Gratis offerte

Gratis offerte

binnen 24 uur

Zorgeloos lenen

Zorgeloos lenen

dankzij onze kredietbeschermers

Laagste rente

Laagste rente

vaste rente al vanaf 6,6%

Klantwaardering

Klantwaardering

een 4.9 uit 5 op Trustpilot.nl

Bereken de besparing op uw huidige leningen

Uw lopende leningen oversluiten naar één nieuwe lening. Voor meer overzicht in uw financiële administratie. Of een enkele lening oversluiten om te profiteren van een lagere rente. Ontdek hieronder hoeveel u kunt besparen als u uw lening oversluit. Wij regelen het voor u. Gewoon online en helemaal gratis.

Wis lening

Wis lening

Het minimale leenbedrag bedraagt € 5.000,-U kunt {{(currentLoan.totalprice - newLoan.totalprice) | currency}} besparen

U kunt {{(currentLoan.totalprice - otherLoan.totalprice) | currency}} besparen

U kunt {{(currentLoan.period - otherLoan.period)}} maanden minder lang aflossen

Het lijkt erop dat we u geen voordeligere lening kunnen aanbieden

Bekijk onderstaande vergelijking met het voordeligste alternatief van één van onze partners

  Uw huidige lening Ons aanbod Ons aanbod
Leenbedrag {{currentLoan.stillToPay | currency}} {{newLoan.stillToPay | currency}} {{otherLoan.stillToPay | currency}}
Maandlast {{currentLoan.monthlyCosts | currency}} {{newLoan.monthlyCosts | currency}} {{otherLoan.monthlyCosts | currency}}
Looptijd {{currentLoan.period}} maanden {{newLoan.period}} maanden {{otherLoan.period}} maanden
Rentepercentage {{currentLoan.showRente}} {{newLoan.interest}} {{otherLoan.interest}}
Totaal te betalen {{currentLoan.totalprice | currency}} {{newLoan.totalprice | currency}} {{otherLoan.totalprice | currency}}
    Offerte aanvragen Offerte aanvragen

Direct oversluiten naar onze voordelige leningen

Door onze collectiviteit hebben wij een exclusieve samenwerking met gespecialiseerde banken. Dit betekent dat onze rente een stuk lager is dan bij reguliere banken en dat u leent tegen de beste voorwaarden.

Weet u niet goed welke lening het beste bij uw wensen past?
Neem gerust contact op met één van onze ervaren kredietspecialisten.

v.a.

6,6%

vaste rente

Persoonlijke lening

 • Een vaste looptijd
 • Een vaste rente
 • Een vast bedrag per maand aflossen
 • Eenmalig een bedrag lenen
 • Altijd boetevrij extra aflossen

Oversluiten naar persoonlijke lening

v.a.

7,2%

variabele rente

Doorlopend krediet

 • Aflossen en ook weer opnemen
 • Variabele rente en looptijd
 • Alleen rente betalen over het opgenomen bedrag
 • Altijd boetevrij extra aflossen
 • Ook mogelijk als verbouwingsdepot

Oversluiten naar doorlopend krediet

Oversluiten is ook de manier om de vorm van de financiering te wijzigen. Zo zijn er consumenten met een doorlopend krediet. Dit krediet is erg flexibel. U kunt geld opnemen wanneer u dat wilt tot een besproken kredietgrens. Daarnaast betaalt u enkel rente over het opgenomen bedrag en mag u afgeloste bedragen opnieuw opnemen. Dat klinkt aantrekkelijk, maar in de praktijk is het een opgave om de lening af te lossen, aangezien er geen vaste afspraken zijn over rente en aflossing. Daarom is een aflossingsvrije lening oversluiten slim. Is uw doorlopend krediet stopgezet? Bekijk wat dit voor u betekent.

Een doorlopende lening oversluiten naar een persoonlijke lening brengt als voordeel dat de persoonlijke lening wel vaste voorwaarden kent. De rente staat vast en de maandlast blijft hetzelfde. U betaalt dus maandelijks een vast bedrag aan rente en aflossing. Hierdoor heeft u de lening aan het einde van de looptijd afgelost en blijft er geen schuld over. Oversluiten doorlopend krediet naar persoonlijke lening maakt lenen echt een stuk zorgelozer.

Uw persoonlijke lening oversluiten kan eenvoudig online bij het Nederlands Krediet Collectief. U dient een aanvraag voor oversluiten in en het balletje gaat rollen. Het gaat hier om het oversluiten van alle soorten leningen. Dus leningen van banken, maar ook van postorderbedrijven zoals Wehkamp. Uw lening oversluiten en extra lenen kan ook een drijfveer zijn om uw lening te verhuizen.

Online lening oversluiten gaat zo in zijn werk:

 1. Vraag vrijblijvend een offerte aan voor het oversluiten van uw financiering. Bij het aanvraagformulier vindt u vragen over uw inkomen, woonsituatie, huidige leningen en andere financiële gegevens. Hiermee geeft u ons inzicht in uw financiële situatie en dat is belangrijk om een op maat gemaakte offerte te kunnen sturen;
 2. Onze oversluitspecialisten gaan aan het werk en kijken op welke wijze geld lenen voor u goedkoper of slimmer kan;
 3. U ontvangt binnen een dag een persoonlijke, vrijblijvende offerte in uw mailbox;
 4. Gaat u akkoord met het oversluitvoorstel? Dan mag u deze ondertekenen en naar ons retour sturen (digitaal), samen met de nodige documenten;
 5. Achter de schermen wordt alles geregeld voor de oversluiting. De kredietverstrekker dient goedkeuring te geven. Als dat gelukt is, heeft u uw lening overgesloten. Uw oude lening wordt automatisch afgemeld bij het Bureau Krediet Registratie (BKR). U hoeft hier niets voor te doen.

