Goedenavond, start met berekenen en ontvang direct het beste aanbod!

Gratis offerte

Gratis offerte

binnen 24 uur

Zorgeloos lenen

Zorgeloos lenen

dankzij onze kredietbeschermers

Laagste rente

Laagste rente

vaste rente al vanaf 6,6%

Klantwaardering

Klantwaardering

een 4.9 uit 5 op Trustpilot.nl

Dit geldt niet alleen voor de lening, maar met name ook voor de kliniek. Geldverstrekkers moeten voldoen aan leennormen, die ervoor zorgen dat u verantwoord leent. Plastisch chirurgen staan ingeschreven in een speciaal register. Plastisch chirurg is een beschermde titel. Laat u goed informeren over de kennis, kunde en specialisatie van een kliniek voordat u plastische chirurgie ondergaat.

Geld lenen voor plastische chirurgie kan op verschillende manieren: op afbetaling, wat we niet aanraden, bij uw huisbank of een onafhankelijke partij zoals het Nederlands Krediet Collectief. Als u kiest voor lenen bij uw huisbank weet dan dat u kiest voor een klein leenaanbod en relatief hoge rentes. Dat kan bij een onafhankelijk geldverstrekker echt goedkoper.

Er is veel keus als het gaat om leningen voor plastische chirurgie. Iedere bank heeft een eigen aanbod aan leningen, met daarbij horende rentes en voorwaarden. Dat maakt kiezen voor een onafhankelijk kredietverstrekker nóg interessanter. Hier worden alle leningen nauwkeurig vergeleken, voordat ze aan u worden voorgelegd.

Dat heeft u als u een persoonlijke lening afsluit. U kunt hierin zelf bepalen welk bedrag u wilt lenen en voor welke periode u de lening vastzet. Het is aan te raden om hier goed over na te denken. Een zo laag mogelijke lening voor een zo kort mogelijke periode is uiteindelijk het meest voordelig.

Actuele rente

Rentestand per zondag 21 april

Heeft u nog vragen?

De meeste antwoorden op uw vragen kunt u vinden op onze veelgestelde vragen pagina. Wilt u graag uw mogelijkheden met één van onze specialisten doornemen? Neem dan per e-mail of telefoon contact met ons op. Ons team staat online 7 dagen per week klaar om uw vragen te beantwoorden.


  085 - 760 89 89  info@nederlandskrediet.nl

Team NKC

De gegevens in de overzichten op onze website zijn een indicatie. Wij gaan hierbij uit van het laagste rentetarief. Het uiteindelijke tarief is afhankelijk van je persoonlijke situatie. De totale kosten van de lening zijn afhankelijk van de rente, het leenbedrag, looptijd en de maandtermijn. Het jaarlijks kostenpercentage geeft de werkelijke kostprijs (rente) weer van het product. De minimale looptijd van een Persoonlijke Lening bedraagt 12 maanden, de maximale looptijd bedraagt 120 maanden. De minimale rente bedraagt 6,6%, de maximale wettelijke rente bedraagt 14%.

vb. De totale prijs van een Persoonlijke lening van € 2.500 bedraagt € 3.392 op basis van een looptijd van 120 maanden met een maandtermijn van € 28,27 en een rentetarief van 6,6%.