Lening die past bij uw situatie

Online leningen zijn er in allerlei vormen. De meest voorkomende leningen zijn de persoonlijke lening, het doorlopend krediet en leningen voor huiseigenaren. Sluit een lening af die goed aansluit op uw persoonlijke situatie. Kunt u dit zelf goed inschatten? Kies dan voor geld lenen zonder advies. Anders is het verstandig om eerst een adviesgesprek aan te gaan.

Krediet afsluiten met advies

Kiest u voor een krediet afsluiten met advies, dan helpt een kredietadviseur u om de beste lening te vinden. Bovendien licht de adviseur de offertes toe in een gesprek. Zo weet u precies waar u aan toe bent. Lenen met advies is niet per sé duurder. Soms bespaart u juist geld doordat de specialist precies weet waar hij de beste lening voor u kan vinden.

Lening afsluiten zonder advies

Heeft u zelf voldoende kennis van geld lenen en kunt u de risico’s goed inschatten? Dan is lenen zonder advies iets voor u. Zo kunt u voordelig een krediet afsluiten op een moment dat u goed uitkomt, zonder tussenkomst van een adviseur.

Krediet aanvragen via Nederlands Krediet Collectief

Voor alle duidelijkheid: Nederlands Krediet Collectief is geen kredietverstrekker. Ons doel is u zoveel mogelijk relevante informatie bieden zodat u een verantwoorde leenkeuze kunt maken. Het is wel mogelijk via ons een offerte aan te vragen voor een persoonlijke lening, doorlopend krediet of lening voor huiseigenaren. Wij sturen uw aanvraag door naar onze partnerbanken en vervolgens ontvangt u binnen 24 uur een offerte op maat.

Wat zeggen onze klanten over ons?

 9.2 van de 10!

Onze klanten geven ons een

9.2

desiree

Zeer goed geholpen door Tamara, heb het als zeer prettig ervaren

heer De R

Zeer vriendelijke medewerkster!!

Actuele rentetarieven

Selecteer de productvorm waarvan u de actuele rentetarieven wilt inzien:


Alle actuele rentetarieven bekijken

Contactgegevens

Vestiging Den Haag

Bezoekadres
Anna van Saksenlaan 10 (1e etage)
2593 HT ‘s- Gravenhage

Correspondentieadres
Postbus 1099
2260 BB Leidschendam

T 085 – 760 89 89

info@nederlandskrediet.nl

 

Vestiging Mijdrecht

Genieweg 56
3641 RH Mijdrecht

 

Vestiging Otterlo

Arnhemseweg 22-a
6731 BS Otterlo

Back to top