Goedemiddag, start met berekenen en ontvang direct het beste aanbod!

Volledig digitale werkwijze en een offerte binnen 24 uur

Meest complete aanbod van leningen met laagste rentegarantie

Wij scoren een 9.7 uit 10 op klantenvertellen.nl

Hier is inzicht in uw financiën en de kosten van het rijbewijs voor nodig. Mogelijkerwijs kunt u een klein bedrag toch zelf inleggen, waardoor het leenbedrag zo laag mogelijk blijft.

Spaargeld, kopen op afbetaling, lenen bij uw huisbank of kiezen voor een onafhankelijk kredietverstrekker: meerdere wegen leiden naar uw rijbewijs. Kiest u voor geld lenen, dan is een onafhankelijke partij het meest voordelig. Huisbanken en contracten op afbetaling zijn duur door hoge rentes.

Het is een feit dat u een betalingsverplichting aangaat als u een lening afsluit. Hoe lang u krijgt om de lening terug te betalen wordt vastgelegd in een overeenkomst. Dit noemen we looptijd. Hoe langer de looptijd, hoe lager de maandlast. Het leenbedrag wordt tenslotte verspreid over een langere periode. Dit wil overigens niet zeggen dat dit voordeliger is dan een korte looptijd. U betaalt tenslotte ook langer rente over het leenbedrag.

Laat u niet overweldigen door de getallen en vele opties. Deze gaan er juist voor zorgen dat u een weloverwogen keuze maakt. De rentetarieven en voorwaarden vertellen u welke lening het voordeligst is en het beste bij uw leenwensen past. Het vergelijken van rente loont!

Een deskundig financieel adviseur kan u een laatste zetje geven. Net zoals een tussenpartij, die de lening voor u regelt. Van u wordt gevraagd uw leenwensen op tafel te leggen, de gevraagde documenten aan te leveren en bij akkoord te tekenen voor de lening.

Actuele rente

Rentestand per vrijdag 12 juli

Heeft u nog vragen?

De meeste antwoorden op uw vragen kunt u vinden op onze veelgestelde vragen pagina. Wilt u graag uw mogelijkheden met één van onze specialisten doornemen? Neem dan per e-mail of telefoon contact met ons op. Ons team staat online 7 dagen per week klaar om uw vragen te beantwoorden.


  085 - 760 89 89  info@nederlandskrediet.nl

Team NKC

De gegevens in de overzichten op onze website zijn een indicatie. Wij gaan hierbij uit van het laagste rentetarief. Het uiteindelijke tarief is afhankelijk van je persoonlijke situatie. De totale kosten van de lening zijn afhankelijk van de rente, het leenbedrag, looptijd en de maandtermijn. Het jaarlijks kostenpercentage geeft de werkelijke kostprijs (rente) weer van het product. De minimale looptijd van een Persoonlijke Lening bedraagt 12 maanden, de maximale looptijd bedraagt 120 maanden. De minimale rente bedraagt 6,5%, de maximale wettelijke rente bedraagt 14%.

vb. De totale prijs van een Persoonlijke lening van € 25.000 bedraagt € 33.781 op basis van een looptijd van 120 maanden met een maandtermijn van € 281,51 en een rentetarief van 6,5%.