Dit is Nationale-Nederlanden Bank

Nationale-Nederlanden Bank bestaat sinds 2013 en ontstond uit een fusie van Nationale-Nederlanden en WestlandUniek Bank. Inmiddels is de bank uitgegroeid tot één van de grootste financiële dienstverleners van Nederland.

Als u op zoek bent naar een kwalitatieve, flexibele lening bent u bij Nationale-Nederlanden Bank aan het juiste adres. Naast hypotheken, biedt de bank namelijk één ander leenproduct: het doorlopend krediet. Hun focus zorgt voor een vijfsterren lening met een lage rente.

Nationale-Nederlanden Bank beschikt over een vergunning om consumptieve leningen te verstrekken en is lid van de Nederlandse Vereniging van Banken en Vereniging van Financieringsondernemingen in Nederland. Bovendien staat de bank onder toezicht van De Europese Centrale Bank, De Nederlandsche Bank en Autoriteit Financiële Markten.

Voor het verstrekken van krediet werkt Nationale-Nederlanden Bank samen met speciaal geselecteerde partners. Partners zoals Het Nederlands Krediet Collectief. Samen met Nationale-Nederlanden Bank voorziet het collectief wij u snel en op een verantwoorde manier van een voordelige lening.

Doorlopend krediet via Nationale-Nederlanden Bank

Bent u tussen de 29 en 59 jaar? Dan kunt u een doorlopend krediet afsluiten bij Nationale-Nederlanden Bank. Het maximale leenbedrag is € 50.000. Een doorlopend krediet heeft geen einddatum en kunt u altijd kosteloos aflossen. Vanaf uw 60e bouwt u het krediet af.

Wat zeggen onze klanten over ons?

 9.2 van de 10!

Onze klanten geven ons een

9.2

desiree

Zeer goed geholpen door Tamara, heb het als zeer prettig ervaren

heer De R

Zeer vriendelijke medewerkster!!

Actuele rentetarieven

Selecteer de productvorm waarvan u de actuele rentetarieven wilt inzien:


Alle actuele rentetarieven bekijken

Contactgegevens

Vestiging Den Haag

Bezoekadres
Anna van Saksenlaan 10 (1e etage)
2593 HT ‘s- Gravenhage

Correspondentieadres
Postbus 1099
2260 BB Leidschendam

T 085 – 760 89 89

info@nederlandskrediet.nl

 

Vestiging Mijdrecht

Genieweg 56
3641 RH Mijdrecht

 

Vestiging Otterlo

Arnhemseweg 22-a
6731 BS Otterlo

Back to top