Onze klantbeoordeling

Op trustpilot.com scoren wij een 4.8 uit 5

Goedemorgen, start met berekenen en ontvang direct het beste aanbod!

Gratis offerte

Gratis offerte

binnen 24 uur

Zorgeloos lenen

Zorgeloos lenen

dankzij onze kredietbeschermers

Laagste rente

Laagste rente

vaste rente al vanaf 3,5%

Klantwaardering

Klantwaardering

een 4.8 uit 5 op Trustpilot.nl

Geld lenen voor uw woonwensen: een investering meer dan waard

U heeft een eigen huis en u wilt geld lenen voor een verbouwing. Geld lenen om de nieuwe keuken of badkamer te kunnen kopen. Maar misschien heeft u liever dakkapellen of een aan- of uitbouw voor extra ruimte. Los van het extra woongenot zijn dit verbeteringen aan uw woning die de waarde van uw huis verhogen. Als huiseigenaar is het verstandig om te investeren in het onderhoud of de verbetering van uw huis.

Het (goed) onderhouden, verbeteren en verbouwen van uw woning zorgt ervoor dat uw huis meer waard wordt. Als u bijvoorbeeld een tussenwoning heeft en u plaatst een aanbouw en een dakkapel dan stijgt de waarde van uw woning.

Populaire leendoelen

Uitbouw financieren

Aan-/uitbouw

Een aanbouw of uitbouw aan uw huis geeft de woning extra ruimte. Bekijk de mogelijkheden voor de financiering van uw aan- of uitbouw.

Aanbouw en/of uitbouw financieren
Huisbouw financieren

Dakkapellen

Een dakkapel betekent naast meer ruimte ook een waardevermeerdering voor uw koophuis. Bekijk de mogelijkheden voor de financiering van een dakkapel.

Dakkapel financieren
Kozijnen financieren

Kozijnen

Uw woning verbeteren met nieuwe houten of kunststof kozijnen: onderhoudsvriendelijk en isolerend. Bekijk de mogelijkheden voor de financiering van nieuwe kozijnen.

Kozijnen financieren
Restschuld financieren

Restschuld financiering

Blijft u na de verkoop van uw huis zitten met een restschuld? Wij zoeken graag voor u uit hoe u dit zo voordelig mogelijk kan financieren.

Restschuld financieren

Wat zeggen klanten over onze dienstverlening?

Datum: vrijdag 23 oktober

“Ik ben zeer tevreden met Nederlands Krediet Collectief. De klantenservice was professioneel: ik ontving altijd een snelle en grondige reactie op mijn vragen en mijn lening aanvraag werd efficiënt afgehandeld.”

MJ

Bekijk alle 1079 beoordelingen

Op trustpilot.com scoren wij een 4.8 uit 5

5 sterren op Trustpilot

Actuele rentetarieven

Selecteer de productvorm waarvan u de actuele rentetarieven wilt inzien:


Alle actuele rentetarieven bekijken

Heeft u vragen?

De meeste antwoorden op uw vragen kunt u vinden op onze veelgestelde vragen pagina. Heeft u een vraag die niet wordt beantwoord op onze website, of wilt u graag uw mogelijkheden met één van onze specialisten doornemen? Neem dan per e-mail of telefoon contact met ons op.

Ons team staat online 7 dagen per week klaar om uw vragen te beantwoorden.

Vraag nu online uw lening aan via ons aanvraagformulier
En ontvang binnen 24 uur een voorstel

Contactgegevens

Vestiging Den Haag

Bezoekadres
Prisma 17a
2495 AS Den Haag

Correspondentieadres
Postbus 1099
2260 BB Leidschendam

T 085 – 760 89 89

info@nederlandskrediet.nl

De gegevens in de overzichten op onze website zijn een indicatie. Wij gaan hierbij uit van het laagste rentetarief. Het uiteindelijke tarief is afhankelijk van je persoonlijke situatie. De totale kosten van de lening zijn afhankelijk van de rente, het leenbedrag, looptijd en de maandtermijn. Het jaarlijks kostenpercentage geeft de werkelijke kostprijs (rente) weer van het product. De minimale looptijd van een Persoonlijke Lening bedraagt 12 maanden, de maximale looptijd bedraagt 120 maanden. De minimale rente bedraagt 3,6%, de maximale wettelijke rente bedraagt 14%.

vb. De totale prijs van een Persoonlijke lening van € 50.000,- bedraagt € 59.449,- op basis van een looptijd van 120 maanden met een maandtermijn van € 495,41 en een rentetarief van 3,6%.