Onze klantbeoordeling

Op trustpilot.com scoren wij een 4.8 uit 5

Klantbeoordeling 4.8 uit 5

085 - 760 89 89

Heeft u een eigen woning en bent u van plan om deze te renoveren? Dat is een goed en duurzaam idee, want hiermee stijgt uw woning in waarde. Een renovatie of verbouwing zorgt voor een verbetering van uw woning en maakt deze aantrekkelijker op de woningmarkt. Achterstallig onderhoud, kozijnen of ramen vervangen, schilderwerk of een verbouwing van uw keuken of badkamer; aan een verbouwing hangt wel een prijskaartje. Stel een renovatie echter niet uit, want hierdoor lopen de kosten nog hoger op. Wilt u geld lenen voor een verbouwing of renovatie? Bij Nederlands Krediet Collectief krijgt u de laagste vaste rente van Nederland, namelijk vanaf 3,6%.

Welke financiering heb ik nodig?

Als u van plan bent om uw woning te verbouwen, is het belangrijk om inzicht te hebben in wat er precies nodig is. Welke verbouwing is er nodig en wat zijn de kosten? Hiervoor is het nodig om alle feiten en kosten op een rijtje te zetten in een verbouwingsplan, zodat u precies weet wat voor financiering u nodig heeft. Heeft uw eigen spaargeld of heeft u ruimte om de kosten van de verbouwing mee te financieren met uw hypotheek? Of is een consumptief krediet wellicht de beste financieringsvorm? Fiscaal voordeel heeft u als de lening gebruikt wordt voor verbouwen, kortom u geniet van renteaftrek!

Meefinancieren hypotheek

Nu is het zo dat sinds 1 januari 2018 het maximale hypotheekbedrag van 101 % naar 100 % is gedaald. Dit betekent dat u geen extra financiële ruimte heeft voor verbouwingen, restschuld of kosten koper. Het hypotheekbedrag kan uitsluitend gebruikt worden voor de financiering van uw woning. Een persoonlijke lening is in dat geval een van uw overige opties.

Renovatie financieren met een lening

Voor het financieren van een renovatie of verbouwing van uw woning is een lening een voordelige optie. Als u weet wat de kosten zijn en hoeveel geld u nodig heeft, zorgen onze adviseurs ervoor dat u de lening krijgt met de laagste rente en de beste voorwaarden. De rentes staan momenteel historisch laag, wat betekent dat u al bij ons geld kunt lenen met een vaste lage rente vanaf 3,6%. Een ander voordeel van geld lenen bij Nederlands Krediet Collectief is dat u altijd boetevrij kunt aflossen. Als u kiest voor een persoonlijke lening heeft u altijd een vaste rente en looptijd en betaalt u elke maand een vast bedrag. U weet dus precies waar u aan toe bent. 

De looptijd van een persoonlijke lening (maximaal 15 jaar) is korter dan de looptijd van een hypotheek (30 jaar). Nu is het wel zo dat de rente van een hypotheek iets lager ligt dan de rente van een lening, maar door het verschil in looptijd betaalt u uiteindelijk een lager bedrag aan rente als u voor een lening kiest. Daarbij hoeft u niet langs de notaris, wat ook weer in kosten en tijd scheelt. Een persoonlijke lening voor een verbouwing of renovatie sluit u eenvoudig en kosteloos online af en daarbij zijn de rentekosten ook nog eens fiscaal aftrekbaar. 

Renovatie financieren

Hoeveel geld kan ik lenen?

Hoeveel geld kan ik maximaal lenen voor de verbouwing of renovatie van mijn woning? Het is een van de eerste vragen die we onszelf stellen als we van plan zijn om geld te lenen. Als u uw verbouwingsplan heeft opgesteld, weet u welk bedrag u nodig heeft. Hieronder kunt alvast snel zien hoeveel geld u ongeveer kunt lenen. Wilt u graag meer weten? Dan gaan wij vrijblijvend voor u aan de slag en vergelijken we verschillende leningen van onze samenwerkende partners. Vervolgens kunt u simpel in vier stappen online uw lening aanvragen. Uw maximaal verantwoorde leenbedrag:


Het aanvraagproces

Uw lening in 4 stappen gerealiseerd

Lening online aanvragen

Online aanvragen

Niet zeker van uw keuzes? Onze adviseurs nemen altijd de aanvraag met u door.

Offerte van lening op maat

Offerte op maat

We nemen samen uw wensen en mogelijkheden door. U krijgt van ons de best passende offerte.

