Goedemorgen, start met berekenen en ontvang direct het beste aanbod!

Gratis offerte

Gratis offerte

binnen 24 uur

Zorgeloos lenen

Zorgeloos lenen

dankzij onze kredietbeschermers

Laagste rente

Laagste rente

vaste rente al vanaf 3,4%

Klantwaardering

Klantwaardering

een 4.9 uit 5 op Trustpilot.nl

Lenen zonder zorgen

Om u te behoeden voor financiële zorgen hebben wij drie kredietbeschermers ontwikkeld die u in combinatie met uw consumptief krediet kunt afsluiten: een overlijdensrisicoverzekering, arbeidsongeschiktheidsverzekering en een werkloosheidsverzekering.

Deze verzekeringen nemen de maandelijkse betalingsverplichting van de persoonlijke lening, doorlopend krediet of hybride krediet van u over in geval van onverwachte arbeidsongeschiktheid en werkloosheid. Met een overlijdensrisicoverzekering voorkomt u dat uw nabestaanden met schulden achterblijven na uw overlijden of het overlijden van uw partner. Het verzekerde bedrag valt vrij in geval van overlijden.

Lenen met een kredietbeschermer is lenen zonder zorgen. Onze kredietadviseurs adviseren u graag om de best passende en verantwoorde lening af te sluiten beschermt met een kredietbeschermer.

 

Goed(koop) verzekerd

We zorgen dat u optimaal verzekerd bent tegen een van de laagste premies.

Één en dezelfde partij

Al uw verzekeringen ondergebracht bij dezelfde gespecialiseerde partij.

Netto premie, geen provisie

U betaalt alleen een netto premie aan de verzekeraar. U betaalt geen provisie.

Onze partners

TAF

TAF treedt op als gevolmachtigd agent voor Quantum Leben en ACE. TAF is al vanaf het ontstaan van Nederlands krediet Collectief onze samenwerkingspartner. TAF staat voor transparantie en begrijpbare producten. Als een van de eerste marktpartijen bood zij verzekeringen aan zonder een doorlopende provisie, voor u als consument dus een netto premie zonder haken of ogen!

De overlijdensrisico verzekering van TAF hebben in het verleden al meerdere keren de vijfsterrenrating van MoneyView behaald. Dat heeft alles te maken met de vrijheid die deze verzekering biedt. TAF biedt de overlijdens risico aan tegen de beste voorwaarden en de meest scherpe premie, ook voor de hogere leeftijdsklasse.

MoneyView beste orv prijs 2021
Credit life

Credit Life International Schade en Credit Life AG zijn Duitse verzekeringsmaatschappijen, gespecialiseerd in betalingsbeschermers en overlijdensrisicoverzekeringen. De maatschappijen opereren onder de naam Credit Life International. Het Nederlands Krediet Collectief voert exclusief voor de Nederlandse markt de speciale krediet beschermingsverzekeringen van Credit Life welk direct af te sluiten zijn via NKC of haar labels als u een krediet aanvraag doet. Uiteraard sluit u uw polis tegen de beste voorwaarden en laagst mogelijke premie en dit zonder uitgebreide medische verklaring!

Voordelen van kredietbeschermers

 • Scherpste netto premie
 • Overlijdenrisico los te verzekeren
 • Arbeidsongeschiktheid polis aan te vullen met werkeloosheidsdekking
 • Geen uitgebreide medische verklaring
 • Afhandeling tegelijk met uw krediet aanvraag
 • Maandelijks opzegbaar

Bereken uw premie om u tegen risico's te verzekeren

Een lening afsluiten: met of zonder kredietbeschermer

U sluit bij ons een lening af met of zonder bijbehorende kredietbeschermer. De keuze is aan u. Onze kredietspecialisten kunnen u vrijblijvend adviseren over de voordelen van een kredietbeschermer voor uw lening. Zij bekijken samen met u welke lening het beste bij u past en dankzij de verzekering leent u zonder zorgen.

Het is niet mogelijk om een losse kredietbeschermer af te sluiten. Heeft u een lopende lening bij een andere partij maar wilt u optimale zekerheid bij uw lening? Dan sluiten we de lening over en op dat moment kunnen wij een kredietbeschermer afsluiten voor uw lening. Dat geeft een zeker gevoel en uw lening en verzekering samen bij één partij! Dat geeft overzicht.

Dankzij een kredietbeschermer weet u zeker dat u kunt blijven voldoen aan de maandelijkse betalingsverplichtingen van uw persoonlijke lening, doorlopend krediet of hybride krediet in geval van onverwachte nare omstandigheden.

De premie die u betaalt voor de kredietbeschermer is een netto premie die u rechtstreeks betaalt aan de verzekeraar. U betaalt hiervoor geen provisie.

 

Bereken uw premie om u tegen risico’s te verzekeren


Met behulp van onze rekentool kunt u online berekenen welke premie u betaalt voor de kredietbeschermer van uw keuze. Uiteraard kunt u kiezen voor één, twee of drie kredietbeschermers zodat u optimaal verzekerd bent.


Uw maandelijkse premie*
€ --,-


*De getoonde maandpremie is een indicatie, de werkelijke premie kan verschillen van uw offerte

Offerte aanvragen


 • Productvorm: Persoonlijke lening
 • Bedrag: 25.000,-
 • Looptijd verzekering: 120 maanden
 • Overlijdens­risico­verzekering: Ja
 • Arbeids­ongeschiktheids­verzekering: Ja
 • Werkloosheids­verzekering: Nee

Actuele rente

Rentestand per dinsdag 28 september

Heeft u nog vragen?

De meeste antwoorden op uw vragen kunt u vinden op onze veelgestelde vragen pagina. Wilt u graag uw mogelijkheden met één van onze specialisten doornemen? Neem dan per e-mail of telefoon contact met ons op. Ons team staat online 7 dagen per week klaar om uw vragen te beantwoorden.


  085 - 760 89 89  info@nederlandskrediet.nl

Team NKC

De gegevens in de overzichten op onze website zijn een indicatie. Wij gaan hierbij uit van het laagste rentetarief. Het uiteindelijke tarief is afhankelijk van je persoonlijke situatie. De totale kosten van de lening zijn afhankelijk van de rente, het leenbedrag, looptijd en de maandtermijn. Het jaarlijks kostenpercentage geeft de werkelijke kostprijs (rente) weer van het product. De minimale looptijd van een Persoonlijke Lening bedraagt 12 maanden, de maximale looptijd bedraagt 120 maanden. De minimale rente bedraagt 3,4%, de maximale wettelijke rente bedraagt 14%.

vb. De totale prijs van een Persoonlijke lening van € 50.000,- bedraagt € 58.905,- op basis van een looptijd van 120 maanden met een maandtermijn van € 490,88 en een rentetarief van 3,4%.