Onze klantbeoordeling

Op trustpilot.com scoren wij een 4.8 uit 5

Verdere stijging vertrouwen in woningmarkt

Publicatie: 17-10-2014


Het vertrouwen van woningeigenaren en starters in de woningmarkt neemt verder toe. Uit een peiling van ING blijken zij te verwachten dat de komende periode de prijs van een koophuis verder zal stijgen.

Woningmarkt en hypotheek rente

De ING meet elk kwartaal het vertrouwen dat koopwoningbezitters en (potentiële) starters hebben in de woningmarkt. Afgelopen drie maanden steeg hun WoonIndex met vier punten, ruim boven de neutrale stand van 100. 75% van de ondervraagden verwacht een stijging van de huizenprijzen. Vorig kwartaal was dat 68%. Daarnaast verwacht 20% een daling van de hypotheek rente.

Huis kopen? Hypotheek aflossen!

Volgens steeds meer (toekomstig) huisbezitters is dit een gunstig moment om een huis te kopen. Die mening deelt 68% van de huidige huisbezitters met ruim 75% van de starters. Opvallend is dan ook dat er steeds meer afgelost wordt op de hypotheek. Inmiddels heeft 31% van de huizenbezitters al eens tussentijds een aflossing gedaan op de hypotheek. 27% is van plan dit te gaan doen.

Lage rente en restschuld verminderen

Voor het aflossen van de hypotheek wordt onder andere als reden genoemd dat het financieel aantrekkelijk is (52%). De spaarrente staat namelijk erg laag. Daarnaast lossen mensen hun hypotheek af om hun schulden te verminderen (43%). Ook de angst voor een restschuld bij het verkopen van de eigen woning speelt een rol (26%).

Geld lenen voor restschuld

Wist u dat geld lenen ook een optie kan zijn bij het aflossen van schulden of de hypotheek? Meer over lenen voor het afbetalen van schulden of geld lenen voor uw restschuld leest u op onze website. Of vraag meteen een offerte aan!

Onze voordelen

  • Scherpste vaste rente vanaf 3,6%
  • U leent met een vaste rente de gehele looptijd
  • U betaalt elke maand een vast bedrag
  • Extra aflossen is altijd boetevrij
  • Direct online geregeld
Offerte aanvragen

Wat zeggen klanten over onze dienstverlening?

Datum: dinsdag 20 oktober

“Kredietaanvraag binnen 1 dag afgerond. Super service en kundige medewerkers.”

mevrouw Dihal

Bekijk alle 1076 beoordelingen

Op trustpilot.com scoren wij een 4.8 uit 5

5 sterren op Trustpilot

Actuele rentetarieven

Selecteer de productvorm waarvan u de actuele rentetarieven wilt inzien:


Alle actuele rentetarieven bekijken

Heeft u vragen?

De meeste antwoorden op uw vragen kunt u vinden op onze veelgestelde vragen pagina. Heeft u een vraag die niet wordt beantwoord op onze website, of wilt u graag uw mogelijkheden met één van onze specialisten doornemen? Neem dan per e-mail of telefoon contact met ons op.

Ons team staat online 7 dagen per week klaar om uw vragen te beantwoorden.

Vraag nu online uw lening aan via ons aanvraagformulier
En ontvang binnen 24 uur een voorstel

Contactgegevens

Vestiging Den Haag

Bezoekadres
Prisma 17a
2495 AS Den Haag

Correspondentieadres
Postbus 1099
2260 BB Leidschendam

T 085 – 760 89 89

info@nederlandskrediet.nl

De gegevens in de overzichten op onze website zijn een indicatie. Wij gaan hierbij uit van het laagste rentetarief. Het uiteindelijke tarief is afhankelijk van je persoonlijke situatie. De totale kosten van de lening zijn afhankelijk van de rente, het leenbedrag, looptijd en de maandtermijn. Het jaarlijks kostenpercentage geeft de werkelijke kostprijs (rente) weer van het product. De minimale looptijd van een Persoonlijke Lening bedraagt 12 maanden, de maximale looptijd bedraagt 120 maanden. De minimale rente bedraagt 3,6%, de maximale wettelijke rente bedraagt 14%.

vb. De totale prijs van een Persoonlijke lening van € 50.000,- bedraagt € 59.449,- op basis van een looptijd van 120 maanden met een maandtermijn van € 495,41 en een rentetarief van 3,6%.