Bereken je lening

Rente v.a.

%

Maandlast

100 p/m

o.b.v 120 mnd

Meubels kopen op afbetaling

U koopt een nieuwe hoekbank, kast of eettafel met bijpassende stoelen zodat uw interieur weer voldoet aan uw wensen. Wat is de beste manier om de nieuwe meubels te financieren? Koopt u deze op afbetaling zodat u de kosten achteraf in termijnen betaalt? De tijd van meubels meefinancieren met een hypotheek is voorbij; u krijgt in 2018 nog maar een hypotheek voor 100% in plaats van de huidige 101%. Een lening afsluiten om meubels te kopen betekent financieren tegen een lage rente.

Kopen op afbetaling

Meubelzaken kunnen u bij de aanschaf van uw nieuwe meubels de mogelijkheid “kopen op afbetaling” bieden. U krijgt de meubels geleverd en u betaalt de kosten plus rente in termijnen achteraf terug. Deze gespreide manier van betalen lijkt een mooie oplossing als u het bedrag van de meubels niet in zijn geheel kunt voldoen. Nadeel is dat de rente die aan u in rekening wordt gebracht extreem hoog is.

Goossens Meubelen biedt haar klanten de mogelijkheid om meubels te kopen op afbetaling. Deze optie is niet mogelijk via de webshop; alleen via de winkel. Voor deze mogelijkheid betaalt u een hoge rente. Deze financieringsoptie is minder discreet dan zelf online een lening regelen. Ikea is gestopt met het aanbieden van meubels kopen op afbetaling. Zij focust zich puur op haar eigen kerntaken en niet meer op de financiering van meubels voor haar klanten.

Hypotheek

Extra geld lenen met een hypotheek voor de aanschaf van een nieuwe inboedel of zelfs een nieuwe auto was jaren geleden een optie. Dat is nu niet meer mogelijk. Dit jaar mag u maximaal een hypotheek van 101% afsluiten; komend jaar wordt dat percentage verlaagd naar 100%. Extra geld lenen via een hypotheek leek een mooie oplossing maar voor de financiering van producten met een beperkte economische levensduur was deze oplossing een dure. U betaalde tenslotte 30 jaar (de looptijd van een hypotheek) voor uw bankstel of auto.

Geld lenen voor nieuwe meubels

Een grote uitgave, zoals nieuwe meubels, financieren met een lening betekent dat u een financiering op maat krijgt. Dat geldt zowel bij een persoonlijke lening als bij een doorlopend krediet. Voor leendoelen met een beperkte economische levensduur kiezen de meeste klanten voor een persoonlijke lening met een vaste looptijd.

Binnenkort genieten van een nieuw bankstel? Vraag een offerte aan zodat u weet welke mogelijkheden u heeft. U sluit bij ons altijd een lening af tegen een lage rente en gunstige voorwaarden. U betaalt voor het afsluiten van een consumptief krediet geen extra kosten. 

Wat zeggen klanten over onze dienstverlening?

“Wil jullie super bedanken voor de waanzinnige goede hulp kan nu eindelyk heerky en zorgeloos gaan leven dank zei jullie”

heer Bovekerk

Bekijk alle 204 beoordelingen

Op trustpilot.com scoren wij een 9.2

Actuele rentetarieven

Selecteer de productvorm waarvan u de actuele rentetarieven wilt inzien:


Alle actuele rentetarieven bekijken

Heeft u vragen?

De meeste antwoorden op uw vragen kunt u vinden in onze kennisbank. Heeft u een vraag die niet wordt beantwoord op onze website, of wilt u graag uw mogelijkheden met één van onze specialisten doornemen? Neem dan per e-mail of telefoon contact met ons op.

Ons team staat online 7 dagen per week klaar om uw vragen te beantwoorden.

085 - 760 89 89

Onze specialisten

Vraag nu online uw lening aan via ons aanvraagformulier
En ontvang binnen 24 uur een voorstel

Contactgegevens

Vestiging Den Haag

Bezoekadres
Anna van Saksenlaan 10 (1e etage)
2593 HT ‘s- Gravenhage

Correspondentieadres
Postbus 1099
2260 BB Leidschendam

T 085 – 760 89 89

info@nederlandskrediet.nl

 

Vestiging Mijdrecht

Genieweg 56
3641 RH Mijdrecht

 

Vestiging Otterlo

Arnhemseweg 22-a
6731 BS Otterlo

Back to top