Onze klantbeoordeling

Op trustpilot.com scoren wij een 4.8 uit 5

Tips voor persoonlijk lenen

11-06-2015

Wat doet u met uw vakantiegeld? Op vakantie, sparen, schulden aflossen…

Mei is weer voorbij. Dat betekent dat heel Nederland haar vakantiegeld heeft ontvangen. Heeft u al besloten wat u met dit geld gaat doen? Lang niet iedereen blijkt zijn of haar vakantiegeld namelijk echt voor vakantie te gebruiken. Ook sparen en schulden aflossen zijn populair. Plus: tips om dit jaar dubbel van uw vakantie(geld) te genieten.

Vakantiegeld om rond te komen

Vakantiegeld voelt voor veel mensen als een extraatje, zeker met de zomer in zicht. Van oorsprong is bedoeld om de kosten van vakantie te dekken. Toch gebruikt slecht 40% van de Nederlanders het vakantiegeld daadwerkelijk voor vakantie. 15% heeft het nodig om rond te kunnen komen. Ook sparen, schulden aflossen en iets leuks doen of kopen zijn populaire bestedingsdoelen van het vakantiegeld.

Sparen of schulden aflossen

Met name het sparen en het aflossen van schulden vallen op in dit rijtje. Zo kunt u met het aflossen van schulden makkelijk besparen. Schulden zoals een lening, rood staan op uw lopende rekening of het gebruik van het krediet op uw creditcard, kunnen namelijk veel geld kosten. Deze leningen aflossen voordat u uw geld aan andere zaken uitgeeft, is dan een verstandige keuze. Zorg wel dat u altijd een spaarpotje voor noodgevallen achter de hand houdt.

Besparen op vakantie

Mocht u wel tot de mensen behoren die hun vakantiegeld gebruiken voor een vakantie… Heel begrijpelijk! Vakanties kunnen flink in de papieren lopen. Het Nibud onderzocht het uitgavepatroon van Nederlanders met betrekking tot hun vakantie. Liefst 49% van de vakantiegangers blijkt achteraf meer uitgegeven te hebben dan vooraf berekend. Enkele bespaartips om komende vakantie minder uit te geven:

  1. Vaker zelf koken, als alternatief voor uit eten gaan.
  2. Vooraf producten inkopen die in het buitenland duur zijn.
  3. In plaats van dure tours boeken zelf uw uitstapjes bedenken.
  4. Zo min mogelijk mobiel bellen of internetten.
  5. Last-minute aanbieden in de gaten houden.

Zo geniet u deze vakantie dubbel van uw vakantiegeld. En van uw vakantie, natuurlijk!

blog-68

Tips voor persoonlijk lenen

14-06-2019

Lening van je huisbank oversluiten, hoe zit dit?

blog-100

Tips voor persoonlijk lenen

04-06-2019

Caravan financieren: welke opties zijn er?

Wat zeggen klanten over onze dienstverlening?

Datum: woensdag 28 oktober

“Bedankt voor de goede service/advies en snelle handelen ! Binnen paar werkdagen is alles geregeld.”

Ryan S

Bekijk alle 1081 beoordelingen

Op trustpilot.com scoren wij een 4.8 uit 5

5 sterren op Trustpilot

Actuele rentetarieven

Selecteer de productvorm waarvan u de actuele rentetarieven wilt inzien:


Alle actuele rentetarieven bekijken

Heeft u vragen?

De meeste antwoorden op uw vragen kunt u vinden op onze veelgestelde vragen pagina. Heeft u een vraag die niet wordt beantwoord op onze website, of wilt u graag uw mogelijkheden met één van onze specialisten doornemen? Neem dan per e-mail of telefoon contact met ons op.

Ons team staat online 7 dagen per week klaar om uw vragen te beantwoorden.

Vraag nu online uw lening aan via ons aanvraagformulier
En ontvang binnen 24 uur een voorstel

Contactgegevens

Vestiging Den Haag

Bezoekadres
Prisma 17a
2495 AS Den Haag

Correspondentieadres
Postbus 1099
2260 BB Leidschendam

T 085 – 760 89 89

info@nederlandskrediet.nl

De gegevens in de overzichten op onze website zijn een indicatie. Wij gaan hierbij uit van het laagste rentetarief. Het uiteindelijke tarief is afhankelijk van je persoonlijke situatie. De totale kosten van de lening zijn afhankelijk van de rente, het leenbedrag, looptijd en de maandtermijn. Het jaarlijks kostenpercentage geeft de werkelijke kostprijs (rente) weer van het product. De minimale looptijd van een Persoonlijke Lening bedraagt 12 maanden, de maximale looptijd bedraagt 120 maanden. De minimale rente bedraagt 3,6%, de maximale wettelijke rente bedraagt 14%.

vb. De totale prijs van een Persoonlijke lening van € 50.000,- bedraagt € 59.449,- op basis van een looptijd van 120 maanden met een maandtermijn van € 495,41 en een rentetarief van 3,6%.