Heeft u een eigen woning en bent u van plan om deze te renoveren? Dat is een goed en duurzaam idee, want hiermee stijgt uw woning in waarde. Een renovatie of verbouwing zorgt voor een verbetering van uw woning en maakt deze aantrekkelijker op de woningmarkt. Achterstallig onderhoud, kozijnen of ramen vervangen, schilderwerk of een verbouwing van uw keuken of badkamer; aan een verbouwing hangt wel een prijskaartje. Stel een renovatie echter niet uit, want hierdoor lopen de kosten nog hoger op. Wilt u geld lenen voor een verbouwing of renovatie? Bij Nederlands Krediet Collectief krijgt u de laagste vaste rente van Nederland, namelijk vanaf 6,6%.

Welke financiering heb ik nodig?

Als u van plan bent om uw woning te verbouwen, is het belangrijk om inzicht te hebben in wat er precies nodig is. Welke verbouwing is er nodig en wat zijn de kosten? Hiervoor is het nodig om alle feiten en kosten op een rijtje te zetten in een verbouwingsplan, zodat u precies weet wat voor financiering u nodig heeft. Heeft uw eigen spaargeld of heeft u ruimte om de kosten van de verbouwing mee te financieren met uw hypotheek? Of is een consumptief krediet wellicht de beste financieringsvorm? Fiscaal voordeel heeft u als de lening gebruikt wordt voor verbouwen, kortom u geniet van renteaftrek!

Meefinancieren hypotheek

Nu is het zo dat sinds 1 januari 2018 het maximale hypotheekbedrag van 101 % naar 100 % is gedaald. Dit betekent dat u geen extra financiële ruimte heeft voor verbouwingen, restschuld of kosten koper. Het hypotheekbedrag kan uitsluitend gebruikt worden voor de financiering van uw woning. Een persoonlijke lening is in dat geval een van uw overige opties.

Renovatie financieren met een lening

Voor het financieren van een renovatie of verbouwing van uw woning is een lening een voordelige optie. Als u weet wat de kosten zijn en hoeveel geld u nodig heeft, zorgen onze adviseurs ervoor dat u de lening krijgt met de laagste rente en de beste voorwaarden. De rentes staan momenteel historisch laag, wat betekent dat u al bij ons geld kunt lenen met een vaste lage rente vanaf 6,6%. Een ander voordeel van geld lenen bij Nederlands Krediet Collectief is dat u altijd boetevrij kunt aflossen. Als u kiest voor een persoonlijke lening heeft u altijd een vaste rente en looptijd en betaalt u elke maand een vast bedrag. U weet dus precies waar u aan toe bent. 

De looptijd van een persoonlijke lening (maximaal 15 jaar) is korter dan de looptijd van een hypotheek (30 jaar). Nu is het wel zo dat de rente van een hypotheek iets lager ligt dan de rente van een lening, maar door het verschil in looptijd betaalt u uiteindelijk een lager bedrag aan rente als u voor een lening kiest. Daarbij hoeft u niet langs de notaris, wat ook weer in kosten en tijd scheelt. Een persoonlijke lening voor een verbouwing of renovatie sluit u eenvoudig en kosteloos online af en daarbij zijn de rentekosten ook nog eens fiscaal aftrekbaar. 

Renovatie financieren

Hoeveel geld kan ik lenen?

Hoeveel geld kan ik maximaal lenen voor de verbouwing of renovatie van mijn woning? Het is een van de eerste vragen die we onszelf stellen als we van plan zijn om geld te lenen. Als u uw verbouwingsplan heeft opgesteld, weet u welk bedrag u nodig heeft. Hieronder kunt alvast snel zien hoeveel geld u ongeveer kunt lenen. Wilt u graag meer weten? Dan gaan wij vrijblijvend voor u aan de slag en vergelijken we verschillende leningen van onze samenwerkende partners. Vervolgens kunt u simpel in vier stappen online uw lening aanvragen. Uw maximaal verantwoorde leenbedrag:


Offerte aanvragen


Het aanvraagproces

Uw lening in 4 stappen gerealiseerd

Lening online aanvragen

Stap 1

Online aanvragen

Onze kredietspecialisten staan voor uw klaar bij eventuele vragen.

Offerte aanvragen

Offerte van lening op maat

Stap 2

Uw offerte

Ontvang direct digitaal het beste krediet voorstel met laagste rente garantie van Nederland.

Uw documenten opsturen in een persoonlijke omgeving

Stap 3

Documenten aanleveren

Geen papierwerk, in uw online omgeving uw documenten uploaden en akkoord geven op uw offerte.

Het geld binnen 2 werkdagen op uw rekening

Stap 4

Geld op uw rekening

Binnen 2 werkdagen staat het geld op rekening. Wij handelen alles kosteloos voor u af.

Actuele rente

Rentestand per zaterdag 15 juni

Heeft u nog vragen?

De meeste antwoorden op uw vragen kunt u vinden op onze veelgestelde vragen pagina. Wilt u graag uw mogelijkheden met één van onze specialisten doornemen? Neem dan per e-mail of telefoon contact met ons op. Ons team staat online 7 dagen per week klaar om uw vragen te beantwoorden.


  085 - 760 89 89  info@nederlandskrediet.nl

Team NKC

De gegevens in de overzichten op onze website zijn een indicatie. Wij gaan hierbij uit van het laagste rentetarief. Het uiteindelijke tarief is afhankelijk van je persoonlijke situatie. De totale kosten van de lening zijn afhankelijk van de rente, het leenbedrag, looptijd en de maandtermijn. Het jaarlijks kostenpercentage geeft de werkelijke kostprijs (rente) weer van het product. De minimale looptijd van een Persoonlijke Lening bedraagt 12 maanden, de maximale looptijd bedraagt 120 maanden. De minimale rente bedraagt 6,6%, de maximale wettelijke rente bedraagt 14%.

vb. De totale prijs van een Persoonlijke lening van € 2.500 bedraagt € 3.392 op basis van een looptijd van 120 maanden met een maandtermijn van € 28,27 en een rentetarief van 6,6%.