Goedemiddag, start met berekenen en ontvang direct het beste aanbod!

Volledig digitale werkwijze en een offerte binnen 24 uur

Meest complete aanbod van leningen met laagste rentegarantie

Wij scoren een 9.7 uit 10 op klantenvertellen.nl

Zoals hierboven genoemd, zijn er meerdere leenvormen. De persoonlijke lening is het meest verantwoord voor het financieren van een garagebox. Een doorlopend krediet is bij een enkele bank af te sluiten. Kijk goed welke leenvorm bij u past.

Bij geld lenen denkt u hoogstwaarschijnlijk al snel aan uw thuisbank. Bij huisbanken zien we vaak hoge rentetarieven en weinig aanbod. Wist u dat er meer kredietverstrekkers zijn waar u uit kunt kiezen? Onafhankelijke kredietverstrekkers weten u vaak aan een veel voordelige financiering te helpen.

De looptijd van uw lening bepaalt binnen welke termijn de lening afgelost wordt. Dit kan verschillen van 5 tot 30 jaar. Bij een lange looptijd wordt het leenbedrag verspreid over een langere periode. U betaalt bij een langere looptijd wel meer rente, waardoor de kans groot is dat een korte looptijd uiteindelijk goedkoper is, ondanks dat de maandlast hoger is. 

Elke geldverstrekker – of dit nu een bekende bank of onafhankelijke partij is – kent eigen voorwaarden en rentetarieven. Om deze reden is het van belang de rentetarieven en voorwaarden van meerdere partijen te vergelijken. Zo ziet u in een oogopslag waar u geld leent voor een garagebox tegen de meest gunstige bepalingen. 

Actuele rente

Rentestand per vrijdag 12 juli

Heeft u nog vragen?

De meeste antwoorden op uw vragen kunt u vinden op onze veelgestelde vragen pagina. Wilt u graag uw mogelijkheden met één van onze specialisten doornemen? Neem dan per e-mail of telefoon contact met ons op. Ons team staat online 7 dagen per week klaar om uw vragen te beantwoorden.


  085 - 760 89 89  info@nederlandskrediet.nl

Team NKC

De gegevens in de overzichten op onze website zijn een indicatie. Wij gaan hierbij uit van het laagste rentetarief. Het uiteindelijke tarief is afhankelijk van je persoonlijke situatie. De totale kosten van de lening zijn afhankelijk van de rente, het leenbedrag, looptijd en de maandtermijn. Het jaarlijks kostenpercentage geeft de werkelijke kostprijs (rente) weer van het product. De minimale looptijd van een Persoonlijke Lening bedraagt 12 maanden, de maximale looptijd bedraagt 120 maanden. De minimale rente bedraagt 6,5%, de maximale wettelijke rente bedraagt 14%.

vb. De totale prijs van een Persoonlijke lening van € 25.000 bedraagt € 33.781 op basis van een looptijd van 120 maanden met een maandtermijn van € 281,51 en een rentetarief van 6,5%.