Gratis lening oversluiten? Het Nederlands Krediet Collectief heeft een kosteloze overstapservice. U betaalt dus niets extra’s voor het oversluiten van uw financiering. 

Om een goed besluit te nemen omtrent geld lenen, een lening oversluiten en andere financiële zaken, is soms een hulplijn nodig. Wij van het Nederlands Krediet Collectief vertellen u graag waar u rekening mee moet houden als u een lening oversluit:

 1. De oversluitcheck! De grote vraag is hoe uw huidige leningen in elkaar zitten. Hoeveel rente betaalt u nu? Zijn er kosten verbonden aan het overzetten van de leningen? Et cetera. Zet de vragen en antwoorden op deze essentiële vragen op een rij en dan blijkt of oversluiten daadwerkelijk voordeliger en daarmee interessant is. 
 2. Bepaal een ‘slimme’ looptijd. En met slim bedoelen we eigenlijk een zo kort mogelijke looptijd. Een lening oversluiten is hét moment om niet alleen een nieuwe rente, maar ook nieuwe voorwaarden vast te zetten. Een kortere looptijd lijkt in eerste instantie minder voordelig, maar niets is minder waar. De maandlast is iets hoger, maar doordat de lening eerder afloopt, bent u onderaan de streep een stuk goedkoper uit. Uit ervaring weten we dat door het omzetten van de lening de rente daalt en u veelal zelfs met een kortere looptijd een lagere maandlast heeft.
 3. Bij één lening kan een lening oversluiten al ontzettend gunstig zijn. Laat staan als u meerdere leningen heeft lopen. Vooral over leningen als roodstand en postorderkredieten betaalt u een ongelofelijk hoge rente. Ontdek of het mogelijk is deze kleine leningen samen te voegen tot één lening. Bijvoorbeeld in de vorm van een persoonlijke lening. Hierover betaalt u minder rente.
 4. Een goede adviseur is beter dan een verre vriend. Wat geldzaken betreft, doet u er altijd goed aan een onafhankelijk adviseur te raadplegen. De onafhankelijke kredietspecialisten van het Nederlands Krediet Collectief vergelijken en geven u een gedegen oversluitadvies. 

 • Besparen, dat klinkt iedereen goed in de oren. Logisch, want waarom zouden we meer voor onze lening(en) betalen dan nodig is? Uw lening oversluiten levert niet enkel besparing op, maar soms ook rust in uw financiën of juist voorwaarden, die op de lange termijn erg fijn zijn, zoals boetevrij aflossen.
 • Onze oversluitspecialisten gaan voor de goedkoopste lening oversluiten. We doen het graag goed, zodat oversluiten echt verschil maakt. Verschil in de zin van besparen, maar ook in de zin van zekerheid en betrouwbaar geld lenen. Hoe beter uw lening in elkaar zit, hoe minder financieel risico u loopt. 
 • Een goede lening bestaat dus uit een lage rente en passende voorwaarden. Om te weten welke financiering goed aansluit op uw leenbehoeften en financiële situatie vergelijken wij. En met vergelijken bedoelen we het vergelijken van uiteenlopende leenproducten van heel veel verschillende geldverstrekkers. Dat kunnen wij, in het belang van onze klanten, omdat wij onafhankelijk zijn. We leggen de actuele rentestanden en bepalingen van leningen naast elkaar om zo te kunnen concluderen welke lening het meest geschikt is in uw situatie. 
 • Een fijne bijkomstigheid is dat we nauw samenwerken met verschillende, toonaangevende kredietverstrekkers in Nederland. Hierdoor kunnen we een laagste rentegarantie bieden. De kans is daardoor groot dat de lening die u jaren geleden heeft afgesloten voordeliger kan. Helemaal met de historisch lage rentetarieven van nu.
 • Lening oversluiten vergelijken? Dat hoeft u dus niet zelf te doen. Het Nederlands Krediet Collectief zet zich graag in om oversluiten voor u zo makkelijk mogelijk te maken. Wij vergelijken en adviseren u op transparante wijze en nemen u zorg uit handen. Op naar een voordelige en verantwoorde lening dankzij oversluiten.

Actuele rente

Rentestand per dinsdag 28 mei

Heeft u nog vragen?

De meeste antwoorden op uw vragen kunt u vinden op onze veelgestelde vragen pagina. Wilt u graag uw mogelijkheden met één van onze specialisten doornemen? Neem dan per e-mail of telefoon contact met ons op. Ons team staat online 7 dagen per week klaar om uw vragen te beantwoorden.


  085 - 760 89 89  info@nederlandskrediet.nl

Team NKC

De gegevens in de overzichten op onze website zijn een indicatie. Wij gaan hierbij uit van het laagste rentetarief. Het uiteindelijke tarief is afhankelijk van je persoonlijke situatie. De totale kosten van de lening zijn afhankelijk van de rente, het leenbedrag, looptijd en de maandtermijn. Het jaarlijks kostenpercentage geeft de werkelijke kostprijs (rente) weer van het product. De minimale looptijd van een Persoonlijke Lening bedraagt 12 maanden, de maximale looptijd bedraagt 120 maanden. De minimale rente bedraagt 6,6%, de maximale wettelijke rente bedraagt 14%.

vb. De totale prijs van een Persoonlijke lening van € 2.500 bedraagt € 3.392 op basis van een looptijd van 120 maanden met een maandtermijn van € 28,27 en een rentetarief van 6,6%.