Goedenavond, start met berekenen en ontvang direct het beste aanbod!

Volledig digitale werkwijze en een offerte binnen 24 uur

Meest complete aanbod van leningen met laagste rentegarantie

Wij scoren een 9.7 uit 10 op klantenvertellen.nl

Kenmerken op een rij

  • Laagste vaste rente van Nederland
  • Betaal een vast bedrag per maand
  • Boetevrij extra aflossen
  • De rente staat de gehele looptijd vast
  • Mogelijkheid tot betaalpauze
  • Vrijblijvende hulp van kredietspecialist

Senioren Persoonlijke Lening aanvragen

Een senioren lening kan tot 78 jaar aangevraagd worden. Bij het bereiken van het 81ste levens jaar moet deze ingelost zijn.

Een senioren lening vraagt u online aan via ons aanvraagformulier. Heeft u op voorhand vragen dan kunt u kosteloos en vrijblijvend contact opnemen met een van onze kredietspecialisten. Dit kan per e-mail via info@nederlandskrediet.nl of telefonisch via 085 - 760 89 89

Zie je een periode aankomen waarin je financieel wat krap kunt komen te zitten? Bij ons kun je eenmalig een betaalpauze van 3 maanden nemen. We schorten dan je maandbetaling even op. En na de betaalpauze gaan we gewoon weer op dezelfde manier verder. Tijdelijk even financiële rust.

Onze incassodatum is flexibel. Jij bepaalt zelf op welke dag van de maand wij het maandbedrag van je rekening afschrijven. Dit kun je zelf één keer per jaar veranderen, als een andere dag je beter uitkomt.

Sneller van je lening afkomen? Je kunt bij ons altijd kosteloos aflossen op je lening. Of je maandbedrag voor minimaal 6 maanden verhogen.

Nee er zijn geen extra kosten, zoals afsluit- of advieskosten voor de lening.

Als u een lening aanvraagt ontvangt u een bericht waar exact staat uitgelegd wat wij nodig hebben. Dit staat klaar in je eigen beveiligde online “mijn” omgeving. Digitaal uploaden en tekenen van de offerte is hier mogelijk.

Of u extra kunt financieren hangt af van uw financiële situatie. Heeft u uw hypotheek juist nagenoeg ingelost heeft dit een positief effect op uw kredietbeoordeling. Geld lenen voor uw woning doet u zonder extra kosten van een notaris of hypotheekadviseur. Bovendien ontvangt u het bedrag normaliter binnen 24 uur op uw rekening. 

Wat zeggen klanten over onze dienstverlening?

“Tijdig geinformeerd, keurig bijgestaan,heldere communicatie.”

Klant

Bekijk alle 1815 beoordelingen

Op klantenvertellen.nl scoren wij een 9.7 uit 10

In 4 stappen uw senioren lening afsluiten

Uw lening in 4 stappen gerealiseerd

Lening online aanvragen

Stap 1

Online aanvragen

Onze kredietspecialisten staan voor uw klaar bij eventuele vragen.

Offerte aanvragen

Offerte van lening op maat

Stap 2

Uw offerte

Ontvang direct digitaal het beste krediet voorstel met laagste rente garantie van Nederland.

Uw documenten opsturen in een persoonlijke omgeving

Stap 3

Documenten aanleveren

Geen papierwerk, in uw online omgeving uw documenten uploaden en akkoord geven op uw offerte.

Het geld binnen 2 werkdagen op uw rekening

Stap 4

Geld op uw rekening

Binnen 2 werkdagen staat het geld op rekening. Wij handelen alles kosteloos voor u af.

Actuele rente

Rentestand per zaterdag 15 juni

Heeft u nog vragen?

De meeste antwoorden op uw vragen kunt u vinden op onze veelgestelde vragen pagina. Wilt u graag uw mogelijkheden met één van onze specialisten doornemen? Neem dan per e-mail of telefoon contact met ons op. Ons team staat online 7 dagen per week klaar om uw vragen te beantwoorden.


  085 - 760 89 89  info@nederlandskrediet.nl

Team NKC

De gegevens in de overzichten op onze website zijn een indicatie. Wij gaan hierbij uit van het laagste rentetarief. Het uiteindelijke tarief is afhankelijk van je persoonlijke situatie. De totale kosten van de lening zijn afhankelijk van de rente, het leenbedrag, looptijd en de maandtermijn. Het jaarlijks kostenpercentage geeft de werkelijke kostprijs (rente) weer van het product. De minimale looptijd van een Persoonlijke Lening bedraagt 12 maanden, de maximale looptijd bedraagt 120 maanden. De minimale rente bedraagt 6,6%, de maximale wettelijke rente bedraagt 14%.

vb. De totale prijs van een Persoonlijke lening van € 2.500 bedraagt € 3.392 op basis van een looptijd van 120 maanden met een maandtermijn van € 28,27 en een rentetarief van 6,6%.