Nederlandse Vereniging van Financieringsadviseurs- en bemiddelaars (NVF)

Het adviseren over en het bemiddelen in consumptief krediet is alleen toegestaan voor financieel dienstverleners die beschikken over een vergunning van de Autoriteit Financiële Markten (AFM). Aanvullend kunnen dienstverleners de gedragscode van de NVF ondertekenen. Hiermee onderschrijven ze de eisen waaraan hun werk moet voldoen in het belang van de consument. Zo bent u als klant verzekerd van een dienstverlener die eerlijk, volgens de regels en in uw belang uw aanvraag voor een lening afhandelt.

Bij Nederlands Krediet Collectief hechten wij groot belang aan verantwoord geld lenen. Daarom zijn we lid van de NVF: de Nederlandse Vereniging van Financieringsadviseurs-  en bemiddelaars. Als lid van de NVF hebben we de NVF-gedragscode ondertekend. Zo garanderen we u altijd te handelen in het beste belang van onze klanten.

De gedragscode van de NVF kunt u hier downloaden.

Bemiddeling en klachtbehandeling door de NVF

Ondanks alle goede zorgen van een NVF-lid kan er toch eens iets mis gaan bij advisering over of bemiddeling van een lening. In deze gevallen kan de NVF bemiddelen tussen financieel dienstverlener en klant, om samen tot een goede oplossing te komen.

Nederlands Krediet Collectief is lid van de NVF en heeft de gedragscode ondertekend. Hiermee garanderen wij altijd eerlijk en volgens de regels te handelen in het beste belang van onze klanten. Mocht u toch niet tevreden zijn over onze dienstverlening, ook dan kunt u er dankzij de NVF-gedragscode van verzekerd zijn dat uw klacht zo goed mogelijk wordt behandeld.

Wat zeggen klanten over onze dienstverlening?

“Wil jullie super bedanken voor de waanzinnige goede hulp kan nu eindelyk heerky en zorgeloos gaan leven dank zei jullie”

heer Bovekerk

Bekijk alle 204 beoordelingen

Op trustpilot.com scoren wij een 9.2

Actuele rentetarieven

Selecteer de productvorm waarvan u de actuele rentetarieven wilt inzien:


Alle actuele rentetarieven bekijken

Heeft u vragen?

De meeste antwoorden op uw vragen kunt u vinden in onze kennisbank. Heeft u een vraag die niet wordt beantwoord op onze website, of wilt u graag uw mogelijkheden met één van onze specialisten doornemen? Neem dan per e-mail of telefoon contact met ons op.

Ons team staat online 7 dagen per week klaar om uw vragen te beantwoorden.

085 - 760 89 89

Onze specialisten

Vraag nu online uw lening aan via ons aanvraagformulier
En ontvang binnen 24 uur een voorstel

Contactgegevens

Vestiging Den Haag

Bezoekadres
Anna van Saksenlaan 10 (1e etage)
2593 HT ‘s- Gravenhage

Correspondentieadres
Postbus 1099
2260 BB Leidschendam

T 085 – 760 89 89

info@nederlandskrediet.nl

 

Vestiging Mijdrecht

Genieweg 56
3641 RH Mijdrecht

 

Vestiging Otterlo

Arnhemseweg 22-a
6731 BS Otterlo

Back to top