Bereken uw lening

Rente v.a.

%

Maandlast

100 p/m

o.b.v. 120 mnd

11-10-2018

Een lening afsluiten: hoe persoonlijk wil je het hebben?

Een lening afsluiten kan overal. Maar waar vind je nu de beste lening voor jouw situatie? Welke aanbieder heeft naast de laagste rente ook de beste voorwaarden passend bij je persoonlijke situatie? Kortom: waar moet je op letten bij het afsluiten van een lening?

Lening afsluiten: execution only of via adviseur?

Bij de voorwaarden van een lening afsluiten gaat het niet alleen om of je lening product inhoudelijk klopt, maar ook zeker de hulp en service die je krijgt tijdens en na het afsluiten van je lening.

Besluit je zelf een lening af te sluiten en deze ook in zijn geheel zelf af te handelen zonder hulp en of advies? Dan kies je voor execution only. Maar is dit nu de beste optie? Dat hangt af van je situatie en hoeveel kennis je hebt over persoonlijke lening. Voor sommige consumenten met veel kennis kan dit een optie zijn. Echter het overgrote deel van de Nederlanders heeft wel enige ervaring met geld lenen maar niet die specifieke kennis om tot een verantwoorde keuze te komen. Hulp bij afsluiten van een lening is dus helemaal zo gek nog niet.

Sluit een lening af via het Nederlands Krediet Collectief

Als je via het Nederlands Krediet Collectief een persoonlijke lening afsluit word je altijd geholpen door gediplomeerde en ervaren adviseurs. Samen met jou bekijken we de mogelijkheden en vertalen je wensen door in een verantwoorde persoonlijke lening. Verder voorzien zij je van tips en zorgen ervoor dat je lening aanvraag efficiënt en zorgvuldig word verwerkt. Bij het Nederlands Krediet Collectief spreken wij altijd over de persoonlijkste lening dit omdat het gaat om maatwerk, ieder leendoel is anders. Wist je dat advies bij het afsluiten van een lening kosteloos is?

Feit of fabel? Wat je moet weten voordat je een lening afsluit

 • Door rechtstreeks zelf een aanvraag te doen (execution only) zonder advies wordt mijn krediet sneller goedgekeurd of sneller uitbetaald.
  • Dit is pertinent niet waar, in sommige gevallen duurt het juist langer omdat de aanbieder niet direct een inventarisatie kan doen. Krijgt u advies, dan wordt er efficiënt en zorgvuldig een inschatting gemaakt van uw mogelijkheden en ontvangt u altijd direct een passende offerte.
 • Oriënteren is niet belangrijk, ik sluit direct online een lening af
  • Zo goed mogelijk oriënteren is erg belangrijk als je een lening aanvraagt. Waar moet je nu exact op letten? Kijk niet alleen naar de rente of de hoogte van het leenbedrag, vraag je ook af wat de desbetreffende aanbieder gedurende de looptijd van je lening voor je kan betekenen. Ga je straks een hypotheek afsluiten? Dan is het fijn dat je terecht kan voor extra informatie om wellicht je huidige lening over te sluiten. Of wil je juist naast je hypotheek een verbouwing financieren, dan is het prettig om eerst informatie in te winnen. De krediet specialisten van het Nederlands Krediet Collectief helpen je graag bij dit soort zaken. Persoonlijk en zorgvuldig.
 • Bij overlijden wordt mijn lening automatisch kwijt gescholden
  • Als je rechtstreeks een lening afsluit bij een krediet aanbieder zonder advies ,wordt je vaak niet gewezen op de risico’s bij overlijden. Simpelweg omdat de aanbieder deze dekking niet mag adviseren of gemakshalve dit gewoon niet doet. Houd er rekening mee als je zelf geen financiële middelen hebt dat een lening bij overlijden direct opeisbaar is door de bank. De nabestaanden worden dan geconfronteerd met jou restschuld. Als je kiest voor hulp bij afsluiten van je lening zoals bij Nederlands Krediet Collectief , wordt er altijd eerst vrijblijvend een advies meegegeven op basis van je financiële positie. Het afsluiten van een verzekering is nooit verplicht, echter kan wel sterk worden aangeraden om toekomstige problemen te voorkomen.

 

Vraag een persoonlijke lening aan

Wat zeggen klanten over onze dienstverlening?

Datum: woensdag 12 december

“Zeer snel en vakkundig geholpen, Komen afspraken direct na en alles werd zeer duidelijk uitgelegd. Alleen enkele bestanden hoeven upladen en Nederlands Krediet Collectief deed de rest voor mij. Toppie!!”

heer Hendrix

Bekijk alle 390 beoordelingen

Op trustpilot.com scoren wij een 9.4

5 sterren op Trustpilot

Logo Trustpilot

Actuele rentetarieven

Selecteer de productvorm waarvan u de actuele rentetarieven wilt inzien:


Alle actuele rentetarieven bekijken

Heeft u vragen?

De meeste antwoorden op uw vragen kunt u vinden in onze kennisbank. Heeft u een vraag die niet wordt beantwoord op onze website, of wilt u graag uw mogelijkheden met één van onze specialisten doornemen? Neem dan per e-mail of telefoon contact met ons op.

Ons team staat online 7 dagen per week klaar om uw vragen te beantwoorden.

085 - 760 89 89

Veelgestelde vragen
 • Hoe snel wordt een lening uitbetaald na afsluiten?
  • Zodra de getekende offerte samen met de benodigde stukken retour is ontvangen via mijn NKC, wordt deze gecontroleerd en doorgestuurd naar de bank. Normaal gesproken duurt de verwerking bij de bank een, of hooguit 2 dagen...Lees meer
 • Hoeveel kan ik lenen?
  • Op deze vraag is niet een algemeen antwoord te geven; lenen is maatwerk. De hoogte van uw leenbedrag is afhankelijk van meerdere factoren zoals: •Leeftijd •Inkomen •Koophuis of huurwoning •BKR-codering, saldo lopende leningen •Hoogte van het leenbedrag Op onze pagina... Lees meer
 • Moet ik een boete betalen bij het oversluiten van mijn lening?
  • Voor het oversluiten van een doorlopend krediet geldt dat dit altijd boetevrij mag. Het is de geldverstrekker niet toegestaan om u een boete of andere vergoeding in rekening te brengen als u uw lening wilt oversluiten. Voor een persoonlijke lening geldt dat als u deze eerder wilt aflossen, de... Lees meer
 • Kan ik extra boetevrij aflossen, en zo ja, hoe kan ik dit doen?
  • U kunt uw lening altijd extra aflossen. Zowel bij een doorlopend krediet alsmede een persoonlijke lening kunt u dit via Nederlands Krediet Collectief altijd boetevrij doen. U kunt het in te lossen bedrag overmaken naar de geldverstrekker onder vermelding van uw contractnummer en uw naam. Het... Lees meer
 • Kan ik zelf de looptijd van mijn lening bepalen?
  • Binnen bepaalde kaders kunt u zelf bepalen wat de looptijd is voor uw lening. Bij een doorlopend krediet wordt de (theoretische) looptijd bepaald door het maandbedrag dat u wenst te betalen. Dat zal altijd minimaal 1% van de kredietlimiet of het saldo zijn. Hoe lager het maandbedrag, hoe langer de... Lees meer

Vraag nu online uw lening aan via ons aanvraagformulier
En ontvang binnen 24 uur een voorstel

Contactgegevens

Vestiging Den Haag

Bezoekadres
Prisma 17a
2495 AS Den Haag

Correspondentieadres
Postbus 1099
2260 BB Leidschendam

T 085 – 760 89 89

info@nederlandskrediet.nl