Onze klantbeoordeling

Op trustpilot.com scoren wij een 4.8 uit 5

Tips voor huiseigenaren

20-07-2019

Waarom investeren in je eigen woning een slimme keuze is

Overweeg je een nieuwbouwwoning te kopen?De nieuwbouwwoningen stijgen momenteel harder in prijs dan bestaande woningen, al voor het zesde kwartaal op rij. Dat meldt het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). Reden te meer om te investeren in je huidige woning in plaats van een nieuwe woning te kopen. 

Prijstoename nieuwbouwwoningen 

In het eerste kwartaal van dit jaar zijn de prijzen van nieuwbouwwoningen met bijna 10 procent gestegen, vergeleken met een jaar eerder. Bestaande woningen stegen in die periode met zo'n 8 procent in prijs. Nieuwbouw wordt sinds 2014 elk jaar duurder.Een gemiddelde nieuwbouwwoning kost nu gemiddeld 387.000 euro. Investeren in je eigen woning is dus zo gek nog niet met de oplopende prijzen in de huizenmarkt. 

Verbouwing van je huis zorgt voor meer wooncomfort en waardevermeerdering

Je woning verbouwen, dat doe je natuurlijk in eerste instantie om zelf prettiger te wonen. Zelden krijg je het geld dat je in een verbouwing steekt volledig terug bij de verkoop van je huis. Toch kan een verbouwing het verschil maken tussen het wél of niet verkopen van je woning. 

Welke verbouwingen laten je huis in waarde stijgen?

Verduurzaam je huis : slimme investering 

Wil je een energiezuiniger huis? Daarvoor hoef je niet per se te verhuizen naar een nieuwbouw woning. Ook in je bestaande woning kun je de nodige energiebesparende maatregelen treffen om je huis te verduurzamen. Denk bijvoorbeeld aan zonnepanelen, een warmtepomp of het aanbrengen van spouwmuurisolatie. Zonnepanelen verhogen de waarde van je huis en zorgen voor een gunstiger energielabel. Ze maken je huis dus energiezuiniger. 

Met het isoleren van je huis bespaar je een hoop op je energierekening.  Met een eengezinswoning maar liefst 200 euro per jaar en met een vrijstaande woning zelf 800 euro per jaar.

Geld lenen voor een duurzame woning

Wil je duurzaam investeren in je eigen woning? Kies dan voor een GreenLoans lening! Informeer via NKC naar de mogelijkheden.

Wil je deze lening  afsluiten, dan moet je aan de volgende eisen voldoen: 

  •             Je bent eigenaar én bewoner van de woning waarvoor je de lening aanvraagt.
  •             Je woning staat in Nederland.
  •             De looptijd van de lening is minimaal 5 en maximaal 15 jaar.

Meer weten? 

Vraag een offerte aan

Auteur: Chris Hilgersom

Allround Kredietspecialist / Directeur

Specialisme: online marketing, compliance

085 - 760 89 89
blog-70

Tips voor huiseigenaren

20-09-2019

Belastingvoordelen geld lenen voor verbouwing

Geld lenen voor tuin

Tips voor huiseigenaren

30-08-2019

Geld lenen voor je tuin

Wat zeggen klanten over onze dienstverlening?

Datum: maandag 23 november

“Super ervaring, Snel, vakkundig handelen, en heel klantvriendelijk!!”

Raoul

Bekijk alle 1102 beoordelingen

Op trustpilot.com scoren wij een 4.8 uit 5

5 sterren op Trustpilot

Actuele rentetarieven

Selecteer de productvorm waarvan u de actuele rentetarieven wilt inzien:


Alle actuele rentetarieven bekijken

Heeft u vragen?

De meeste antwoorden op uw vragen kunt u vinden op onze veelgestelde vragen pagina. Heeft u een vraag die niet wordt beantwoord op onze website, of wilt u graag uw mogelijkheden met één van onze specialisten doornemen? Neem dan per e-mail of telefoon contact met ons op.

Ons team staat online 7 dagen per week klaar om uw vragen te beantwoorden.

Vraag nu online uw lening aan via ons aanvraagformulier
En ontvang binnen 24 uur een voorstel

Contactgegevens

Vestiging Den Haag

Bezoekadres
Prisma 17a
2495 AS Den Haag

Correspondentieadres
Postbus 1099
2260 BB Leidschendam

T 085 – 760 89 89

info@nederlandskrediet.nl

De gegevens in de overzichten op onze website zijn een indicatie. Wij gaan hierbij uit van het laagste rentetarief. Het uiteindelijke tarief is afhankelijk van je persoonlijke situatie. De totale kosten van de lening zijn afhankelijk van de rente, het leenbedrag, looptijd en de maandtermijn. Het jaarlijks kostenpercentage geeft de werkelijke kostprijs (rente) weer van het product. De minimale looptijd van een Persoonlijke Lening bedraagt 12 maanden, de maximale looptijd bedraagt 120 maanden. De minimale rente bedraagt 3,6%, de maximale wettelijke rente bedraagt 14%.

vb. De totale prijs van een Persoonlijke lening van € 50.000,- bedraagt € 59.449,- op basis van een looptijd van 120 maanden met een maandtermijn van € 495,41 en een rentetarief van 3,6%.