Geld lenen voor kozijnen

Uw woning verbeteren verbeteren met nieuwe kunststof kozijnen: onderhoudsarm, isolerend, betere bescherming bij inbraak en goedkoper dan houten en aluminium kozijnen. Nieuwe kozijnen, die een minimale levensduur van 50 jaar hebben, zorgen voor waardestijging van uw huis. Tegelijkertijd met de nieuwe kozijnen krijgt u dubbel glas wat ook zal zorgen voor een daling aan energieverbruik. Hoe financiert u de nieuwe kozijnen? Regelt u de financiering via uw hypotheek, koopt u ze op afbetaling of sluit u een lening af?

De financiering regelen via de overwaarde op uw woning of via een tweede hypotheek is duur. U heeft te maken met een lange looptijd en u komt voor extra kosten te staan aan notaris, taxatie en advies om de financiering te regelen. Als u kozijnen koopt op afbetaling of u maakt gebruik van een betaalplan als Kozijnplan bent u ook duur uit omdat de berekende rente gebaseerd is op reguliere dus dure rente tarieven. Het lijkt een mooie optie: nu kopen en in termijnen afbetalen maar de realiteit is anders. Vaak wordt het maximale wettelijk toegestane rentetarief aan u berekend. Als u een lening afsluit profiteert u van lage rentes en gunstige voorwaarden.

Een persoonlijke lening zal in veel gevallen de meest geschikte leenvorm zijn, mede dankzij het fiscale voordeel. Maar afhankelijk van uw wensen en uw persoonlijke situatie kan een doorlopend krediet ook een goede optie zijn. Zeker als u flexibel over uw (extra) geld wilt beschikken.

Looptijd

Afhankelijk van het leendoel] bepaalt u de looptijd van de lening. Bij een persoonlijke lening staat de looptijd vast. U weet op welke datum u de lening volledig heeft afbetaald. Een doorlopend krediet kent geen vaste looptijd. De looptijd van een hypotheek is 30 jaar. De kosten voor nieuwe kozijnen kunnen ook binnen een kortere periode worden terugbetaald. Een looptijd van een lening voor dit leendoel ligt tussen de 5 en 15 jaar. De looptijd die u kiest moet passen bij uw persoonlijke situatie en wensen; u moet gedurende de looptijd de maandlasten kunnen blijven opbrengen.

Persoonlijke lening voor nieuwe kozijnen

De persoonlijke lening is de meest gekozen leenvorm voor dit leendoel. U heeft zekerheid in de vorm van een vaste rente, looptijd en maandlasten. De rentekosten van deze lening, die valt onder woningverbetering, mag u fiscaal aftrekken. Een mooi belastingvoordeel.

Doorlopend krediet voor nieuwe kozijnen

De financiering van uw nieuwe kozijnen met een doorlopend krediet geeft geen fiscaal voordeel. De rentekosten van het krediet zijn niet aftrekbaar. Maar u heeft zeggenschap over uw leenbedrag. U kunt flexibel geld opnemen en aflossen. De extra tussentijdse aflossing mag u boetevrij doen in tegenstelling tot een persoonlijke lening. Met deze leenvorm heeft u altijd extra financiële ruimte doordat u niet eenmalig een specifiek bedrag leent.

Online lening afsluiten

U kunt online uw aanvraag insturen via ons aanvraagformulier. Na ontvangst van uw gegevens gaan wij op zoek naar het best passende aanbod van onze partnerbanken en dat voorstel ontvangt u van ons. In geval van vragen kunt u via de mail contact opnemen met onze kredietadviseur. Bellen mag ook via  085 – 760 89 89. Ons advies is gratis en vrijblijvend.

Uw lening verzekeren met een kredietbeschermer

Uw nieuwe kozijnen zijn geplaatst en de financiering is geregeld. Sluit voor de lening een kredietbeschermer af zodat de lening is verzekerd in het geval van werkloosheid of arbeidsongeschiktheid en zelfs voor het geval u komt te overlijden. In geval van overlijden valt het verzekerde bedrag vrij. In de andere twee gevallen wordt de betalingsverplichting van het maandbedrag tijdelijk overgenomen. Lenen met een kredietbeschermer is lenen zonder zorgen.

Als ondernemer een financiering aanbieden aan uw klanten?

Bent u ondernemer in de kozijnen en dakkapel branche en wilt u uw klanten een financiering optie bieden? Wij handelen uw aanvraag geheel kosteloos af, uiteraard tegen de laagste rente en beste lening voorwaarden voor uw klant! Voor de mogelijkheden mailt u Info@nederlandskrediet.nl of telefoonnummer: 085 760 89 89

Wat zeggen klanten over onze dienstverlening?

“Vriendelijk personeel, duidelijk en snel. Volledig qua informatie en de rente is ook prettig. Al met al een aanrader.”

Fam. B.

Bekijk alle 217 beoordelingen

Op trustpilot.com scoren wij een 9.2

Actuele rentetarieven

Selecteer de productvorm waarvan u de actuele rentetarieven wilt inzien:


Alle actuele rentetarieven bekijken

Heeft u vragen?

De meeste antwoorden op uw vragen kunt u vinden in onze kennisbank. Heeft u een vraag die niet wordt beantwoord op onze website, of wilt u graag uw mogelijkheden met één van onze specialisten doornemen? Neem dan per e-mail of telefoon contact met ons op.

Ons team staat online 7 dagen per week klaar om uw vragen te beantwoorden.

085 - 760 89 89

Onze specialisten

Vraag nu online uw lening aan via ons aanvraagformulier
En ontvang binnen 24 uur een voorstel

Contactgegevens

Vestiging Den Haag

Bezoekadres
Anna van Saksenlaan 10 (1e etage)
2593 HT ‘s- Gravenhage

Correspondentieadres
Postbus 1099
2260 BB Leidschendam

T 085 – 760 89 89

info@nederlandskrediet.nl

 

Vestiging Mijdrecht

Genieweg 56
3641 RH Mijdrecht

 

Vestiging Otterlo

Arnhemseweg 22-a
6731 BS Otterlo

Back to top