Tips voor persoonlijk lenen

04-06-2019

Caravan financieren: welke opties zijn er?

Een caravan geeft je veel vrijheid. Je kunt gaan en staan waar je wilt, erop uit trekken wanneer je maar wilt net zoals met een caravan of camper. Helaas is een caravan niet altijd goedkoop. Lees onze tips over de mogelijkheden om je caravan te financieren.

Looptijd caravan financieren

Net als bij de financiering van een auto is het verstandig om te kiezen voor een looptijd die niet langer is dan de economische levensduur van de caravan. Hiermee voorkom je dat je nog betaalt terwijl de caravan al is afgeschreven. Of als je deze weer wilt inruilen en rekening houdt met een maximale restwaarde.

Lening kiezen voor je caravan

Wil je geld lenen voor je caravan, dan heb je de keuze uit een persoonlijke lening of een doorlopend krediet. Houd je van duidelijkheid en overzicht? Zodat je vooraf weet wat je betaalt per maand en wanneer de lening afloopt, dan is een persoonlijke lening een goede keuze. Wil je meer flexibiliteit en het geld opnemen wanneer jij dat wilt, dan is een doorlopend krediet een goede optie. Ben je 60 jaar of ouder? Dan is de seniorenlening een goede optie. Je kunt bij deze speciale persoonlijke lening optioneel een overlijdensrisico verzekering afsluiten. 

Je caravan financieren met een persoonlijke lening

In de meeste gevallen is een persoonlijke lening de meest geschikte optie. Je leent een vast bedrag tegen een vaste rente en looptijd. Zo weet je precies wat je elke maand betaalt en wanneer de lening voor je caravan is afgelost. Erg overzichtelijk. Als je kiest voor een persoonlijke lening, kunnen wij je een scherpe rente bieden vanaf 6,6%. Heb je tussentijds een financiële meevaller? Dan mag je boetevrij extra inlossen op je lening.  Dat is een stuk goedkoper dan je carvan te financieren via de dealer. Dit is vaak veel duurder ivm rentepercentage , en ook niet kosteloos. Bovendien kun je de opties – voorwaarden niet met elkaar vergelijken Dus weet je niet zeker of je de beste lening hebt afgesloten.

Vraag een persoonlijke lening aan 

Je caravan financieren met een doorlopend krediet

Je sluit bij ons al een doorlopend krediet af vanaf 7,2% rente. Een doorlopend krediet geeft je meer vrijheid en flexibiliteit. Je kunt een hoger bedrag lenen dan het aankoopbedrag. Zodat je extra geld achter de hand hebt bij onvoorziene omstandigheden. Je kunt afgeloste bedragen steeds weer opnieuw opnemen. Houd er rekening mee dat je dan wel een langere looptijd voordat je schuld volledig is afgelost. Ook kun je boetevrij tussentijds aflossen.

Vraag een doorlopend krediet aan 

Auteur: Chris Hilgersom

Allround Kredietspecialist / Directeur

Specialisme: online marketing, compliance

085 - 760 89 89
blog-56_1

Tips voor persoonlijk lenen

06-05-2019

Waarom geld lenen?

blog-56_1

Tips voor persoonlijk lenen

10-03-2019

Geld lenen voor verduurzamen eigen huis

Actuele rente

Rentestand per zaterdag 15 juni

Heeft u nog vragen?

De meeste antwoorden op uw vragen kunt u vinden op onze veelgestelde vragen pagina. Wilt u graag uw mogelijkheden met één van onze specialisten doornemen? Neem dan per e-mail of telefoon contact met ons op. Ons team staat online 7 dagen per week klaar om uw vragen te beantwoorden.


  085 - 760 89 89  info@nederlandskrediet.nl

Team NKC

De gegevens in de overzichten op onze website zijn een indicatie. Wij gaan hierbij uit van het laagste rentetarief. Het uiteindelijke tarief is afhankelijk van je persoonlijke situatie. De totale kosten van de lening zijn afhankelijk van de rente, het leenbedrag, looptijd en de maandtermijn. Het jaarlijks kostenpercentage geeft de werkelijke kostprijs (rente) weer van het product. De minimale looptijd van een Persoonlijke Lening bedraagt 12 maanden, de maximale looptijd bedraagt 120 maanden. De minimale rente bedraagt 6,6%, de maximale wettelijke rente bedraagt 14%.

vb. De totale prijs van een Persoonlijke lening van € 2.500 bedraagt € 3.392 op basis van een looptijd van 120 maanden met een maandtermijn van € 28,27 en een rentetarief van 6,6%.