Rente tips

22-01-2018

Ook in 2018 de laagste rente en beste voorwaarden

De eerste weken van 2018 zijn een feit. Het nieuwe jaar vol goede voornemens gestart? Bent u van plan dit jaar nog meer te gaan genieten? Gaat u een verre reis maken of wilt u uw woonplezier vergroten door een nieuwe keuken of badkamer te plaatsen? U kunt een lening afsluiten zodat u daadwerkelijk de mogelijkheid hebt die verre reis te maken of de verbouwing te financieren. Als u al een lening heeft is de kans groot dat u kunt besparen. Wij bieden ook in 2018 de laagste rente van Nederland met de beste voorwaarden.

Nieuwe lening afsluiten

Voor ieder leendoel hebben wij een passende lening. Is het saldo op uw spaarrekening niet voldoende, dan biedt een lening uitkomst. Onze rente is laag en onze voorwaarden zijn dankzij de samenwerking met onze partnerbanken gunstig. U mag altijd boetevrij extra aflossen op de lening en wij hebben kredietbeschermers ontwikkeld zodat u leent zonder zorgen. Op basis van persoonlijk advies sluit u bij ons de beste lening af.

Persoonlijke lening met vaste lage rente

De rente staat historisch laag. Wilt u deze lage rente vastzetten tijdens de looptijd van de lening? Kies dan voor een persoonlijke lening. Dankzij de vaste rente en looptijd betaalt u vaste maandlasten en komt u niet voor verrassingen te staan. Een doorlopend krediet heeft een variabele rente; deze leenvorm biedt minder zekerheid.

Besparen op uw lening na oversluiten

Het nieuwe jaar beginnen met een besparing is mogelijk als u uw lopende lening naar ons oversluit. Oversluiten is kosteloos en kan op elk gewenst moment. Vergelijk uw huidige rente met onze rente en ontdek zelf online, na berekening, het verschil. Een lagere rente betekent lagere maandlasten dus geld over voor andere zaken. Het oversluiten van uw lening is eenvoudig, zonder ingewikkeld proces. U dient online de aanvraag in en wij handelen vervolgens alles netjes voor u af.

Woningverbetering zorgt voor waardestijging

Met de verdwijning van de renteaftrek voor restschuldfinanciering is het belangrijk om er zelf voor te zorgen dat de kans op een eventuele restschuld bij verkoop van de woning zo klein mogelijk is. Een goed onderhouden woning verkoopt beter dan een woning met achterstallig onderhoud. Wilt u in de toekomst graag verhuizen maar is de keuken aan vervanging toe? Of wilt u meer ruimte creëren met een aanbouw? Op korte termijn levert u dit meer woongenot op, op langere termijn een betere verkoopprijs.

Persoonlijke lening geeft fiscaal voordeel

Sluit u voor de verbouwing of verbetering aan of in uw woning een persoonlijke lening af dan zijn de rentekosten fiscaal aftrekbaar. De leenvorm doorlopend krediet heeft dit fiscale voordeel niet dus is een minder interessante leenvorm voor dit leendoel.

Vrijblijvende offerte

Op korte termijn meer genieten? Bespaar op uw lening zodat u geld over heeft voor leuke dingen of sluit een lening af zodat u kunt gaan genieten van uw nieuwe keuken. Vraag vrijblijvend en kosteloos een offerte aan. Op basis van uw gegevens neemt onze adviseur alle mogelijkheden met u door zodat u de scherpste offerte ontvangt. U betaalt geen advies- en afsluitkosten.

Auteur: Rick Hartsuiker

Allround Kredietspecialist / Directeur

Specialisme: krediet acceptatie, klantbelang

085 - 760 89 89

Actuele rente

Rentestand per woensdag 17 april

Heeft u nog vragen?

De meeste antwoorden op uw vragen kunt u vinden op onze veelgestelde vragen pagina. Wilt u graag uw mogelijkheden met één van onze specialisten doornemen? Neem dan per e-mail of telefoon contact met ons op. Ons team staat online 7 dagen per week klaar om uw vragen te beantwoorden.


  085 - 760 89 89  info@nederlandskrediet.nl

Team NKC

De gegevens in de overzichten op onze website zijn een indicatie. Wij gaan hierbij uit van het laagste rentetarief. Het uiteindelijke tarief is afhankelijk van je persoonlijke situatie. De totale kosten van de lening zijn afhankelijk van de rente, het leenbedrag, looptijd en de maandtermijn. Het jaarlijks kostenpercentage geeft de werkelijke kostprijs (rente) weer van het product. De minimale looptijd van een Persoonlijke Lening bedraagt 12 maanden, de maximale looptijd bedraagt 120 maanden. De minimale rente bedraagt 6,5%, de maximale wettelijke rente bedraagt 14%.

vb. De totale prijs van een Persoonlijke lening van € 25.000 bedraagt € 33.781 op basis van een looptijd van 120 maanden met een maandtermijn van € 281,51 en een rentetarief van 6,5%.