Rente tips

04-06-2015

Profiteren van de lage rente? Leningen samenvoegen!

Rood staan op uw lopende rekening, het is zo makkelijk. Net even iets meer geld uitgeven dan u op dat moment heeft. Maar wist u dat rood staan eigenlijk ook geld lenen is? Hetzelfde geldt voor het gebruiken van het krediet op uw creditcard of kopen op afbetaling bij een verzendhuis. Zo kan het gebeuren dat u ongemerkt meerdere leningen heeft lopen. Bespaar geld en kies voor het oversluiten en samenvoegen van uw leningen.

Lening oversluiten

Rood staan, creditcard leningen, verzendhuiskredieten… De rente over deze vormen van geld lenen kan oplopen tot 14%. Met het oversluiten van deze dure leningen kunt u heel eenvoudig geld besparen. Zeker nu de rente zo ontzettend laag staat. Een doorlopend krediet sluit u namelijk al af vanaf 4,5%. U ziet direct dat dat nogal scheelt in de rentekosten.

Leningen samenvoegen

Met een lagere rente bespaart u niet alleen geld. Een lagere rente stelt u in staat de looptijd van uw lening(en) te verkorten of uw maandelijkse betalingen te verlagen. Zo bent u sneller schuldenvrij. Een prettige gedachte! Ook maakt het samenvoegen van uw leningen uw administratie makkelijker. Voortaan ontvangt u nog maar één lening overzicht in plaats van meerdere. Handig, toch?

Offerte lening(en) oversluiten/samenvoegen

Ondanks de grote besparing die het lening oversluiten of het leningen samenvoegen oplevert, kunnen mensen hier tegenop zien. Alles laten zoals het is, voelt veilig. Daarbij vrezen mensen het papierwerk. Onnodig! Dien vandaag nog een aanvraag in bij Nederland Leent. Wij doen u een passend aanbod en gaat u akkoord, dan handelen wij het oversluiten en samenvoegen van uw leningen verder voor u af.

Actuele rente

Rentestand per zaterdag 15 juni

Heeft u nog vragen?

De meeste antwoorden op uw vragen kunt u vinden op onze veelgestelde vragen pagina. Wilt u graag uw mogelijkheden met één van onze specialisten doornemen? Neem dan per e-mail of telefoon contact met ons op. Ons team staat online 7 dagen per week klaar om uw vragen te beantwoorden.


  085 - 760 89 89  info@nederlandskrediet.nl

Team NKC

De gegevens in de overzichten op onze website zijn een indicatie. Wij gaan hierbij uit van het laagste rentetarief. Het uiteindelijke tarief is afhankelijk van je persoonlijke situatie. De totale kosten van de lening zijn afhankelijk van de rente, het leenbedrag, looptijd en de maandtermijn. Het jaarlijks kostenpercentage geeft de werkelijke kostprijs (rente) weer van het product. De minimale looptijd van een Persoonlijke Lening bedraagt 12 maanden, de maximale looptijd bedraagt 120 maanden. De minimale rente bedraagt 6,6%, de maximale wettelijke rente bedraagt 14%.

vb. De totale prijs van een Persoonlijke lening van € 2.500 bedraagt € 3.392 op basis van een looptijd van 120 maanden met een maandtermijn van € 28,27 en een rentetarief van 6,6%.