Onze klantbeoordeling

Op trustpilot.com scoren wij een 4.8 uit 5

Algemene tips

06-11-2014

Financiën op orde, doorlopend krediet en het huishoudboekje

Teveel huishoudens beschikken niet over een spaarpotje voor noodgevallen. Dat kan tot vervelende situaties leiden wanneer bijvoorbeeld de auto het ineens begeeft. Behoort u ook tot de 70% Nederlanders die te weinig geld achter de hand hebben? Wij helpen u graag op weg naar meer overzicht in uw financiën.

Besparen met een huishoudboekje

Een huishoudboekje is onmisbaar bij het ordenen van uw financiën. Een op de zeven gezinnen maakt er op dit moment gebruik van. Zo hebben ze inzicht in zowel de maandelijkse inkomsten als de uitgaven. Wie weet ontdekt u ineens dat u bovengemiddeld veel geld uitgeeft aan energie. Met deze kennis kunt u doelgericht besparen: ga op zoek naar een andere energieleverancier of doe een energiebesparende investering in uw huis.

Krediet berekenen

U kunt natuurlijk op papier of in Excel een huishoudboekje bijhouden. Makkelijker is het gebruik te maken van gratis online software, zoals Cashflow Online en AFAS personal. Ook bieden veel banken de mogelijkheid een huishoudboekje aan uw online bankrekening te koppelen. Vaak krijgt u met een digitaal huishoudboekje ook budgetadvies. Door uw uitgaven te vergelijken met die van anderen, adviseert het programma u waar u op kunt besparen.

Voorkom rood staan

Komt u maandelijks echt geld tekort? Voorkom dan in ieder geval rood staan op uw lopende rekening. Rood staan kost namelijk veel geld door de hoge rente die een bank hiervoor rekent. Een goedkoper alternatief is een doorlopend krediet. Een doorlopend krediet is een lening die u flexibel kunt opnemen en aflossen, tegen een rente die een stuk lager ligt dan die voor rood staan bij uw bank. Zo hebt u extra geld achter de hand terwijl u uw financiën weer op orde brengt.

Wat zeggen klanten over onze dienstverlening?

Datum: vrijdag 27 november

“vlot en netjes geholpen.”

Jo van der Kammen

Bekijk alle 1108 beoordelingen

Op trustpilot.com scoren wij een 4.8 uit 5

5 sterren op Trustpilot

Actuele rentetarieven

Selecteer de productvorm waarvan u de actuele rentetarieven wilt inzien:


Alle actuele rentetarieven bekijken

Heeft u vragen?

De meeste antwoorden op uw vragen kunt u vinden op onze veelgestelde vragen pagina. Heeft u een vraag die niet wordt beantwoord op onze website, of wilt u graag uw mogelijkheden met één van onze specialisten doornemen? Neem dan per e-mail of telefoon contact met ons op.

Ons team staat online 7 dagen per week klaar om uw vragen te beantwoorden.

Vraag nu online uw lening aan via ons aanvraagformulier
En ontvang binnen 24 uur een voorstel

Contactgegevens

Vestiging Den Haag

Bezoekadres
Prisma 17a
2495 AS Den Haag

Correspondentieadres
Postbus 1099
2260 BB Leidschendam

T 085 – 760 89 89

info@nederlandskrediet.nl

De gegevens in de overzichten op onze website zijn een indicatie. Wij gaan hierbij uit van het laagste rentetarief. Het uiteindelijke tarief is afhankelijk van je persoonlijke situatie. De totale kosten van de lening zijn afhankelijk van de rente, het leenbedrag, looptijd en de maandtermijn. Het jaarlijks kostenpercentage geeft de werkelijke kostprijs (rente) weer van het product. De minimale looptijd van een Persoonlijke Lening bedraagt 12 maanden, de maximale looptijd bedraagt 120 maanden. De minimale rente bedraagt 3,6%, de maximale wettelijke rente bedraagt 14%.

vb. De totale prijs van een Persoonlijke lening van € 50.000,- bedraagt € 59.449,- op basis van een looptijd van 120 maanden met een maandtermijn van € 495,41 en een rentetarief van 3,6%.