Goedemorgen, start met berekenen en ontvang direct het beste aanbod!

Gratis offerte

Gratis offerte

binnen 24 uur

Zorgeloos lenen

Zorgeloos lenen

dankzij onze kredietbeschermers

Laagste rente

Laagste rente

vaste rente al vanaf 6,6%

Klantwaardering

Klantwaardering

een 4.9 uit 5 op Trustpilot.nl

Kan ik mijn huidige lening oversluiten tegen een lagere rente?

Het is in veel gevallen goedkoper om uw huidige lening over te sluiten. Met nane leningen bij grootbanken zoals ABN-AMRO, Rabobank, ING-bank, SNS-bank of creditcards en verzendhuiskredieten (bijvoorbeeld Wehkamp of MediaMarkt) hebben vaak een heel hoge rente die kan oplopen tot wel 14%. Maar ook roodstaan op uw rekening bij de bank is erg duur.

Door het oversluiten van leningen komt u vaak in aanmerking voor een lagere rente. U bent daardoor in staat om of de looptijd van uw lening(en) te verkorten of uw maandelijkse betalingen te verlagen. Vergelijk leningen van meerdere kredietverstrekkers, zoals Interbank en DEFAM, en u ziet direct het verschil in rentepercentages. Sluit nu uw lenigen over, bespaar op uw lening en los sneller uw lening af.

Actuele rente

Rentestand per dinsdag 21 mei

Heeft u nog vragen?

De meeste antwoorden op uw vragen kunt u vinden op onze veelgestelde vragen pagina. Wilt u graag uw mogelijkheden met één van onze specialisten doornemen? Neem dan per e-mail of telefoon contact met ons op. Ons team staat online 7 dagen per week klaar om uw vragen te beantwoorden.


  085 - 760 89 89  info@nederlandskrediet.nl

Team NKC

De gegevens in de overzichten op onze website zijn een indicatie. Wij gaan hierbij uit van het laagste rentetarief. Het uiteindelijke tarief is afhankelijk van je persoonlijke situatie. De totale kosten van de lening zijn afhankelijk van de rente, het leenbedrag, looptijd en de maandtermijn. Het jaarlijks kostenpercentage geeft de werkelijke kostprijs (rente) weer van het product. De minimale looptijd van een Persoonlijke Lening bedraagt 12 maanden, de maximale looptijd bedraagt 120 maanden. De minimale rente bedraagt 6,6%, de maximale wettelijke rente bedraagt 14%.

vb. De totale prijs van een Persoonlijke lening van € 2.500 bedraagt € 3.392 op basis van een looptijd van 120 maanden met een maandtermijn van € 28,27 en een rentetarief van 6,6%.