Onze klantbeoordeling

Op trustpilot.com scoren wij een 4.8 uit 5

Algemene tips

22-10-2015

Tips duurzaam geld besparen

Onlangs was het de Dag van de Duurzaamheid. Op de jaarlijkse Dag van de Duurzaamheid vinden door heel Nederland duurzame activiteiten plaats. Zodat heel Nederland kan zien hoe duurzaamheid past in het dagelijks leven. Gemist? Geen probleem. Het is nooit te laat te beginnen met duurzamer leven. Met onze tips kunt u eenvoudig iets doen voor het milieu én geld besparen.

Tip 1: de thermostaat één graad lager

Let deze winter eens op uw energieverbruik. Want de verwarming kan soms best een beetje lager. Wist u dat de themostaat één graad lager een besparing van 7% op uw energieverbruik kan opleveren? Voor een gemiddeld huishouden komt dit neer op zo’n €60. Met een warme trui aan merkt u in huis geen verschil. Maar in uw portemonnee wel!

Tip 2: besparen met douchen

Lekker lang onder de douche staan is vaak zo verleidelijk. Terwijl iedereen weet dat douchen water en energie kost. Voor een gemiddeld gezin komen de kosten hiervan neer op ongeveer  €328. U kunt zo’n 25% besparen door te kiezen voor een zuinige douchekop. Het vervangen van uw oude douchekop door een zuiniger exemplaar is gelukkig een fluitje van een cent.Zo kunt u direct beginnen met besparen.

Tip 3: vaker op de fiets

De auto laten staan en vaker op de fiets. Zo eenvoudig kan een bijdrage leveren aan het milieu én geld besparen zijn. Benieuwd wat u bespaart als u op de fiets naar uw werk gaat in plaats van met de auto? Gebruik de fietscalculor. Bijkomend voordeel: bewegen is goed voor lichaam en geest. Wist u dat mensen die regelmatig fietsen net zo fit zijn als hun vijf jaar jongere collega?

Tip 4: kies voor dubbel glas

Voor veel mensen is dubbel glas al heel normaal. Heeft u dit nog niet? Dan kan uw ruiten laten vervangen een goede beslissing zijn. Volgens Milieu Centraal levert dubbel glas bij een doorsnee rijtjeshuis met 20 m2 aan glas een besparing op van €243 per jaar. Ook goed om te weten: kiest u voor het afsluiten van een persoonlijke lening voor het verbouwen van uw koopwoning? Dan is de rente van uw lening fiscaal aftrekbaar.

Tip 5: besparen met zonnepanelen

Helaas kan niet iedereen zomaar zonnepanelen op zijn dak leggen. Maar is uw dak geschikt, dan kunt u overwegen uw eigen duurzame energie te gaan produceren. Zo kunt u dankzij de zon flink besparen op uw energiekosten. Zonnepanelen zijn natuurlijk een behoorlijke investering. Maar met een rendement dat kan oplopen tot 12%, levert dit meer op dan uw geld op een spaarrekening zetten.

Meer weten over geld lenen voor zonnepanelen? Lees onze blog Geld lenen voor zonnepanelen.

Wat zeggen klanten over onze dienstverlening?

Datum: woensdag 25 november

“Goed geholpen, zeer goed contact en een passend aanbod!”

van der Kolk

Bekijk alle 1104 beoordelingen

Op trustpilot.com scoren wij een 4.8 uit 5

5 sterren op Trustpilot

Actuele rentetarieven

Selecteer de productvorm waarvan u de actuele rentetarieven wilt inzien:


Alle actuele rentetarieven bekijken

Heeft u vragen?

De meeste antwoorden op uw vragen kunt u vinden op onze veelgestelde vragen pagina. Heeft u een vraag die niet wordt beantwoord op onze website, of wilt u graag uw mogelijkheden met één van onze specialisten doornemen? Neem dan per e-mail of telefoon contact met ons op.

Ons team staat online 7 dagen per week klaar om uw vragen te beantwoorden.

Vraag nu online uw lening aan via ons aanvraagformulier
En ontvang binnen 24 uur een voorstel

Contactgegevens

Vestiging Den Haag

Bezoekadres
Prisma 17a
2495 AS Den Haag

Correspondentieadres
Postbus 1099
2260 BB Leidschendam

T 085 – 760 89 89

info@nederlandskrediet.nl

De gegevens in de overzichten op onze website zijn een indicatie. Wij gaan hierbij uit van het laagste rentetarief. Het uiteindelijke tarief is afhankelijk van je persoonlijke situatie. De totale kosten van de lening zijn afhankelijk van de rente, het leenbedrag, looptijd en de maandtermijn. Het jaarlijks kostenpercentage geeft de werkelijke kostprijs (rente) weer van het product. De minimale looptijd van een Persoonlijke Lening bedraagt 12 maanden, de maximale looptijd bedraagt 120 maanden. De minimale rente bedraagt 3,6%, de maximale wettelijke rente bedraagt 14%.

vb. De totale prijs van een Persoonlijke lening van € 50.000,- bedraagt € 59.449,- op basis van een looptijd van 120 maanden met een maandtermijn van € 495,41 en een rentetarief van 3,6%.