Goedenavond, start met berekenen en ontvang direct het beste aanbod!

Gratis offerte

Gratis offerte

binnen 24 uur

Zorgeloos lenen

Zorgeloos lenen

dankzij onze kredietbeschermers

Laagste rente

Laagste rente

vaste rente al vanaf 3,3%

Klantwaardering

Klantwaardering

een 4.9 uit 5 op Trustpilot.nl

Geld lenen bij Nederlands Krediet Collectief

 • Laagste rente van Nederland v.a. 3,3%
 • Boetevrij extra aflossen
 • Direct online af te sluiten
 • Binnen 24 uur een offerte
 • Mogelijkheid tot het verzekeren van de maandlasten
 • Wij vergelijken meerdere aanbieders voor het beste aanbod

Vrijblijvende offerte aanvragen

Deze klanten gingen u voor

door Martin Klein
2 dagen geleden

Goede service

Goede service, vriendelijk en adequate begeleiding!

door Ewin van der Putten
1 dagen geleden

Het is een snel en duidelijk proces

Het is een snel en duidelijk proces. Gr. Erwin v.d. Putten

door mevrouw de Jong
3 dagen geleden

Super makkelijk en heel snel

Super makkelijk en heel snel, maandag begin middag aangevraagd en di avond al op de rekening.

Heb je nog niet eerder een lening afgesloten, dan is het fijn om te weten hoe dit in zijn werk gaat. Allereerst is het van belang om in kaart te brengen waarvoor je leent, in welke termijn je het geleende bedrag wilt ontvangen (tussentijds of in één keer?) en daarmee dus welke leenvorm het beste bij je past. Ook inzicht hebben in wat je maximaal kunt lenen en het vergelijken van diverse goedkope leningen zijn belangrijke treden op weg naar het afsluiten van een lening. Hoe je een lening aanvraagt lees je hier! 

Bij ons een goedkope lening afsluiten? Volg de stappen:

 1. Vraag de lening aan. Heb je jouw lening berekend, vraag dan een offerte aan van de gewenste lening.
 2. Wij toetsen de lening aanvraag op basis van een aantal criteria. Bij goedkeuring ontvang je digitaal een offerte.
 3. In onze beveiligde omgeving, mijn NKC, lever je de benodigde documenten aan.
 4. Ga je akkoord met het aanbod? Dan ontvang je binnen twee werkdagen het geld op je rekening. 

De meest gestelde vraag – ja, maar hoeveel kan ik dan lenen? – wordt beantwoord met onze rekentool. Er spelen namelijk meerdere factoren mee die bepalen hoeveel geld je daadwerkelijk kunt lenen. Zoals woonsituatie, inkomen en gezinssamenstelling. Gebruik de rekentool en bereken direct hoeveel je kan lenen.

Jouw persoonlijke situatie

Woonsituatie, inkomen, gezinssamenstelling, soort dienstverband, openstaande leningen; allemaal elementen die onder de loep worden genomen zodra je een lening wil afsluiten. Dit is erg belangrijk, omdat jouw persoonlijke situatie iets zegt over welke lening bij je past. We gaan niet alleen voor de goedkoopste lening, maar ook voor een lening met passende voorwaarden. 

Als je mag kiezen, ga je hoogstwaarschijnlijk voor de goedkoopste lening. Maar heb je al nagedacht over welke leenvorm het meest geschikt is? Er zijn meerdere type leningen: de persoonlijke lening, het doorlopend krediet. Het grote verschil tussen de eerste twee kredieten is het moment van opnemen en aflossen. Bij een persoonlijke lening leen je eenmalig een bedrag, dat in één keer wordt uitbetaald. Bij een doorlopend krediet neem je geld op wanneer je dat nodig hebt. Er bestaat ook een mix van de twee leenvormen: Het hybride krediet Deze kredietvorm is een combinatie van de persoonlijke lening en het doorlopend krediet. Het hybride krediet is met name voor hoge bedragen geschikt. 

Bij het Nederlands Krediet Collectief is vergelijken onze kwaliteit. Vergelijken loont. Door leningen van diverse kredietpartijen naast elkaar te leggen, zie je welke lening het goedkoopst is en goede voorwaarden heeft. En dat kunnen wij als de beste: door onze collectiviteit hebben wij exclusieve samenwerkingen met gespecialiseerde banken, waardoor de rente een stuk lager ligt dan bij reguliere banken. Dat werkt in jouw voordeel. Want zeg nou zelf, het zou jammer zijn als je een goede deal misloopt omdat je maar naar het aanbod van één verstrekker hebt gekeken. Door leningen te vergelijken, maak je meer kans op het afsluiten van de goedkoopste lening met de beste voorwaarden. 

Rente vergelijken

De rente die je betaalt over een lening is medebepalend voor de kosten die je maandelijks kwijt bent aan het aflossen van de lening. Slim dus, om ook de rentestanden te bekijken, voordat je beslist. De actuele rentetarieven vergelijk je hier.

Verantwoord en voordelig geld lenen is het motto van het Nederlands Krediet Collectief. Een lening moet voldoen aan voorwaarden die passen bij het leendoel, maar daarnaast is goedkoop geld lenen ook een must. Niemand wil tenslotte te veel betalen voor een lening. Bij ons vind je de gouden combinatie: goedkoop geld lenen op verantwoorde wijze. 

