Voordeliger lenen? Wij regelen het voor u!

Nederlands krediet Collectief helpt duizenden klanten flink te besparen op hun bestaande leningen. Ons motto: samen voor de laagste rente en beste voorwaarden!

 Wij sluiten uw lopende lening over en verlagen daarmee de rente. U bespaart in de meeste gevallen al direct honderden euro’s dankzij de nieuwe lening. Onze adviseurs bekijken bovendien of zij op een verantwoorde manier de looptijd van uw lening kunnen verkorten, zodat u sneller kunt aflossen. Met uw nieuwe maandlast die afgestemd is op uw persoonlijke situatie, heeft u een voordeligere en bovenal verantwoorde lening.

U kunt uw lopende lening oversluiten naar een nieuwe lening. Maar u kunt uw huidige leenvorm ook omzetten naar een nieuwe leenvorm. Een doorlopend krediet naar een persoonlijke lening of andersom.

Voor het vergelijken van leningen, oversluiten van een lopende naar een nieuwe lening en uiteindelijk afsluiten van uw lening betaalt u ons helemaal niets! Wij zijn een collectief en werken samen met verschillende banken die ons rechtstreeks belonen voor onze diensten. Elke euro die u bespaart kunt u dus direct gebruiken om uw krediet eerder af te lossen.

Hulp bij oversluiten en omzetten van uw lening

Het oversluiten of omzetten van uw leningen vergt een goede inventarisatie van uw huidige en toekomstige situatie. De adviseurs van Nederlands Krediet Collectief nemen de tijd om uw situatie goed in kaart te brengen zodat de herfinanciering vlekkeloos verloopt. Dankzij ons persoonlijk contact zorgen wij ervoor dat u op een verantwoorde wijze een lening oversluit of omzet.

Ons advies is kosteloos en vrijblijvend. Wij regelen de gehele overstap in één keer voor u. Dat bespaart u een hoop tijd.

Als klant ontvangt u altijd eerst een vrijblijvende offerte op maat en een advies rapport. Als consument bepaalt u dus altijd zelf of u de overstap interessant genoeg vindt.

Hulp bij oversluiten

Wat kunnen wij voor u doen

  • Samenvoegen van leningen
  • Rente verlaging
  • Looptijd verkorten
  • Aflossing vergroten
  • Lening omzetten

Specialisme, voor elke situatie een oplossing

Nederlands Krediet Collectief is gespecialiseerd in herfinancieringen. In welke gevallen kunnen wij wat voor u betekenen?

Samenvoegen van leningen

Door het samenvoegen van uw dure leningen naar 1 overzichtelijke lening krijgt u weer grip op uw financiële situatie. En de rente van een grote lening ligt lager dan de rente op kleine leenbedragen. Daarnaast monitoren wij gedurende de looptijd van uw lening of de rente en voorwaarden nog voldoen aan uw wensen en of markt ontwikkelingen.

Renteverlaging

U betaalt al jaren maar lost bijna niets af op uw lening. Uw huidige maandlast staat niet in verhouding tot het deel wat u zou willen aflossen. Vaak komt dit door een zeer hoog rentecomponent. Door uw rentelasten te verlagen, en een nieuw maandbedrag te creëren helpen wij u sneller van uw lening af te komen.

Looptijd verkorten en aflossing vergroten

U kent ze vast, aflosvrije kredieten of leningen met 1% aflossing. Al jaren betaalt u een forse rente maar hoeveel heeft u nu daadwerkelijk al ingelost? Door uw rent lasten te verlagen en uw krediet om te zetten naar bijvoorbeeld een persoonlijke lening bent u met lagere maandlasten eerder schulden vrij. Een tijdige afbouw van een lening is raadzaam, zeker bij grotere bedragen richting een eindleeftijd waarin wij nog de mogelijkheid hebben uw lening nog kosteloos kunnen omzetten.

Lening omzetten

U heeft nu een doorlopend krediet maar wilt de huidige lage rente vastzetten. Dan kunt u de lening omzetten naar een persoonlijke lening. Een persoonlijke lening geeft zekerheid omdat de rente en looptijd vaststaan. U betaalt tot de einddatum maandelijks dezelfde kosten en aan het eind van de looptijd is de lening volledig afgelost.

Als uw lopende lening een persoonlijke lening is maar u wilt een flexibele leenvorm dan zetten wij uw lening om naar een doorlopend krediet met een variabele rente en looptijd. U heeft toegang tot extra geld wat u financiële vrijheid geeft in geval van onverwachte uitgaven.

Actuele rente

Rentestand per maandag 24 januari

Heeft u nog vragen?

De meeste antwoorden op uw vragen kunt u vinden op onze veelgestelde vragen pagina. Wilt u graag uw mogelijkheden met één van onze specialisten doornemen? Neem dan per e-mail of telefoon contact met ons op. Ons team staat online 7 dagen per week klaar om uw vragen te beantwoorden.


  085 - 760 89 89  info@nederlandskrediet.nl

Team NKC

De gegevens in de overzichten op onze website zijn een indicatie. Wij gaan hierbij uit van het laagste rentetarief. Het uiteindelijke tarief is afhankelijk van je persoonlijke situatie. De totale kosten van de lening zijn afhankelijk van de rente, het leenbedrag, looptijd en de maandtermijn. Het jaarlijks kostenpercentage geeft de werkelijke kostprijs (rente) weer van het product. De minimale looptijd van een Persoonlijke Lening bedraagt 12 maanden, de maximale looptijd bedraagt 120 maanden. De minimale rente bedraagt 3,3%, de maximale wettelijke rente bedraagt 14%.

vb. De totale prijs van een Persoonlijke lening van € 50.000,- bedraagt € 58.634,53 op basis van een looptijd van 120 maanden met een maandtermijn van € 488,62 en een rentetarief van 3,3%.