Bestaande lening(en) oversluiten naar een voordeligere lening

Veel mensen hebben lopende leningen in de vorm van een persoonlijke lening of een doorlopend krediet. Maar wist u dat roodstaan op een betaalrekening of een creditcard met limiet dat gespreid terugbetaald kan worden ook geld lenen is? Net als het gespreid terugbetalen van aankopen gedaan via een postorderbedrijf zoals Wehkamp of Neckermann, iets waarvan veel mensen gebruik maken.

Ongemerkt komt het vaak voor dat mensen meerdere leningen naast elkaar hebben lopen. Voor veel van die leningen wordt vaak een veel hogere rente betaald dan men zich realiseert, tot soms wel 14% rente per jaar op leningen van creditcards of roodstanden.

Het oversluiten van alle bestaande leningen is dan ook vrijwel altijd een voordeligere optie. Zo kunnen dure leningen afgelost worden en kan geprofiteerd worden van de lagere rente die geldverstrekkers u bieden, omdat normaal gesproken een lagere rente beschikbaar is voor hogere kredietbedragen.

Via Nederlands Krediet Collectief kunt u zich optimaal (laten) informeren over wat voor u de mogelijkheden zijn om uw te dure lening(en) over te sluiten en/of om te zetten naar een voordelige lening met een veel lagere rente en/of kortere looptijd.

Wat zeggen klanten over onze dienstverlening?

“Netjes snel en duidelijk,zeker voor iedereen aan te raden”

Jeroen

Bekijk alle 215 beoordelingen

Op trustpilot.com scoren wij een 9.2

Actuele rentetarieven

Selecteer de productvorm waarvan u de actuele rentetarieven wilt inzien:


Alle actuele rentetarieven bekijken

Heeft u vragen?

De meeste antwoorden op uw vragen kunt u vinden in onze kennisbank. Heeft u een vraag die niet wordt beantwoord op onze website, of wilt u graag uw mogelijkheden met één van onze specialisten doornemen? Neem dan per e-mail of telefoon contact met ons op.

Ons team staat online 7 dagen per week klaar om uw vragen te beantwoorden.

085 - 760 89 89

Onze specialisten

Vraag nu online uw lening aan via ons aanvraagformulier
En ontvang binnen 24 uur een voorstel

Contactgegevens

Vestiging Den Haag

Bezoekadres
Anna van Saksenlaan 10 (1e etage)
2593 HT ‘s- Gravenhage

Correspondentieadres
Postbus 1099
2260 BB Leidschendam

T 085 – 760 89 89

info@nederlandskrediet.nl

 

Vestiging Mijdrecht

Genieweg 56
3641 RH Mijdrecht

 

Vestiging Otterlo

Arnhemseweg 22-a
6731 BS Otterlo

Back to top