Een lening afsluiten is voor veel mensen geen beslissing die makkelijk wordt genomen. Het is daarom heel belangrijk om u goed te oriënteren. U kunt dit natuurlijk helemaal zelf doen en alles op het gebied van geld lenen zelf uitzoeken. Als u precies weet wat u wilt en over voldoende kennis en ervaring op financieel gebied beschikt, kunt u de lening aanvragen zonder advies.

Vindt u het echter prettig om geadviseerd te worden over uw lening, zodat u zeker weet dat u een goede keuze maakt en een veantwoorde lening afsluit, dan kunt u kiezen voor een lening met advies. Ook als het u ontbreekt aan kennis en/of ervaring op financieel gebied, is het verstandig om u te laten adviseren.

Is geld lenen met advies duurder?

Geld lenen met advies hoeft niet duurder te zijn. Het kan u zelfs geld besparen, omdat een adviseur vaak in staat is om door zijn kennis en ervaring betere voorwaarden te bedingen bij een geldverstrekker.  

Voor het advies worden geen kosten in rekening gebracht. Dit is namelijk wettelijk verboden. De vergoeding die de adviseur ontvangt, is inbegrepen in de rente die u betaalt aan de geldverstrekker.

Wat zeggen onze klanten over ons?

 9.2 van de 10!

Onze klanten geven ons een

9.2

desiree

Zeer goed geholpen door Tamara, heb het als zeer prettig ervaren

heer De R

Zeer vriendelijke medewerkster!!

Actuele rentetarieven

Selecteer de productvorm waarvan u de actuele rentetarieven wilt inzien:


Alle actuele rentetarieven bekijken

Contactgegevens

Vestiging Den Haag

Bezoekadres
Anna van Saksenlaan 10 (1e etage)
2593 HT ‘s- Gravenhage

Correspondentieadres
Postbus 1099
2260 BB Leidschendam

T 085 – 760 89 89

info@nederlandskrediet.nl

 

Vestiging Mijdrecht

Genieweg 56
3641 RH Mijdrecht

 

Vestiging Otterlo

Arnhemseweg 22-a
6731 BS Otterlo

Back to top