Onze klantbeoordeling

Op trustpilot.com scoren wij een 4.8 uit 5

Klantbeoordeling 4.8 uit 5

085 - 760 89 89

Zorgeloos lenen? Bereken uw premie om u tegen risico's te verzekeren

Uw maandelijkse premie

€ --,- p/m

**premie berekening, gebaseerd op; 30 jaar niet rokend**
 • in geval van overlijden
 • De maandlast van uw lening gedurende 60 maanden bij arbeidsongeschiktheid
 • De maandlast van uw lening gedurende 12 maanden bij werkloosheid
Klik hier voor een uitgebreide berekening

Lenen zonder zorgen

Om u te behoeden voor financiële zorgen hebben wij drie kredietbeschermers ontwikkeld die u in combinatie met uw consumptief krediet kunt afsluiten: een overlijdensrisicoverzekering, arbeidsongeschiktheidsverzekering en een werkloosheidsverzekering.

Deze verzekeringen nemen de maandelijkse betalingsverplichting van de persoonlijke lening, doorlopend krediet of hybride krediet van u over in geval van onverwachte arbeidsongeschiktheid en werkloosheid. Met een overlijdensrisicoverzekering voorkomt u dat uw nabestaanden met schulden achterblijven na uw overlijden of het overlijden van uw partner. Het verzekerde bedrag valt vrij in geval van overlijden.

Lenen met een kredietbeschermer is lenen zonder zorgen. Onze kredietadviseurs adviseren u graag om de best passende en verantwoorde lening af te sluiten beschermt met een kredietbeschermer.

 

Goed(koop) verzekerd

We zorgen dat u optimaal verzekerd bent tegen een van de laagste premies.

Één en dezelfde partij

Al uw verzekeringen ondergebracht bij dezelfde gespecialiseerde partij.

Netto premie, geen provisie

U betaalt alleen een netto premie aan de verzekeraar. U betaalt geen provisie.

Onze partners

TAF

TAF treedt op als gevolmachtigd agent voor Quantum Leben en ACE. TAF is al vanaf het ontstaan van Nederlands krediet Collectief onze samenwerkingspartner. TAF staat voor transparantie en begrijpbare producten. Als een van de eerste marktpartijen bood zij verzekeringen aan zonder een doorlopende provisie, voor u als consument dus een netto premie zonder haken of ogen!

De overlijdensrisico verzekering van TAF hebben in het verleden al meerdere keren de vijfsterrenrating van MoneyView behaald. Dat heeft alles te maken met de vrijheid die deze verzekering biedt. TAF biedt de overlijdens risico aan tegen de beste voorwaarden en de meest scherpe premie, ook voor de hogere leeftijdsklasse.

MoneyView beste gelijkblijvende orv prijs 2020
Credit life

Credit Life International Schade en Credit Life AG zijn Duitse verzekeringsmaatschappijen, gespecialiseerd in betalingsbeschermers en overlijdensrisicoverzekeringen. De maatschappijen opereren onder de naam Credit Life International. Het Nederlands Krediet Collectief voert exclusief voor de Nederlandse markt de speciale krediet beschermingsverzekeringen van Credit Life welk direct af te sluiten zijn via NKC of haar labels als u een krediet aanvraag doet. Uiteraard sluit u uw polis tegen de beste voorwaarden en laagst mogelijke premie en dit zonder uitgebreide medische verklaring!

Voordelen van kredietbeschermers

 • Scherpste netto premie
 • Overlijdenrisico los te verzekeren
 • Arbeidsongeschiktheid polis aan te vullen met werkeloosheidsdekking
 • Geen uitgebreide medische verklaring
 • Afhandeling tegelijk met uw krediet aanvraag
 • Maandelijks opzegbaar

Bereken uw premie om u tegen risico's te verzekeren

Een lening afsluiten: met of zonder kredietbeschermer

U sluit bij ons een lening af met of zonder bijbehorende kredietbeschermer. De keuze is aan u. Onze kredietspecialisten kunnen u vrijblijvend adviseren over de voordelen van een kredietbeschermer voor uw lening. Zij bekijken samen met u welke lening het beste bij u past en dankzij de verzekering leent u zonder zorgen.

Het is niet mogelijk om een losse kredietbeschermer af te sluiten. Heeft u een lopende lening bij een andere partij maar wilt u optimale zekerheid bij uw lening? Dan sluiten we de lening over en op dat moment kunnen wij een kredietbeschermer afsluiten voor uw lening. Dat geeft een zeker gevoel en uw lening en verzekering samen bij één partij! Dat geeft overzicht.

Dankzij een kredietbeschermer weet u zeker dat u kunt blijven voldoen aan de maandelijkse betalingsverplichtingen van uw persoonlijke lening, doorlopend krediet of hybride krediet in geval van onverwachte nare omstandigheden.

De premie die u betaalt voor de kredietbeschermer is een netto premie die u rechtstreeks betaalt aan de verzekeraar. U betaalt hiervoor geen provisie.

