Goedenavond, start met berekenen en ontvang direct het beste aanbod!

Gratis offerte

Gratis offerte

binnen 24 uur

Zorgeloos lenen

Zorgeloos lenen

dankzij onze kredietbeschermers

Laagste rente

Laagste rente

vaste rente al vanaf 6,6%

Klantwaardering

Klantwaardering

een 4.9 uit 5 op Trustpilot.nl

Kenmerken Persoonlijke Lening

  • Geld direct op uw rekening
  • Vaste lage rente v.a. 6,6%
  • Betaal een vast bedrag per maand
  • Boetevrij extra aflossen
  • De rente staat de gehele looptijd vast
  • Direct online af te sluiten
  • Mogelijkheid tot het verzekeren van de maandlasten
  • Wij vergelijken meerdere aanbieders voor het beste aanbod

Persoonlijke Lening aanvragen

Hoeveel u kunt lenen is afhankelijk van meerdere factoren. Het feit dat u ambtenaar bent, helpt mee, maar daarnaast is ook uw gezinssituatie, een eventueel spaarcentje en of u een eigen woning heeft van invloed. Zorgmedewerkers, politiemensen en docenten lenen met de ambtenarenlening tegen een relatief lage rente, waardoor de maandlast gunstig uitpakt. En hoe lager de maandlast, hoe kleiner het effect is op uw besteedbaar inkomen. Als bijvoorbeeld docenten geld lenen is dat voordelig en daardoor verantwoord. Er wordt overigens bij iedere krediet afsluiting getoetst of de lening binnen de financiële situatie van een persoon past. De maximale lening is voor elke ambtenaar anders.

Wie kan een ambtenarenlening krijgen of wat verstaan we onder ambtenaren? Een ambtenaar is iemand die werkzaam is voor een overheidsinstelling. Onder overheidsinstellingen verstaan we de overheid, provincies, gemeenten, defensie, de politie en het onderwijs, maar ook mensen die werken voor het UWV, de Nederlandsche Bank, het CBR en bepaalde fondsen dragen de naam ambtenaar. Bent u partner of semi ambtenaar ook dan kunt u gewoon een lening aanvraag doen.

Omdat sommige beroepsgroepen binnen de overheid veel te maken hebben met flexibele inkomens componenten zoals overwerk, toeslagen of risico vergoedingen worden deze grotendeels gewoon meegenomen in de lening berekening voor een ambtenarenlening.

Voordelig geld lenen tegen de laagste rente van Nederland, daar staat ons collectief voor. Al duizenden ambtenaren maken gebruik onze collectieve rente inkoop. Discreet, efficiënt en zorgvuldig zijn wij marktleider in het verzorgen van de goedkoopste ambtenarenlening.

Overweegt u uw hypotheek te verhogen voor een verbouwing, dan kan dit nog al eens duur uitvallen door alle extra kosten. Een goedkoper alternatief is een ambtenaren woonvoordeel lening. Zonder extra kosten zoals hypotheek inschrijving of taxatie leent u al met een vast rente v.a. 6,6% voor elke verbouwing. Bovendien staat het geld binnen 48 uur op uw rekening!

Wilt u een leasen of een lening met slottermijn voor bijvoorbeeld uw auto of camper dan kan dit. Door een goed aanbod van verschillende tarieven kunt als ambtenaar genieten van een voordelig lease tarief. Vraag vrijblijvend een offerte aan of neem contact met ons op om uw mogelijkheden te bekijken.

Met een ambtenaren pensioen kunt u geldlenen in de vorm van een senioren persoonlijke lening. Tot en met 78 jarige leeftijd kunt u de lening aanvragen. De lening is voor uw 81ste afgelost. Extra aflossen doet u altijd boetevrij.

Actuele rente

Rentestand per maandag 27 mei

Heeft u nog vragen?

De meeste antwoorden op uw vragen kunt u vinden op onze veelgestelde vragen pagina. Wilt u graag uw mogelijkheden met één van onze specialisten doornemen? Neem dan per e-mail of telefoon contact met ons op. Ons team staat online 7 dagen per week klaar om uw vragen te beantwoorden.


  085 - 760 89 89  info@nederlandskrediet.nl

Team NKC

De gegevens in de overzichten op onze website zijn een indicatie. Wij gaan hierbij uit van het laagste rentetarief. Het uiteindelijke tarief is afhankelijk van je persoonlijke situatie. De totale kosten van de lening zijn afhankelijk van de rente, het leenbedrag, looptijd en de maandtermijn. Het jaarlijks kostenpercentage geeft de werkelijke kostprijs (rente) weer van het product. De minimale looptijd van een Persoonlijke Lening bedraagt 12 maanden, de maximale looptijd bedraagt 120 maanden. De minimale rente bedraagt 6,6%, de maximale wettelijke rente bedraagt 14%.

vb. De totale prijs van een Persoonlijke lening van € 2.500 bedraagt € 3.392 op basis van een looptijd van 120 maanden met een maandtermijn van € 28,27 en een rentetarief van 6,6%.