Camperfinanciering berekenen

Rente v.a.

%

Maandlast

100 p/m

o.b.v 120 mnd

Lenen voor een camper of caravan

Op vakantie met uw eigen camper of (sta)caravan. Of misschien wilt u liever recreëren in uw eigen vakantiehuis. Of u nu kiest voor een nieuwe of tweedehands, de aanschaf is een grote investering. Voor de financiering van uw camper of caravan kunt u kiezen voor een lening. U kunt online geld lenen via een persoonlijke lening of doorlopend krediet. Onze kredietspecialisten adviseren en begeleiden u vrijblijvend tijdens het aanvraagproces. Lenen is maatwerk en onze adviseur zorgt ervoor dat u de best passende en voordelige lening afsluit. Via ons collectief leent altijd goedkoper als via uw dealer, uiteraard tegen de beste voorwaarden.

Looptijd

Net als bij de financiering van een auto adviseren wij u om te kiezen voor een looptijd die niet langer is dan de economische levensduur van de camper of caravan. Hiermee voorkomt u dat u nog betaalt terwijl de caravan of camper al is afgeschreven. Wij kunnen samen met u bekijken welke looptijd u kunt kiezen. Wij geven gratis en vrijblijvend advies.

Persoonlijke lening

Als u kiest voor een persoonlijke lening kunnen wij u een rente vanaf 4,1% bieden. Deze lage rente zet u vast voor de hele looptijd van de lening. De bank keert eenmalig het totale leenbedrag aan u uit zodat u de camper of caravan kunt kopen. U betaalt in maandelijks een vast bedrag zodat u op de einddatum de lening volledig heeft afgelost. Heeft u tussentijds een financiële meevaller? Dan mag u boetevrij extra inlossen op de lening.

Doorlopend krediet

Ons doorlopend krediet begint bij een rente vanaf 4,5%. Deze leenvorm geeft u financiële vrijheid omdat u zelf bepaalt welk bedrag u wanneer opneemt. U kunt ook een hoger bedrag lenen dan het aankoopbedrag zodat u extra geld achter de hand heeft voor bijvoorbeeld onvoorziene kosten. Het voordeel van een doorlopend krediet is dat reeds afgeloste bedragen opnieuw kunnen worden opgenomen. Extra tussentijds aflossen? Dat mag kosteloos.

Kredietbeschermer voor uw lening

Als het is gelukt om de financiering rond te krijgen geeft dat een fijn gevoel. U mag zichzelf de trotse nieuwe eigenaar van een camper noemen. Nog fijner is het als u kunt lenen zonder dat u zich zorgen hoeft te maken in geval van onvoorziene gebeurtenissen. Als u voor uw lening een kredietbeschermer afsluit verzekert u zich in geval van arbeidsongeschiktheid, werkloosheid en overlijden. In de eerste twee situaties wordt uw maandlast tijdelijk overgenomen. In geval van overlijden valt het verzekerde bedrag vrij.

Lening afsluiten

Sluit online uw lening af en u ontvangt na goedkeuring van uw aanvraag binnen twee werkdagen het leenbedrag op uw rekening. U betaalt geen advies- en afsluitkosten en u profiteert van lage rentes en gunstige voorwaarden. Heeft u bij een andere partij uw duurdere lening lopen en wilt u overstappen of heeft u reeds een offerte via uw dealer? Wij helpen u kosteloos, ook als wilt overstappen. Vanaf het moment van overstap start u met besparen op uw lening.

Nederlandse Kampeerauto Club

Weet u dat wij exclusief partner van NKC, Nederlandse Kampeerauto Club, zijn? Dat is de grootste camperclub van Europa met meer dan 37.000 leden.  De NKC informeert en inspireert en brengt haar leden met elkaar in contact.

In haar magazine Kampeerauto staan leuke wetenswaardigheden voor campereigenaars. De NKC organiseert reizen en evenementen, verstrekt informatie en advies over alles wat met de camper te maken heeft.

NKC heeft een samenwerking met ons label Kampeer Krediet. Wat betekent dat voor u? Zij bieden u een voordeelprogramma voor leden met daarin de meest voordelige camperfinanciering van Nederland. 

www.kampeerkrediet.nl

Wat zeggen klanten over onze dienstverlening?

“Netjes snel en duidelijk,zeker voor iedereen aan te raden”

Jeroen

Bekijk alle 215 beoordelingen

Op trustpilot.com scoren wij een 9.2

Actuele rentetarieven

Selecteer de productvorm waarvan u de actuele rentetarieven wilt inzien:


Alle actuele rentetarieven bekijken

Heeft u vragen?

De meeste antwoorden op uw vragen kunt u vinden in onze kennisbank. Heeft u een vraag die niet wordt beantwoord op onze website, of wilt u graag uw mogelijkheden met één van onze specialisten doornemen? Neem dan per e-mail of telefoon contact met ons op.

Ons team staat online 7 dagen per week klaar om uw vragen te beantwoorden.

085 - 760 89 89

Onze specialisten

Vraag nu online uw lening aan via ons aanvraagformulier
En ontvang binnen 24 uur een voorstel

Contactgegevens

Vestiging Den Haag

Bezoekadres
Anna van Saksenlaan 10 (1e etage)
2593 HT ‘s- Gravenhage

Correspondentieadres
Postbus 1099
2260 BB Leidschendam

T 085 – 760 89 89

info@nederlandskrediet.nl

 

Vestiging Mijdrecht

Genieweg 56
3641 RH Mijdrecht

 

Vestiging Otterlo

Arnhemseweg 22-a
6731 BS Otterlo

Back to top