Bereken je lening

Rente v.a.

%

Maandlast

100 p/m

o.b.v 120 mnd

Welke lening is het beste voor een boot?

De aanschaf van een boot betekent een grote uitgave. Vaak is de aanschafwaarde zelfs meer dan een gemiddelde auto. Als u niet voldoende middelen heeft om de boot in een keer te betalen, maar toch wilt genieten van het gebruik van de boot, betekent dit dat u geld wilt lenen om de aankoop (deels) te financieren. In het geval van een boot zal een persoonlijke lening normaal gesproken de meeste geschikte leenvorm zijn.

Looptijd van een lening

Het is verstandig om de looptijd van de lening korter te laten zijn dan de verwachte levensduur van de boot. Zo voorkomt u dat u nog steeds aan de lening moet betalen, terwijl u niet meer de beschikking heeft over de boot.

Voordelen van een persoonlijke lening

Met een persoonlijke lening weet u precies waar u aan toe bent. Zowel de looptijd als de rente staan vooraf vast. Op de einddatum van de lening is de lening volledig afgelost en bent u schuldenvrij. Heeft u tussentijds extra geld? Dat mag u kosteloos extra aflossen.

Voordelen van een doorlopend krediet

Een doorlopend krediet kan ook passend zijn, zeker in het geval u verwacht extra inlossingen te gaan doen tijdens de looptijd van de lening. U kunt met een doorlopend krediet, net als bij een persoonlijke lening, boetevrij aflossen. U dient zich er wel bewust van te zijn dat de hoogte van de lening in verhouding moet zijn met de verwachte levensduur en de waardeontwikkeling van de boot.

Bootfinanciering met Kredietbeschermer

Tijdens het varen op uw boot kunt u uw zorgen vergeten en genieten. Wilt u ook lenen zonder zorgen? Sluit dan voor de lening voor uw boot een kredietbeschermer af. Dit is een verzekering waarbij de verzekeraar betalingsverplichting overneemt in geval van werkloosheid of arbeidsongeschiktheid voor de overeengekomen periode. In geval van overlijden valt het verzekerde bedrag weg.

Wat zeggen klanten over onze dienstverlening?

“Vriendelijk personeel, duidelijk en snel. Volledig qua informatie en de rente is ook prettig. Al met al een aanrader.”

Fam. B.

Bekijk alle 217 beoordelingen

Op trustpilot.com scoren wij een 9.2

Actuele rentetarieven

Selecteer de productvorm waarvan u de actuele rentetarieven wilt inzien:


Alle actuele rentetarieven bekijken

Heeft u vragen?

De meeste antwoorden op uw vragen kunt u vinden in onze kennisbank. Heeft u een vraag die niet wordt beantwoord op onze website, of wilt u graag uw mogelijkheden met één van onze specialisten doornemen? Neem dan per e-mail of telefoon contact met ons op.

Ons team staat online 7 dagen per week klaar om uw vragen te beantwoorden.

085 - 760 89 89

Onze specialisten

Vraag nu online uw lening aan via ons aanvraagformulier
En ontvang binnen 24 uur een voorstel

Contactgegevens

Vestiging Den Haag

Bezoekadres
Anna van Saksenlaan 10 (1e etage)
2593 HT ‘s- Gravenhage

Correspondentieadres
Postbus 1099
2260 BB Leidschendam

T 085 – 760 89 89

info@nederlandskrediet.nl

 

Vestiging Mijdrecht

Genieweg 56
3641 RH Mijdrecht

 

Vestiging Otterlo

Arnhemseweg 22-a
6731 BS Otterlo

Back to top