Wat betekent geld lenen bij het Nederlands Krediet Collectief?

Bij het Nederlands Krediet Collectief leent u zorgeloos geld tegen de laagste rente en de beste lening voorwaarden. U sluit eenvoudig en veilig online bij ons een lening af. Of het nu gaat om een persoonlijke lening ,een doorlopend krediet of hybride krediet bij het Nederlands Krediet Collectief, specialist in online geld lenen, zit u goed.


Lenen bij het Nederlands Krediet Collectief

Laagste rente garantie

Beste voorwaarden

Altijd boetevrij aflossen

Veilig geld lenen

Online geld lenen

Verantwoord geld lenen

Lening oversluiten

Deskundig advies, goede service

Onze persoonlijke werkwijze

Om u zo efficiënt mogelijk van dienst te zijn, bieden wij u een beveiligde leenomgeving Mijn NKC waarin u uw aanvraag geheel digitaal kunt doen wanneer het u uitkomt. Daarnaast kunt u zich door ons kosteloos laten adviseren voor het afsluiten of oversluiten van uw lening door een van onze deskundige kredietspecialisten. Zij helpen u graag verder met een leenvoorstel passend bij uw situatie.

Chris Hilgersom

Allround Kredietspecialist / Directeur
Specialisme: online marketing, compliance

Rick Hartsuiker

Allround Kredietspecialist / Directeur
Specialisme: krediet acceptatie, klantbelang

Tamara Blommaert

Senior Kredietspecialist
Specialisme: financieel advies, besparen op maandlasten

Sabita Dhawtal

Senior Kredietspecialist
Specialisme: financieel advies, leningen vergelijken

Joost Karremans

Kredietspecialist
Specialisme: zelfstandig ondernemers leningen, financial lease

Terry Hilgersom

Kredietspecialist
Specialisme: financieel intake, samenvoegen van leningen

Actuele rente

Rentestand per vrijdag 22 oktober

Heeft u nog vragen?

De meeste antwoorden op uw vragen kunt u vinden op onze veelgestelde vragen pagina. Wilt u graag uw mogelijkheden met één van onze specialisten doornemen? Neem dan per e-mail of telefoon contact met ons op. Ons team staat online 7 dagen per week klaar om uw vragen te beantwoorden.


  085 - 760 89 89  info@nederlandskrediet.nl

Team NKC

De gegevens in de overzichten op onze website zijn een indicatie. Wij gaan hierbij uit van het laagste rentetarief. Het uiteindelijke tarief is afhankelijk van je persoonlijke situatie. De totale kosten van de lening zijn afhankelijk van de rente, het leenbedrag, looptijd en de maandtermijn. Het jaarlijks kostenpercentage geeft de werkelijke kostprijs (rente) weer van het product. De minimale looptijd van een Persoonlijke Lening bedraagt 12 maanden, de maximale looptijd bedraagt 120 maanden. De minimale rente bedraagt 3,4%, de maximale wettelijke rente bedraagt 14%.

vb. De totale prijs van een Persoonlijke lening van € 50.000,- bedraagt € 58.905,- op basis van een looptijd van 120 maanden met een maandtermijn van € 490,88 en een rentetarief van 3,4%.