Goedemiddag, start met berekenen en ontvang direct het beste aanbod!

Gratis offerte

Gratis offerte

binnen 24 uur

Zorgeloos lenen

Zorgeloos lenen

dankzij onze kredietbeschermers

Laagste rente

Laagste rente

vaste rente al vanaf 6,6%

Klantwaardering

Klantwaardering

een 4.8 uit 5 op Trustpilot.nl

Omdat Freo één tarief hanteert (flatrated) komt het veelvuldig voor dat niet iedereen een lening kan verkrijgen. De rente is namelijk afgestemd op het risico dat de aanbieder mogelijkerwijs kan lopen als de lening niet wordt terugbetaald.

Bij zogenaamde riskbase pricing, die nagenoeg alle samenwerkende aanbieders van het Nederlands Krediet Collectief hanteren, is er een grotere slagingskans om in bepaalde situaties een lening te realiseren. Houdt er dus rekening mee dat geld lenen bij Freo enkel voor een bepaalde doelgroep passend is.

Geld lenen bij Freo in combinatie met het verzekeren van overlijden, arbeidsongeschiktheid of werkeloosheid is niet mogelijk. Dit is enkel mogelijk via het Nederlands Krediet Collectief. 

Voorwaarde is dat de lening direct via het Nederlands Krediet Collectief is afgesloten, waardoor onze adviseurs u ook een passend advies hebben gegeven

Heeft u een Freo lening en wilt u deze toch graag verzekeren dan sluiten wij kosteloos uw Freo lening over en verzorgen wij met verbeterde voorwaarden een nieuwe financiering inclusief passende dekking.

Is uw lening afgewezen bij Freo? Probeer dan een vrijblijvende aanvraag bij het Nederlands Krediet Collectief. Met een tiental samenwerkende speciaal banken vinden wij in de meeste gevallen een prima alternatief voor uw afgewezen kredietaanvraag. Onze kredietspecialisten halen voor u altijd het maximale eruit.

Een lening aanvragen bij Freo via het Nederlands Krediet Collectief gaat geheel online. Na het invullen van het aanvraagformulier wordt beoordeeld of u in aanmerking kunt komen voor de gewenste lening.

De verdere afhandeling van uw lening aanvraag gebeurt geheel door onze partner Freo. U ontvangt digitaal een offerte voor een lening bij Freo. Bij deze offerte zit een begeleidend schrijven hoe u uw stukken digitaal dient aan te leveren. Denk hierbij aan kopie legitimatie, overzichten etc. Als u alles geretourneerd heeft krijgt u de bevestiging of alles in orde is en of uw lening uitbetaald kan worden.

Belangrijk is om te weten dat u in tegenstelling alle andere financieringen producten welk af te sluiten zijn bij het Nederlands Krediet Collectief bij Freo geen advies ontvangt over uw lening of passende dekkingen. Wilt tegen dezelfde lage rente geld lenen met een passend advies dan helpen onze adviseurs u altijd kosteloos bij het zoeken naar een andere aanbieder. 

Bent u zelfstandig ondernemer dan kunt u geen geld lenen bij Freo. Wilt u toch geld lenen als zelfstandig ondernemer? Dan hebben wij andere partners waar u met zeer lage rentetarieven kunt lenen. Onze kredietadviseurs helpen u vrijblijvend bij uw aanvraag.

Voordelen Freo lening

  • Laag rentetarief
  • Online afsluiten
  • 100% dochter Rabobank
  • Hoge score via Moneyview

Nadelen Freo lening

  • Geen alternatieven bij afwijzing
  • Verzekeren overlijdensrisico niet mogelijk
  • Geen advies bij afsluiten
  • Geen mogelijkheden voor ondernemers

Actuele rente

Rentestand per maandag 25 september

Heeft u nog vragen?

De meeste antwoorden op uw vragen kunt u vinden op onze veelgestelde vragen pagina. Wilt u graag uw mogelijkheden met één van onze specialisten doornemen? Neem dan per e-mail of telefoon contact met ons op. Ons team staat online 7 dagen per week klaar om uw vragen te beantwoorden.


  085 - 760 89 89  info@nederlandskrediet.nl

Team NKC

De gegevens in de overzichten op onze website zijn een indicatie. Wij gaan hierbij uit van het laagste rentetarief. Het uiteindelijke tarief is afhankelijk van je persoonlijke situatie. De totale kosten van de lening zijn afhankelijk van de rente, het leenbedrag, looptijd en de maandtermijn. Het jaarlijks kostenpercentage geeft de werkelijke kostprijs (rente) weer van het product. De minimale looptijd van een Persoonlijke Lening bedraagt 12 maanden, de maximale looptijd bedraagt 120 maanden. De minimale rente bedraagt 6,6%, de maximale wettelijke rente bedraagt 14%.

vb. De totale prijs van een Persoonlijke lening van € 2.500 bedraagt € 3.392 op basis van een looptijd van 120 maanden met een maandtermijn van € 28,27 en een rentetarief van 6,6%.