Uw documenten opsturen in een persoonlijke omgeving

Documenten opsturen

U kunt online in uw persoonlijke omgeving alle benodigde documenten digitaal aanleveren.

Het geld binnen 2 werkdagen op uw rekening

Het geld op uw rekening

Wij handelen de rest kosteloos voor u af. Binnen 2 werkdagen staat het geld op uw rekening.

Wat zeggen klanten over onze dienstverlening?

Datum: dinsdag 15 september

“Vriendelijk, meelevend en meedenkend, ik ben tevreden”

Inge Postuma

Bekijk alle 1040 beoordelingen

Op trustpilot.com scoren wij een 4.8 uit 5

5 sterren op Trustpilot

Actuele rentetarieven

Selecteer de productvorm waarvan u de actuele rentetarieven wilt inzien:


Alle actuele rentetarieven bekijken

Heeft u vragen?

De meeste antwoorden op uw vragen kunt u vinden op onze veelgestelde vragen pagina. Heeft u een vraag die niet wordt beantwoord op onze website, of wilt u graag uw mogelijkheden met één van onze specialisten doornemen? Neem dan per e-mail of telefoon contact met ons op.

Ons team staat online 7 dagen per week klaar om uw vragen te beantwoorden.

Veelgestelde vragen
 • Hoe snel wordt een lening uitbetaald na afsluiten?
  • Zodra de getekende offerte samen met de benodigde stukken retour is ontvangen via mijn NKC, wordt deze gecontroleerd en doorgestuurd naar de bank. Normaal gesproken duurt de verwerking bij de bank een, of hooguit 2 dagen...Lees meer
 • Hoeveel kan ik lenen?
  • Op deze vraag is niet een algemeen antwoord te geven; lenen is maatwerk. De hoogte van uw leenbedrag is afhankelijk van meerdere factoren zoals: •Leeftijd •Inkomen •Koophuis of huurwoning •BKR-codering, saldo lopende leningen •Hoogte van het leenbedrag Op onze pagina... Lees meer
 • Moet ik een boete betalen bij het oversluiten van mijn lening?
  • Voor het oversluiten van een doorlopend krediet geldt dat dit altijd boetevrij mag. Het is de geldverstrekker niet toegestaan om u een boete of andere vergoeding in rekening te brengen als u uw lening wilt oversluiten. Voor een persoonlijke lening geldt dat als u deze eerder wilt aflossen, de... Lees meer
 • Kan ik extra boetevrij aflossen, en zo ja, hoe kan ik dit doen?
  • U kunt uw lening altijd extra aflossen. Zowel bij een doorlopend krediet alsmede een persoonlijke lening kunt u dit via Nederlands Krediet Collectief altijd boetevrij doen. U kunt het in te lossen bedrag overmaken naar de geldverstrekker onder vermelding van uw contractnummer en uw naam. Het... Lees meer
 • Kan ik zelf de looptijd van mijn lening bepalen?
  • Binnen bepaalde kaders kunt u zelf bepalen wat de looptijd is voor uw lening. Bij een doorlopend krediet wordt de (theoretische) looptijd bepaald door het maandbedrag dat u wenst te betalen. Dat zal altijd minimaal 1% van de kredietlimiet of het saldo zijn. Hoe lager het maandbedrag, hoe langer de... Lees meer

Vraag nu online uw lening aan via ons aanvraagformulier
En ontvang binnen 24 uur een voorstel

Contactgegevens

Vestiging Den Haag

Bezoekadres
Prisma 17a
2495 AS Den Haag

Correspondentieadres
Postbus 1099
2260 BB Leidschendam

T 085 – 760 89 89

info@nederlandskrediet.nl

De gegevens in de overzichten op onze website zijn een indicatie. Wij gaan hierbij uit van het laagste rentetarief. Het uiteindelijke tarief is afhankelijk van je persoonlijke situatie. De totale kosten van de lening zijn afhankelijk van de rente, het leenbedrag, looptijd en de maandtermijn. Het jaarlijks kostenpercentage geeft de werkelijke kostprijs (rente) weer van het product. De minimale looptijd van een Persoonlijke Lening bedraagt 12 maanden, de maximale looptijd bedraagt 120 maanden. De minimale rente bedraagt 3,6%, de maximale wettelijke rente bedraagt 14%.

vb. De totale prijs van een Persoonlijke lening van € 50.000,- bedraagt € 59.449,- op basis van een looptijd van 120 maanden met een maandtermijn van € 495,41 en een rentetarief van 3,6%.