Onze klantbeoordeling

Op trustpilot.com scoren wij een 4.8 uit 5

Klantbeoordeling 4.8 uit 5

085 - 760 89 89

Bereken uw lening

Rente v.a.

%

Maandlast

100 p/m

o.b.v. 120 mnd

Extra ruimte financieren

Een aanbouw of uitbouw aan uw huis geeft de woning extra ruimte. Als u deze verbouwing tegelijk laat uitvoeren bij een nieuwbouwhuis kunt u dit meefinancieren met uw hypotheek. In sommige  situaties, bijvoorbeeld als u onder NHG (Nationale Hypotheek Garantie) uw woning financiert, is een hogere hypotheek afsluiten niet mogelijk.  Bij een bestaande woning financiert u de uitbouw aan uw huis met spaargeld, u verhoogt uw lopende hypotheek indien mogelijk of u sluit een lening af.

Een hypotheek heeft een lange looptijd, maximaal 30 jaar, en om uw hypotheekbedrag te verhogen moet u langs de notaris wat extra kosten met zich meebrengt.

De financiering regelen via een lening is voordeliger omdat de looptijd van een lening korter is dan de looptijd van een hypotheek en bovendien ontvangt u ook renteaftrek bij een lening die u afsluit voor een verbetering aan uw woning. U betaalt bij ons geen advies- en afsluitkosten. Voor het afsluiten van een lening hoeft u niet langs een notaris dus deze kosten heeft u niet.

Een uitbouw financieren via een hypotheek is duurder dan de financiering via een consumptief krediet.

Voordelen doorlopend krediet

Het doorlopend krediet is flexibel van karakter; de rente en looptijd zijn variabel. U profiteert van rentedalingen. De rente is meestal iets lager dan de rente van een persoonlijke lening maar de rentekosten zijn niet aftrekbaar.

U krijgt bij deze leenvorm niet eenmalig het volledige leenbedrag uitgekeerd. U bepaalt zelf wanneer en welk bedrag u van het totale leenbedrag opneemt. Dit  bedrag staat in een zogenaamd bouwdepot. U kunt in de meeste gevallen, zonder nota’s of bonnen te overleggen, direct uw geld opnemen.

Voordelen hybride krediet

Afhankelijk van de hoogte van het leenbedrag voor uw aanbouw of uitbouw kiest u voor ons hybride krediet. Deze leenvorm hebben wij speciaal ontwikkeld voor mensen met een hoge leenbehoefte. Het bestaat uit de combinatie van een deel doorlopend krediet en persoonlijke lening.

Deze leenvorm geeft flexibiliteit maar ook zekerheid; bij het deel persoonlijke lening staat de rente en looptijd vast. U lost dit deel van het hybride krediet maandelijks af. De rentekosten van de persoonlijke lening zijn fiscaal aftrekbaar.

Op beide delen van dit krediet kunt u kosteloos extra inlossen zodat het leenbedrag lager wordt.

Wat zeggen klanten over onze dienstverlening?

Datum: donderdag 27 februari

“Ik ben zeer tevreden over jullie dienstverlening. Jullie dienstverlening is heel klantgericht. Jullie werken zeer proactief, stellen de juiste vragen en denken oplossingsgericht mee met de persoonlijke situatie. De afhandeling van aanvraag tot uitbetaling gaat zeer snel. Kortom ik ben een zeer tevreden nieuwe klant.”

heer Klomp

Bekijk alle 817 beoordelingen

Op trustpilot.com scoren wij een 4.8 uit 5

5 sterren op Trustpilot

Actuele rentetarieven

Selecteer de productvorm waarvan u de actuele rentetarieven wilt inzien:


Alle actuele rentetarieven bekijken

Heeft u vragen?

De meeste antwoorden op uw vragen kunt u vinden in onze kennisbank. Heeft u een vraag die niet wordt beantwoord op onze website, of wilt u graag uw mogelijkheden met één van onze specialisten doornemen? Neem dan per e-mail of telefoon contact met ons op.

Ons team staat online 7 dagen per week klaar om uw vragen te beantwoorden.

Veelgestelde vragen
 • Hoe snel wordt een lening uitbetaald na afsluiten?
  • Zodra de getekende offerte samen met de benodigde stukken retour is ontvangen via mijn NKC, wordt deze gecontroleerd en doorgestuurd naar de bank. Normaal gesproken duurt de verwerking bij de bank een, of hooguit 2 dagen...Lees meer
 • Hoeveel kan ik lenen?
  • Op deze vraag is niet een algemeen antwoord te geven; lenen is maatwerk. De hoogte van uw leenbedrag is afhankelijk van meerdere factoren zoals: •Leeftijd •Inkomen •Koophuis of huurwoning •BKR-codering, saldo lopende leningen •Hoogte van het leenbedrag Op onze pagina... Lees meer
 • Moet ik een boete betalen bij het oversluiten van mijn lening?
  • Voor het oversluiten van een doorlopend krediet geldt dat dit altijd boetevrij mag. Het is de geldverstrekker niet toegestaan om u een boete of andere vergoeding in rekening te brengen als u uw lening wilt oversluiten. Voor een persoonlijke lening geldt dat als u deze eerder wilt aflossen, de... Lees meer
 • Kan ik extra boetevrij aflossen, en zo ja, hoe kan ik dit doen?
  • U kunt uw lening altijd extra aflossen. Zowel bij een doorlopend krediet alsmede een persoonlijke lening kunt u dit via Nederlands Krediet Collectief altijd boetevrij doen. U kunt het in te lossen bedrag overmaken naar de geldverstrekker onder vermelding van uw contractnummer en uw naam. Het... Lees meer
 • Kan ik zelf de looptijd van mijn lening bepalen?
  • Binnen bepaalde kaders kunt u zelf bepalen wat de looptijd is voor uw lening. Bij een doorlopend krediet wordt de (theoretische) looptijd bepaald door het maandbedrag dat u wenst te betalen. Dat zal altijd minimaal 1% van de kredietlimiet of het saldo zijn. Hoe lager het maandbedrag, hoe langer de... Lees meer

Vraag nu online uw lening aan via ons aanvraagformulier
En ontvang binnen 24 uur een voorstel

Contactgegevens

Vestiging Den Haag

Bezoekadres
Prisma 17a
2495 AS Den Haag

Correspondentieadres
Postbus 1099
2260 BB Leidschendam

T 085 – 760 89 89

info@nederlandskrediet.nl

De gegevens in de overzichten op onze website zijn een indicatie. Wij gaan hierbij uit van het laagste rentetarief. Het uiteindelijke tarief is afhankelijk van je persoonlijke situatie. De totale kosten van de lening zijn afhankelijk van de rente, het leenbedrag, looptijd en de maandtermijn. Het jaarlijks kostenpercentage geeft de werkelijke kostprijs (rente) weer van het product. De minimale looptijd van een Persoonlijke Lening bedraagt 12 maanden, de maximale looptijd bedraagt 120 maanden. De minimale rente bedraagt 3,9%, de maximale wettelijke rente bedraagt 14%.

vb. De totale prijs van een Persoonlijke lening van € 25.000,- bedraagt € 28.024,- op basis van een looptijd van 72 maanden met een maandtermijn van € 389,- en een rentetarief van 3,9%.