Onze klantbeoordeling

Op trustpilot.com scoren wij een 4.8 uit 5

Wij doen natuurlijk zo goed mogelijk ons best om u optimaal van dienst te zijn. Bent u desondanks toch niet tevreden? Dan verzoeken wij u dat direct aan ons te laten weten, zodat wij uw klacht kunnen verhelpen.

Binnen Nederlands Krediet Collectief geldt dat er een klachtenprocedure is, die onder meer inhoudt dat de klachten door de directie behandeld worden. Na ontvangst van uw schriftelijke klacht nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Vindt u uiteindelijk dat uw klacht niet tot volle tevredenheid is opgelost, dan kunt u zich wenden tot de volgende onafhankelijke klachteninstantie:

Kifid
Postbus 93257
2509 AG  Den Haag
Tel.: 070 - 333 8 999
Website: www.kifid.nl

Wat zeggen klanten over onze dienstverlening?

Datum: zaterdag 23 januari

“Snelle, zakelijke en efficiënte afhandeling van aanvraag. Correcte communicatie, zowel schriftelijk als mondeling.”

Roelf

Bekijk alle 1152 beoordelingen

Op trustpilot.com scoren wij een 4.8 uit 5

5 sterren op Trustpilot

Actuele rentetarieven

Selecteer de productvorm waarvan u de actuele rentetarieven wilt inzien:


Alle actuele rentetarieven bekijken

Heeft u vragen?

De meeste antwoorden op uw vragen kunt u vinden op onze veelgestelde vragen pagina. Heeft u een vraag die niet wordt beantwoord op onze website, of wilt u graag uw mogelijkheden met één van onze specialisten doornemen? Neem dan per e-mail of telefoon contact met ons op.

Ons team staat online 7 dagen per week klaar om uw vragen te beantwoorden.

Vraag nu online uw lening aan via ons aanvraagformulier
En ontvang binnen 24 uur een voorstel

De gegevens in de overzichten op onze website zijn een indicatie. Wij gaan hierbij uit van het laagste rentetarief. Het uiteindelijke tarief is afhankelijk van je persoonlijke situatie. De totale kosten van de lening zijn afhankelijk van de rente, het leenbedrag, looptijd en de maandtermijn. Het jaarlijks kostenpercentage geeft de werkelijke kostprijs (rente) weer van het product. De minimale looptijd van een Persoonlijke Lening bedraagt 12 maanden, de maximale looptijd bedraagt 120 maanden. De minimale rente bedraagt 3,5%, de maximale wettelijke rente bedraagt 14%.

vb. De totale prijs van een Persoonlijke lening van € 50.000,- bedraagt € 59.177,- op basis van een looptijd van 120 maanden met een maandtermijn van € 493,14 en een rentetarief van 3,5%.