Dit is Nationale-Nederlanden Bank

Nationale-Nederlanden Bank bestaat sinds 2013 en ontstond uit een fusie van Nationale-Nederlanden en WestlandUniek Bank. Inmiddels is de bank uitgegroeid tot één van de grootste financiële dienstverleners van Nederland.

Als u op zoek bent naar een kwalitatieve, flexibele lening bent u bij Nationale-Nederlanden Bank aan het juiste adres. Naast hypotheken, biedt de bank namelijk één ander leenproduct: het doorlopend krediet. Hun focus zorgt voor een vijfsterren lening met een lage rente.

Nationale-Nederlanden Bank beschikt over een vergunning om consumptieve leningen te verstrekken en is lid van de Nederlandse Vereniging van Banken en Vereniging van Financieringsondernemingen in Nederland. Bovendien staat de bank onder toezicht van De Europese Centrale Bank, De Nederlandsche Bank en Autoriteit Financiële Markten.

Voor het verstrekken van krediet werkt Nationale-Nederlanden Bank samen met speciaal geselecteerde partners. Partners zoals Het Nederlands Krediet Collectief. Samen met Nationale-Nederlanden Bank voorziet het collectief wij u snel en op een verantwoorde manier van een voordelige lening.

Doorlopend krediet via Nationale-Nederlanden Bank

Bent u tussen de 29 en 59 jaar? Dan kunt u een doorlopend krediet afsluiten bij Nationale-Nederlanden Bank. Het maximale leenbedrag is € 50.000. Een doorlopend krediet heeft geen einddatum en kunt u altijd kosteloos aflossen. Vanaf uw 60e bouwt u het krediet af.

Wat zeggen klanten over onze dienstverlening?

“Netjes snel en duidelijk,zeker voor iedereen aan te raden”

Jeroen

Bekijk alle 215 beoordelingen

Op trustpilot.com scoren wij een 9.2

Actuele rentetarieven

Selecteer de productvorm waarvan u de actuele rentetarieven wilt inzien:


Alle actuele rentetarieven bekijken

Heeft u vragen?

De meeste antwoorden op uw vragen kunt u vinden in onze kennisbank. Heeft u een vraag die niet wordt beantwoord op onze website, of wilt u graag uw mogelijkheden met één van onze specialisten doornemen? Neem dan per e-mail of telefoon contact met ons op.

Ons team staat online 7 dagen per week klaar om uw vragen te beantwoorden.

085 - 760 89 89

Onze specialisten

Vraag nu online uw lening aan via ons aanvraagformulier
En ontvang binnen 24 uur een voorstel

Contactgegevens

Vestiging Den Haag

Bezoekadres
Anna van Saksenlaan 10 (1e etage)
2593 HT ‘s- Gravenhage

Correspondentieadres
Postbus 1099
2260 BB Leidschendam

T 085 – 760 89 89

info@nederlandskrediet.nl

 

Vestiging Mijdrecht

Genieweg 56
3641 RH Mijdrecht

 

Vestiging Otterlo

Arnhemseweg 22-a
6731 BS Otterlo

Back to top