Bereken uw lening

Rente v.a.

%

Maandlast

100 p/m

o.b.v. 120 mnd

22-01-2018

De eerste weken van 2018 zijn een feit. Het nieuwe jaar vol goede voornemens gestart? Bent u van plan dit jaar nog meer te gaan genieten? Gaat u een verre reis maken of wilt u uw woonplezier vergroten door een nieuwe keuken of badkamer te plaatsen? U kunt een lening afsluiten zodat u daadwerkelijk de mogelijkheid hebt die verre reis te maken of de verbouwing te financieren. Als u al een lening heeft is de kans groot dat u kunt besparen. Wij bieden ook in 2018 de laagste rente van Nederland met de beste voorwaarden.

Nieuwe lening afsluiten

Voor ieder leendoel hebben wij een passende lening. Is het saldo op uw spaarrekening niet voldoende, dan biedt een lening uitkomst. Onze rente is laag en onze voorwaarden zijn dankzij de samenwerking met onze partnerbanken gunstig. U mag altijd boetevrij extra aflossen op de lening en wij hebben kredietbeschermers ontwikkeld zodat u leent zonder zorgen. Op basis van persoonlijk advies sluit u bij ons de beste lening af.

Persoonlijke lening met vaste lage rente

De rente staat historisch laag. Wilt u deze lage rente vastzetten tijdens de looptijd van de lening? Kies dan voor een persoonlijke lening. Dankzij de vaste rente en looptijd betaalt u vaste maandlasten en komt u niet voor verrassingen te staan. Een doorlopend krediet heeft een variabele rente; deze leenvorm biedt minder zekerheid.

Besparen op uw lening na oversluiten

Het nieuwe jaar beginnen met een besparing is mogelijk als u uw lopende lening naar ons oversluit. Oversluiten is kosteloos en kan op elk gewenst moment. Vergelijk uw huidige rente met onze rente en ontdek zelf online, na berekening, het verschil. Een lagere rente betekent lagere maandlasten dus geld over voor andere zaken. Het oversluiten van uw lening is eenvoudig, zonder ingewikkeld proces. U dient online de aanvraag in en wij handelen vervolgens alles netjes voor u af.

Woningverbetering zorgt voor waardestijging

Met de verdwijning van de renteaftrek voor restschuldfinanciering is het belangrijk om er zelf voor te zorgen dat de kans op een eventuele restschuld bij verkoop van de woning zo klein mogelijk is. Een goed onderhouden woning verkoopt beter dan een woning met achterstallig onderhoud. Wilt u in de toekomst graag verhuizen maar is de keuken aan vervanging toe? Of wilt u meer ruimte creëren met een aanbouw? Op korte termijn levert u dit meer woongenot op, op langere termijn een betere verkoopprijs.

Persoonlijke lening geeft fiscaal voordeel

Sluit u voor de verbouwing of verbetering aan of in uw woning een persoonlijke lening af dan zijn de rentekosten fiscaal aftrekbaar. De leenvorm doorlopend krediet heeft dit fiscale voordeel niet dus is een minder interessante leenvorm voor dit leendoel.

Vrijblijvende offerte

Op korte termijn meer genieten? Bespaar op uw lening zodat u geld over heeft voor leuke dingen of sluit een lening af zodat u kunt gaan genieten van uw nieuwe keuken. Vraag vrijblijvend en kosteloos een offerte aan. Op basis van uw gegevens neemt onze adviseur alle mogelijkheden met u door zodat u de scherpste offerte ontvangt. U betaalt geen advies- en afsluitkosten.

Wat zeggen klanten over onze dienstverlening?

Datum: woensdag 12 december

“Zeer snel en vakkundig geholpen, Komen afspraken direct na en alles werd zeer duidelijk uitgelegd. Alleen enkele bestanden hoeven upladen en Nederlands Krediet Collectief deed de rest voor mij. Toppie!!”

heer Hendrix

Bekijk alle 390 beoordelingen

Op trustpilot.com scoren wij een 9.4

5 sterren op Trustpilot

Logo Trustpilot

Actuele rentetarieven

Selecteer de productvorm waarvan u de actuele rentetarieven wilt inzien:


Alle actuele rentetarieven bekijken

Heeft u vragen?

De meeste antwoorden op uw vragen kunt u vinden in onze kennisbank. Heeft u een vraag die niet wordt beantwoord op onze website, of wilt u graag uw mogelijkheden met één van onze specialisten doornemen? Neem dan per e-mail of telefoon contact met ons op.

Ons team staat online 7 dagen per week klaar om uw vragen te beantwoorden.

085 - 760 89 89

Veelgestelde vragen
 • Hoe snel wordt een lening uitbetaald na afsluiten?
  • Zodra de getekende offerte samen met de benodigde stukken retour is ontvangen via mijn NKC, wordt deze gecontroleerd en doorgestuurd naar de bank. Normaal gesproken duurt de verwerking bij de bank een, of hooguit 2 dagen...Lees meer
 • Hoeveel kan ik lenen?
  • Op deze vraag is niet een algemeen antwoord te geven; lenen is maatwerk. De hoogte van uw leenbedrag is afhankelijk van meerdere factoren zoals: •Leeftijd •Inkomen •Koophuis of huurwoning •BKR-codering, saldo lopende leningen •Hoogte van het leenbedrag Op onze pagina... Lees meer
 • Moet ik een boete betalen bij het oversluiten van mijn lening?
  • Voor het oversluiten van een doorlopend krediet geldt dat dit altijd boetevrij mag. Het is de geldverstrekker niet toegestaan om u een boete of andere vergoeding in rekening te brengen als u uw lening wilt oversluiten. Voor een persoonlijke lening geldt dat als u deze eerder wilt aflossen, de... Lees meer
 • Kan ik extra boetevrij aflossen, en zo ja, hoe kan ik dit doen?
  • U kunt uw lening altijd extra aflossen. Zowel bij een doorlopend krediet alsmede een persoonlijke lening kunt u dit via Nederlands Krediet Collectief altijd boetevrij doen. U kunt het in te lossen bedrag overmaken naar de geldverstrekker onder vermelding van uw contractnummer en uw naam. Het... Lees meer
 • Kan ik zelf de looptijd van mijn lening bepalen?
  • Binnen bepaalde kaders kunt u zelf bepalen wat de looptijd is voor uw lening. Bij een doorlopend krediet wordt de (theoretische) looptijd bepaald door het maandbedrag dat u wenst te betalen. Dat zal altijd minimaal 1% van de kredietlimiet of het saldo zijn. Hoe lager het maandbedrag, hoe langer de... Lees meer

Vraag nu online uw lening aan via ons aanvraagformulier
En ontvang binnen 24 uur een voorstel

Contactgegevens

Vestiging Den Haag

Bezoekadres
Prisma 17a
2495 AS Den Haag

Correspondentieadres
Postbus 1099
2260 BB Leidschendam

T 085 – 760 89 89

info@nederlandskrediet.nl