Je bestaande lening oversluiten? Ook om te besparen!

Heb je al een lening lopen? Je kunt jouw lening oversluiten bij het Nederlands Krediet Collectief naar een voordeligere lening. Hiermee bespaar je maandelijks een leuk bedrag. Heb je meerdere leningen lopen, roodstand en creditcard schulden? Dan is het samenvoegen van die dure leningen naar één lening een goede optie. Zo behoud je overzicht en rust.

Welke lening past bij u?

U kunt bij ons drie soorten lening afsluiten: een Persoonlijke lening, een Doorlopend krediet, of heeft u behoefte aan een hoog leenbedrag, een Hybride krediet.

Heeft u al een lening en wilt u deze oversluiten? Dat is natuurlijk ook mogelijk.

Vraag vrijblijvend een offerte aan.  Doorlopend krediet


4,5%


 • Aflossen en ook weer opnemen
 • Variabele rente en looptijd
 • Alleen rente betalen over het opgenomen bedrag
 • Altijd boetevrij extra aflossen
 • Ook mogelijk als verbouwingsdepot
Meer over het Doorlopend krediet

Persoonlijke lening


3,3%


 • Een vaste looptijd tussen de 12 en 120 maanden
 • Een vaste rente gedurende de gehele looptijd
 • Een vast bedrag per maand aflossen
 • Eenmalig een bedrag lenen
 • Altijd boetevrij extra aflossen
Meer over de Persoonlijke lening

Hybride krediet


3,3%


 • Voor hoge bedragen tot € 150.000,-
 • Lagere rente door splitsing van leenbedrag
 • Flexibiliteit van een doorlopend krediet met een variablele rente en looptijd
 • Zekerheid van een persoonlijke lening met een vaste rente en looptijd
Meer over het Hybride krediet

Aanvragen

Populaire leendoelen

Geld lenen voor een verbouwing

Geld lenen voor een verbouwing

Is uw huis toe aan een verbouwing?
Een nieuwe badkamer of keuken is een hele investering. Heeft u het geld niet direct beschikbaar? Dan kan een persoonlijke lening u op weg helpen.

Bekijk de verbouwingsleningen

Geld lenen voor een auto

Geld lenen voor een auto

Bent u toe aan een nieuwe auto?
De aanschaf van een auto betekent vaak een grote uitgave. Indien u onvoldoende middelen heeft om de auto in een keer te betalen, maar toch wilt genieten van het gebruik van de auto, biedt een autolening uitkomst.

Bekijk de mogelijkheden om uw auto te financieren

Geld lenen voor een camper

Geld lenen voor een camper

Droomt u ook van een eigen camper? Zorgeloos zwerven langs de meest pittoreske plaatjes? Financier uw camper met een lening bij Nederlands Krediet collectief en geniet zorgeloos van uw vakantie!

Direct uw camper financieren! Bekijk hier de mogelijkheden

Geld lenen voor een dakkapel

Geld lenen voor een dakkapel

Is uw huidige slaapkamer te klein? Wilt u meer ruimte creëren? Dan is het plaatsen van een dakkapel een slimme oplossing.

Bekijk de mogelijkheden om een dakkapel te financieren

Geld lenen voor een badkamer

Geld lenen voor een badkamer

Is uw badkamer toe aan een make over? Maar beschikt u over onvoldoende middelen? Dan is een lening voor uw badkamer een goede oplossing.

Bekijk de mogelijkheden om geld te lenen voor uw badkamer

Geld lenen voor een keuken

Geld lenen voor een keuken

Een nieuwe keuken betekent meer woongenot en uw huis stijgt in waarde. Maar voordat de keuken er staat moet u eerst de financiering regelen. Welke financieringsmogelijkheden heeft u? De keuken kopen op afbetaling. 

Direct geld lenen voor uw keuken, bekijk hier de mogelijkheden

Actuele rente

Rentestand per donderdag 2 december

Heeft u nog vragen?

De meeste antwoorden op uw vragen kunt u vinden op onze veelgestelde vragen pagina. Wilt u graag uw mogelijkheden met één van onze specialisten doornemen? Neem dan per e-mail of telefoon contact met ons op. Ons team staat online 7 dagen per week klaar om uw vragen te beantwoorden.


  085 - 760 89 89  info@nederlandskrediet.nl

Team NKC

De gegevens in de overzichten op onze website zijn een indicatie. Wij gaan hierbij uit van het laagste rentetarief. Het uiteindelijke tarief is afhankelijk van je persoonlijke situatie. De totale kosten van de lening zijn afhankelijk van de rente, het leenbedrag, looptijd en de maandtermijn. Het jaarlijks kostenpercentage geeft de werkelijke kostprijs (rente) weer van het product. De minimale looptijd van een Persoonlijke Lening bedraagt 12 maanden, de maximale looptijd bedraagt 120 maanden. De minimale rente bedraagt 3,3%, de maximale wettelijke rente bedraagt 14%.

vb. De totale prijs van een Persoonlijke lening van € 50.000,- bedraagt € 58.634,53 op basis van een looptijd van 120 maanden met een maandtermijn van € 488,62 en een rentetarief van 3,3%.