Klanten beoordelen onze dienstverlening met een:

 9.1 van de 10!

Een nieuwe lening in 3 stappen

Gegevens invullen

Vul uw gegevens in en wij kijken na ontvangst van deze gegevens of wij u een voordelige nieuwe lening kunnen aanbieden of dat u kunt besparen op uw huidige leningen.

Vergelijken

Wij vergelijken het aanbod van verschillende banken, nemen het beste voorstel met u door, u ontvangt direct een vrijblijvende offerte per email of per post.

Gebruik maken van uw nieuwe lening

Stuur het ondertekende contract inclusief benodigde stukken op en wij handelen de rest kosteloos voor u af. Binnen 2 werkdagen staat het geld op uw rekening.

Laagste rente
v.a. 4,1%

Offerte aanvragen

Vul hieronder uw gegevens in. Hiermee geeft u ons opdracht om vrijblijvend een offerte voor u aan te vragen bij de banken waar wij mee samenwerken. U ontvangt bij goedkeuring van uw aanvraag direct het voordeligste voorstel.

Een nieuwe lening

U krijgt van ons het voordeligste aanbod van onze partnerbanken.

Oversluiten huidige lening(en)

Heeft u al een lening? Door uw leningen over te sluiten en samen te voegen profiteert u van een lagere rente en verbeterde voorwaarden. Dit zoeken wij graag voor u uit!

Het oversluiten van uw lening(en) via onze oversluitservice is geheel kosteloos en vrijblijvend. U zit nergens aan vast.

Oversluiten + nieuwe lening

Heeft u al een lening? Door uw leningen samen te voegen profiteert u van een lagere rente en verbeterde voorwaarden. Het extra benodigde bedrag verwerken we in de nieuwe lening. Zo kunt u besparen op uw huidige lening en een nieuwe lening aanvragen.

Het oversluiten van uw lening(en) via onze oversluitservice is geheel kosteloos en vrijblijvend. U zit nergens aan vast.

Uw huidige lening(en)

Uw gewenste leningUw huidige woonsituatie

Vul de kale maandhuur in.
Vul uw bruto hypotheeklaasten per maand in.

Gegevens aanvrager

Vul uw voorletters in.
Vul uw achternaam in.
Vul uw geboortedatum in.

Gegevens van uw partner

Vul de voorletters van uw partner in.
Vul de achternaam van uw partner in.

Adres en contactgegevens

Vul uw postcode in.
Vul de straatnaam van uw woonadres in.
Vul uw woonplaats in.
Vul uw e-mailadres in.
Vul uw telefoonnummer in.

Verzekeringen (optioneel)

U kunt een lening afsluiten en daarbij uw risico's afdekken met meerdere betalingsbeschermers. Wilt u een vrijblijvend voorstel ontvangen met de kosten voor de risico's waartegen u zich wilt verzekeren?

Betalingsbeschermers

U kunt een lening afsluiten en daarbij uw risico's afdekken met meerdere betalingsbeschermers. Wilt u een vrijblijvend voorstel ontvangen met de kosten voor de risico's waartegen u zich wilt verzekeren?

Overlijdensrisicoverzekering

Wat gebeurt er als u of uw partner zou komen te overlijden? Dan moeten uw nabestaanden de lening gaan betalen. Om dit risico af te dekken kunt u een overlijdensrisicoverzekering afsluiten.

Werkloosheidsverzekering

U heeft een lening en u voldoet elke maand keurig aan uw betalingsverplichting. Maar wat gebeurt er als u werkloos wordt? Met een werkloosheidsverzekering dekt u dit risico af.

Arbeidsongeschiktheidsverzekering

U kunt ervoor kiezen om u te verzekeren tegen arbeidsongeschiktheid zodat de aflossing van uw lening niet in gevaar komt.

Gratis en vrijblijvend offerte aanvragen

Service
Rente-
bewaking

Een goede service

Tijdens de looptijd van uw lening kan de rente dalen of stijgen, de voorwaarden kunnen wijzigen en uw persoonlijke situatie wijzigt. Wij vragen u eens per jaar om uw gegevens te controleren en wij doen gratis een kredietcheck waarbij we uitzoeken of u mogelijk kan lenen tegen een voordeliger tarief en betere voorwaarden. Wij doen u uiteraard alleen een verbeterd aanbod.

Wat zeggen onze klanten over ons?

 9.1 van de 10!

Onze klanten geven ons een

9.1

heer Keizer

Prima service alles voorspoedig verlopen. Zeer tevreden

Michael Taylor

is vakkundig opgepakt met een uitstekende en vriendelijke dienstverlening. Goed bereikbaar, snelle reactie met terugbellen of mailen,. prima!!!!

Actuele rentetarieven

Selecteer de productvorm waarvan u de actuele rentetarieven wilt inzien:


Heeft u vragen?

De meeste antwoorden op uw vraag kunt u vinden in onze kennisbank. Heeft u echter een vraag die niet beantwoord wordt op onze website, of wilt u graag uw mogelijkheden met één van onze specialisten doornemen? Neem dan per e-mail of telefoon contact met ons op.

Ons team staat online 7 dagen per week klaar om uw vragen te beantwoorden.

Stuur ons een bericht    T: 085 – 760 89 89

Contactgegevens

Vestiging Den Haag

Bezoekadres
Anna van Saksenlaan 10 (1e etage)
2593 HT ‘s- Gravenhage

Correspondentieadres
Postbus 1099
2260 BB Leidschendam

T 085 – 760 89 89

info@nederlandskrediet.nl

 

Vestiging Mijdrecht

Genieweg 56
3641 RH Mijdrecht

 

Vestiging Otterlo

Arnhemseweg 22-a
6731 BS Otterlo

Back to top