 

Bereken uw premie om u tegen risico’s te verzekeren


Met behulp van onze rekentool kunt u online berekenen welke premie u betaalt voor de kredietbeschermer van uw keuze. Uiteraard kunt u kiezen voor één, twee of drie kredietbeschermers zodat u optimaal verzekerd bent.


Uw maandelijkse premie*
€ --,-


*De getoonde maandpremie is een indicatie, de werkelijke premie kan verschillen van uw offerte

Offerte aanvragen


 • Productvorm: Persoonlijke lening
 • Bedrag: 25.000,-
 • Looptijd verzekering: 120 maanden
 • Overlijdens­risico­verzekering: Ja
 • Arbeids­ongeschiktheids­verzekering: Ja
 • Werkloosheids­verzekering: Nee

Wat zeggen klanten over onze dienstverlening?

Datum: dinsdag 15 september

“Vriendelijk, meelevend en meedenkend, ik ben tevreden”

Inge Postuma

Bekijk alle 1040 beoordelingen

Op trustpilot.com scoren wij een 4.8 uit 5

5 sterren op Trustpilot

Actuele rentetarieven

Selecteer de productvorm waarvan u de actuele rentetarieven wilt inzien:


Alle actuele rentetarieven bekijken

Heeft u vragen?

De meeste antwoorden op uw vragen kunt u vinden op onze veelgestelde vragen pagina. Heeft u een vraag die niet wordt beantwoord op onze website, of wilt u graag uw mogelijkheden met één van onze specialisten doornemen? Neem dan per e-mail of telefoon contact met ons op.

Ons team staat online 7 dagen per week klaar om uw vragen te beantwoorden.

Veelgestelde vragen
 • Hoe snel wordt een lening uitbetaald na afsluiten?
  • Zodra de getekende offerte samen met de benodigde stukken retour is ontvangen via mijn NKC, wordt deze gecontroleerd en doorgestuurd naar de bank. Normaal gesproken duurt de verwerking bij de bank een, of hooguit 2 dagen...Lees meer
 • Hoeveel kan ik lenen?
  • Op deze vraag is niet een algemeen antwoord te geven; lenen is maatwerk. De hoogte van uw leenbedrag is afhankelijk van meerdere factoren zoals: •Leeftijd •Inkomen •Koophuis of huurwoning •BKR-codering, saldo lopende leningen •Hoogte van het leenbedrag Op onze pagina... Lees meer
 • Moet ik een boete betalen bij het oversluiten van mijn lening?
  • Voor het oversluiten van een doorlopend krediet geldt dat dit altijd boetevrij mag. Het is de geldverstrekker niet toegestaan om u een boete of andere vergoeding in rekening te brengen als u uw lening wilt oversluiten. Voor een persoonlijke lening geldt dat als u deze eerder wilt aflossen, de... Lees meer
 • Kan ik extra boetevrij aflossen, en zo ja, hoe kan ik dit doen?
  • U kunt uw lening altijd extra aflossen. Zowel bij een doorlopend krediet alsmede een persoonlijke lening kunt u dit via Nederlands Krediet Collectief altijd boetevrij doen. U kunt het in te lossen bedrag overmaken naar de geldverstrekker onder vermelding van uw contractnummer en uw naam. Het... Lees meer
 • Kan ik zelf de looptijd van mijn lening bepalen?
  • Binnen bepaalde kaders kunt u zelf bepalen wat de looptijd is voor uw lening. Bij een doorlopend krediet wordt de (theoretische) looptijd bepaald door het maandbedrag dat u wenst te betalen. Dat zal altijd minimaal 1% van de kredietlimiet of het saldo zijn. Hoe lager het maandbedrag, hoe langer de... Lees meer

Vraag nu online uw lening aan via ons aanvraagformulier
En ontvang binnen 24 uur een voorstel

Contactgegevens

Vestiging Den Haag

Bezoekadres
Prisma 17a
2495 AS Den Haag

Correspondentieadres
Postbus 1099
2260 BB Leidschendam

T 085 – 760 89 89

info@nederlandskrediet.nl

De gegevens in de overzichten op onze website zijn een indicatie. Wij gaan hierbij uit van het laagste rentetarief. Het uiteindelijke tarief is afhankelijk van je persoonlijke situatie. De totale kosten van de lening zijn afhankelijk van de rente, het leenbedrag, looptijd en de maandtermijn. Het jaarlijks kostenpercentage geeft de werkelijke kostprijs (rente) weer van het product. De minimale looptijd van een Persoonlijke Lening bedraagt 12 maanden, de maximale looptijd bedraagt 120 maanden. De minimale rente bedraagt 3,6%, de maximale wettelijke rente bedraagt 14%.

vb. De totale prijs van een Persoonlijke lening van € 50.000,- bedraagt € 59.449,- op basis van een looptijd van 120 maanden met een maandtermijn van € 495,41 en een rentetarief van 3,6%.