Wat doet een kredietverstrekker?

Een kredietverstrekker verstrekt leningen aan consumenten. Zij moeten verantwoord kredietvertrekken en daarmee voorkomen dat u meer geld leent dan u kunt terugbetalen.

Een kredietverstrekker moet een goed beeld krijgen van uw financiële situatie. Op basis van uw financiële situatie wordt beoordeeld welke leensom verantwoord is. De kredietverstrekker is wettelijk verplicht om u als consument duidelijke en volledige informatie te geven over de voorwaarden van lenen.

Ook moet de kredietverstrekker informatie vragen aan Bureau Kredietregistratie (BKR). Het BKR is een centraal administratiekantoor waar is geregistreerd wie in Nederland een lening heeft afgesloten en wie schulden heeft. U kunt bij BKR deze informatie ook zelf opvragen.

Hoe kies je een kredietverstrekker?

Bij wie u een lening afsluit, hangt af van verschillende aspecten. Bijvoorbeeld het rentepercentage, de voorwaarden en hoe lang u de lening wilt afsluiten. Via Nederlands Krediet Collectief kunt u snel een beeld krijgen van de kredietaanbieders, de rente, de voorwaarden en de looptijd.

Als u een keuze heeft gemaakt voor een kredietverstrekker, vraagt u een offerte op. Lees deze goed door en vergelijk eventueel de voorwaarden van meerdere offertes. Vraag om uitleg als u iets niet begrijpt.

Met welke kredietverstrekkers werkt Nederlands Krediet Collectief samen?

Nederlands Krediet Collectief werkt samen met meerdere kredietverstrekkers en banken. Nederlands Krediet Collectief neemt een hoop werk uit handen van deze kredietverstrekkers en banken, en werkt goedkoper en sneller. Hierdoor kunnen de kredietverstrekkers en banken een lagere rente aanbieden en u sneller van dienst zijn dan de reguliere banken en kredietverstrekkers die zich rechtstreeks op de consumptief krediet-markt richten.

Wat zeggen klanten over onze dienstverlening?

Datum: maandag 19 maart

“Uitstekend behandeld , klantvriendelijk , heel vriendelijk personeel”

B. Konieczna-Janssen

Bekijk alle 256 beoordelingen

Op trustpilot.com scoren wij een 9.3

Actuele rentetarieven

Selecteer de productvorm waarvan u de actuele rentetarieven wilt inzien:


Alle actuele rentetarieven bekijken

Heeft u vragen?

De meeste antwoorden op uw vragen kunt u vinden in onze kennisbank. Heeft u een vraag die niet wordt beantwoord op onze website, of wilt u graag uw mogelijkheden met één van onze specialisten doornemen? Neem dan per e-mail of telefoon contact met ons op.

Ons team staat online 7 dagen per week klaar om uw vragen te beantwoorden.

085 - 760 89 89

Onze specialisten

Nederlands Krediet Collectief
Ons team staat voor u klaar

Vraag nu online uw lening aan via ons aanvraagformulier
En ontvang binnen 24 uur een voorstel

Contactgegevens

Vestiging Den Haag

Bezoekadres
Prisma 17a
2495 AS Den Haag

Correspondentieadres
Postbus 1099
2260 BB Leidschendam

T 085 – 760 89 89

info@nederlandskrediet.nl