans lening is een groene lening speciaal voor huiseigenaren die hun woning willen verduurzamen.

Lloyds bank logo
Lloyds Bank

Lloyds Banking Group is actief in 6 landen. In Groot-Brittannië hebben zij meer dan 26 miljoen klanten. Daar zijn zij de grootste in betaal- en spaarrekeningen, hypotheken, persoonlijke leningen en credit cards.

Lloyds bank logo
Lender & Spender

Leningen worden rechtstreeks gefinancierd door particulieren en bedrijven zonder tussenkomst van een bank. De kosten die hiermee worden bespaard zien geldnemers terug in een vaste lage rente.

Santander bank logo
Santander Consumer Finance

Santander Consumer Finance is er voor u. Als toonaangevend consumentenfinancieringsbedrijf dat volledig in handen is van Santander Group, zijn zij één van de grootste financiële instellingen ter wereld.

Freo logo
Freo

Sinds 2007 is Freo, onderdeel van Rabobank, online leenspecialist. Geld lenen bij Freo is helder en overzichtelijk: géén kleine lettertjes en ingewikkelde voorwaarden, wél standaard een lage rente.

Directa logo
Directa

Directa (wat onder Qander finance valt) is een van de geldverstrekkers in de portefeuille van het Nederlands Krediet Collectief. Al 25 jaar zijn zij dé online geldverstrekker voor persoonlijke leningen en Flex en Zeker financieringen.

Actuele rente

Rentestand per dinsdag 28 mei

Heeft u nog vragen?

De meeste antwoorden op uw vragen kunt u vinden op onze veelgestelde vragen pagina. Wilt u graag uw mogelijkheden met één van onze specialisten doornemen? Neem dan per e-mail of telefoon contact met ons op. Ons team staat online 7 dagen per week klaar om uw vragen te beantwoorden.


  085 - 760 89 89  info@nederlandskrediet.nl

Team NKC

De gegevens in de overzichten op onze website zijn een indicatie. Wij gaan hierbij uit van het laagste rentetarief. Het uiteindelijke tarief is afhankelijk van je persoonlijke situatie. De totale kosten van de lening zijn afhankelijk van de rente, het leenbedrag, looptijd en de maandtermijn. Het jaarlijks kostenpercentage geeft de werkelijke kostprijs (rente) weer van het product. De minimale looptijd van een Persoonlijke Lening bedraagt 12 maanden, de maximale looptijd bedraagt 120 maanden. De minimale rente bedraagt 6,6%, de maximale wettelijke rente bedraagt 14%.

vb. De totale prijs van een Persoonlijke lening van € 2.500 bedraagt € 3.392 op basis van een looptijd van 120 maanden met een maandtermijn van € 28,27 en een rentetarief van 6,6%.