Goedemiddag, start met berekenen en ontvang direct het beste aanbod!

Volledig digitale werkwijze en een offerte binnen 24 uur

Meest complete aanbod van leningen met laagste rentegarantie

Wij scoren een 9.7 uit 10 op klantenvertellen.nl

Geld lenen bij Nederlands Krediet Collectief

 • Laagste rente van Nederland v.a. 6,5%
 • Boetevrij extra aflossen
 • Direct online af te sluiten
 • Binnen 24 uur een offerte
 • Mogelijkheid tot het verzekeren van de maandlasten
 • Wij vergelijken meerdere aanbieders voor het beste aanbod

Vrijblijvende offerte aanvragen

Een financiering afsluiten voor het verduurzamen van een woning kan, maar waar moet je rekening mee houden? 

 • Een huis verduurzamen vraagt om vakkennis, dus is het noodzakelijk te werken met vakmensen. Zo zorg je ervoor dat je optimaal kunt profiteren van het geleende geld en je een huis vol wooncomfort voor jezelf (en je gezin) creëert. 
 • Geld lenen voor een duurzame verbouwing heeft invloed op je financiën. Inzicht in je eigen financiële situatie is daarom een vereiste als je de wens hebt een hulpmiddel in te zetten. 
 • De looptijd van een lening bepaalt hoe lang jij erover mag doen om het geleende geld aan de kredietverstrekker terug te betalen. Heb jij je zonnepanelen in 7 jaar terugverdiend? Dan is het fijn als je ook na die tijd geen kosten meer voor de lening hoeft te betalen en kunt gaan genieten van je duurzame verbouwing. Stem de looptijd af op de duurzame maatregel die je plaatst.
 • Bij het verduurzamen van een woning zijn er meer leenopties, zoals een groene lening, de GreenLoans lening. De rente en voorwaarden van alle leningen en kredietverstrekkers zijn anders en dat maakt het selecteren van een goede verduurzamingslening een hele klus. Vergelijken is daarom nodig.

Het Nederlands Krediet Collectief is een onafhankelijke partij. Hierdoor hebben we nauwe banden met diverse kredietverstrekkers. De keuze is bij het Nederlands Krediet Collectief reuze. Wij zijn ervan overtuigd dat vergelijken ontzettend belangrijk is. Een nieuwe eettafel koop je ook niet zonder meerdere exemplaren te hebben gezien en vergeleken.

Zo gaat dat ook bij het afsluiten van een lening. Bij het Nederlands Krediet Collectief schotelen we je meerdere leensoorten en aanbieders voor, zodat we samen een lening kunnen kiezen die bij jouw financiële situatie en wensen past. Maar daar blijft het niet bij, er zijn nog enkele redenen om voor het Nederlands Krediet Collectief te kiezen:

 • Laagte rente garantie
 • Beste voorwaarden
 • Boetevrij aflossen
 • Veilig geld lenen
 • Verantwoord geld lenen
 • Online only geld lenen

Een lening aanvragen bij het Nederlands Krediet Collectief, gaat via het online only principe. Wij hebben geen kantoren, omdat we dat niet nodig vinden. Hiermee drukken we de kosten voor onszelf en daarmee voor onze klanten. Je krijgt deskundig online advies via een veilig online portaal, zonder dat je hoeft in te leveren op betrokkenheid en expertise. Bereken wel eerst goed hoeveel je kunt lenen om niet voor verrassingen te staan. Een lening aanvragen voor verduurzaming van een woning gaat als volgt:

De eerste stappen naar geld lenen voor een duurzame verbouwing is de online aanvraag. Dit betekent geen hand vol papieren, maar eenvoudig een aanvraag indienen met één druk op de knop. Iedere aanvraag wordt door een deskundig adviseur doorgenomen, zodat je zeker bent van het maken van een slimme, financiële keuze. Na het overwegen van alle wensen en mogelijkheden ontvang je van ons een offerte. Deze offerte is afgestemd op jouw financiële wens. 

Het enige dat jij hoeft te doen, is ons voorzien van documentatie. In een persoonlijke omgeving lever je de benodigde stukken aan en hiermee gaan wij aan de slag. In jouw eigen omgeving check je tussentijds de status en heb je altijd de juiste informatie tot je beschikking. Zijn de aanvraag, offerte en documenten goedgekeurd? Nu is het wachten op het geld, dat binnen twee werkdagen op je rekening wordt gestort.

Actuele rente

Rentestand per vrijdag 12 juli

Heeft u nog vragen?

De meeste antwoorden op uw vragen kunt u vinden op onze veelgestelde vragen pagina. Wilt u graag uw mogelijkheden met één van onze specialisten doornemen? Neem dan per e-mail of telefoon contact met ons op. Ons team staat online 7 dagen per week klaar om uw vragen te beantwoorden.


  085 - 760 89 89  info@nederlandskrediet.nl

Team NKC

De gegevens in de overzichten op onze website zijn een indicatie. Wij gaan hierbij uit van het laagste rentetarief. Het uiteindelijke tarief is afhankelijk van je persoonlijke situatie. De totale kosten van de lening zijn afhankelijk van de rente, het leenbedrag, looptijd en de maandtermijn. Het jaarlijks kostenpercentage geeft de werkelijke kostprijs (rente) weer van het product. De minimale looptijd van een Persoonlijke Lening bedraagt 12 maanden, de maximale looptijd bedraagt 120 maanden. De minimale rente bedraagt 6,5%, de maximale wettelijke rente bedraagt 14%.

vb. De totale prijs van een Persoonlijke lening van € 25.000 bedraagt € 33.781 op basis van een looptijd van 120 maanden met een maandtermijn van € 281,51 en een rentetarief van 6,5%.