Tips voor ambtenaren

25-07-2019

Geld lenen als semi ambtenaar, hoe zit dat?

Werk jij of je partner bij een woningcorporatie, ziekenhuisof semi overheids instantieen wil je een grote uitgave doen bijvoorbeeld een nieuwe auto of camper kopen? Maar komt het net financieel niet uit? Dan biedt een persoonlijke lening uitkomst. Lees in dit blog meer over de opties voor geld lenenals je semi ambtenaar bent.

Waarom semi ambtenaren goedkoper lenen

De reden dat semi ambtenaren tegen de laagste rente van Nederland kunnen lenen is omdat ze een goede ‘betalingsmentaliteit’ hebben. Ze staan bekend om hun goede betaalgedrag en hebben een stabiel inkomen. Dit geeft kredietverstrekkers zekerheid. Zo lopen de banken veel minder risico en kunnen ze de laagste rente aanbieden. Daarnaast kan de kredietbemiddelaar jou als semi ambtenaar een ‘beroepencode’ meegeven. Eén van de beroepencodes is de code Ambtenaar. Deze code scoort meer punten dan de beroepencode van een beroep met minder zekerheid. Vandaar dat je voordeliger geld lenen kunt lenen als semi ambtenaar.  

Persoonlijke lening: de beste leenkeuze 

Als ambtenaar sluit je bij het Nederlands Krediet Collectief voordelig een persoonlijke lening af tegen een lage vaste rente vanaf 6,6%. Een persoonlijke lening is de ideale leenvorm voor semi ambtenaren. De lening biedt namelijk zekerheid: je betaalt elke maand een vast bedrag en leent met een vaste rente gedurende de gehele looptijd. Extra aflossen doe je bovendien boetevrij. Zo weet je precies waar je aan toe bent. 

Laagste rente voor semi ambtenaren

Onafhankelijk en transparant een financieringsvoorstel voor je samenstellen vinden wij erg belangrijk. Daarom voert het Nederlands Krediet Collectief geen aparte benaming voor een ambtenaren lening. Wij kennen enkel een persoonlijke lening. Met een zeer lage rente vanaf 6,6% die ook nog eens vast is. Kortom, de meest voordelige persoonlijke lening op de Nederlandse markt ook voor semi ambtenaren.

Vergelijk onze leningen

Welke lening het beste bij je past, hangt af van je persoonlijke voorkeuren en je persoonlijke situatie. Wil je weten waar je aan toe bent en betaal je liever een vast bedrag per maand tegen een vaste rente? Dan is een persoonlijke lening de beste optie voor jou.

Vergelijk de tarieven van onze leningen

 

Auteur: Rick Hartsuiker

Allround Kredietspecialist / Directeur

Specialisme: krediet acceptatie, klantbelang

085 - 760 89 89
blog-35

Tips voor ambtenaren

07-09-2019

Doorlopend ambtenaren krediet

blog-77

Tips voor ambtenaren

06-12-2018

Lenen als ambtenaar: dit zijn de voordelen

Actuele rente

Rentestand per zaterdag 15 juni

Heeft u nog vragen?

De meeste antwoorden op uw vragen kunt u vinden op onze veelgestelde vragen pagina. Wilt u graag uw mogelijkheden met één van onze specialisten doornemen? Neem dan per e-mail of telefoon contact met ons op. Ons team staat online 7 dagen per week klaar om uw vragen te beantwoorden.


  085 - 760 89 89  info@nederlandskrediet.nl

Team NKC

De gegevens in de overzichten op onze website zijn een indicatie. Wij gaan hierbij uit van het laagste rentetarief. Het uiteindelijke tarief is afhankelijk van je persoonlijke situatie. De totale kosten van de lening zijn afhankelijk van de rente, het leenbedrag, looptijd en de maandtermijn. Het jaarlijks kostenpercentage geeft de werkelijke kostprijs (rente) weer van het product. De minimale looptijd van een Persoonlijke Lening bedraagt 12 maanden, de maximale looptijd bedraagt 120 maanden. De minimale rente bedraagt 6,6%, de maximale wettelijke rente bedraagt 14%.

vb. De totale prijs van een Persoonlijke lening van € 2.500 bedraagt € 3.392 op basis van een looptijd van 120 maanden met een maandtermijn van € 28,27 en een rentetarief van 6,6%.