Nederlands Krediet Collectief: duidelijk over lenen!

Nederlands Krediet Collectief is het orientatieplatform voor mensen die een lening willen afsluiten. Nederlands Krediet Collectief biedt u volop de mogelijkheid om u te oriënteren, berekeningen te maken en zelfs om een lening af te sluiten. Bij Nederlands Krediet Collectief staat informatievoorziening en transparantie centraal.

Via Nederlands Krediet Collectief kunt u alles zelf doen, maar het hoeft niet. Zo kunt u zelf berekenen hoeveel u kunt lenen, wat uw maandbedrag en/of uw looptijd wordt en wat het beschermen van uw krediet zou kosten. U vindt heldere informatie over de voor- en nadelen van de verschillende producten zoals doorlopend krediet en persoonlijke lening, maar ook over de fiscale consequenties van uw keuzes.

U kunt er ook voor kiezen om uw wensen kenbaar te maken aan een ervaren en betrouwbare adviseur. Deze zal graag bereid zijn de mogelijkheden duidelijk en objectief voor u uit te werken.

Kiest u ervoor een lening aan te vragen via Nederlands Krediet Collectief, dan wordt u tijdens dat proces optimaal geïnformeerd. Ook helpen wij u graag met het verzamelen van de benodigde stukken of, mocht u daar behoefte aan hebben, leggen wij alles nogmaals helder en duidelijk uit.

Het is verstandig goed na te denken en u te (laten) informeren als u een lening afsluit. De maandelijkse verplichting die u aangaat heeft gevolgen voor uw persoonlijke situatie voor een langere periode. Nederlands Krediet Collectief geeft u alle mogelijkheden om bewust en optimaal geïnfomeerd de beste keuze te maken.

Wat zeggen klanten over onze dienstverlening?

“Vriendelijk personeel, duidelijk en snel. Volledig qua informatie en de rente is ook prettig. Al met al een aanrader.”

Fam. B.

Bekijk alle 217 beoordelingen

Op trustpilot.com scoren wij een 9.2

Actuele rentetarieven

Selecteer de productvorm waarvan u de actuele rentetarieven wilt inzien:


Alle actuele rentetarieven bekijken

Heeft u vragen?

De meeste antwoorden op uw vragen kunt u vinden in onze kennisbank. Heeft u een vraag die niet wordt beantwoord op onze website, of wilt u graag uw mogelijkheden met één van onze specialisten doornemen? Neem dan per e-mail of telefoon contact met ons op.

Ons team staat online 7 dagen per week klaar om uw vragen te beantwoorden.

085 - 760 89 89

Onze specialisten

Vraag nu online uw lening aan via ons aanvraagformulier
En ontvang binnen 24 uur een voorstel

Contactgegevens

Vestiging Den Haag

Bezoekadres
Anna van Saksenlaan 10 (1e etage)
2593 HT ‘s- Gravenhage

Correspondentieadres
Postbus 1099
2260 BB Leidschendam

T 085 – 760 89 89

info@nederlandskrediet.nl

 

Vestiging Mijdrecht

Genieweg 56
3641 RH Mijdrecht

 

Vestiging Otterlo

Arnhemseweg 22-a
6731 BS Otterlo

Back to top