Onze klantbeoordeling

Op trustpilot.com scoren wij een 4.8 uit 5

Opnieuw stijging prijs koopwoning

Publicatie: 07-10-2014


De prijs van een koopwoning is in augustus opnieuw gestegen. Dat melden het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS) en het Kadaster. Het kopen van een huis kostte afgelopen augustus gemiddeld 1,7% meer dan in augustus 2013.

Trend zet door

Hiermee stijgen de huizenprijzen vergeleken met een jaar eerder voor de vijfde maand op rij. Ten opzichte van juli 2014 was sprake van een toename van 0,1%. Ook het aantal verkochte woningen nam toe. Met 12.328 huizen die van eigenaar wisselden lag het aantal 24% hoger dan in dezelfde maand vorig jaar.

Huizenprijs op niveau 2003

Met de stijging van augustus ligt de prijs van een koophuis op dit moment op het niveau van mei 2003, meldt het CBS. Dat is 19% lager dan in vergelijk met de piek van augustus 2008, maar 3,1% hoger dan het dieptepunt in juni 2013.

Heeft u afgelopen maand ook uw huis verkocht, maar bent u blijven zitten met een restschuld? Het doorlopend krediet of de persoonlijke lening is een veel voordeliger alternatief voor het financieren van uw restschuld dan meefinancieren in een hypotheek. Lees meer…

Onze voordelen

  • Scherpste vaste rente vanaf 3,5%
  • U leent met een vaste rente de gehele looptijd
  • U betaalt elke maand een vast bedrag
  • Extra aflossen is altijd boetevrij
  • Direct online geregeld
Offerte aanvragen

Wat zeggen klanten over onze dienstverlening?

Datum: woensdag 3 maart

“Doen wat ze beloven en gaan daarbij niet over een nacht ijs. Moet veel informatie aanleveren maar alles binnen een week afgerond.”

E van Delden

Bekijk alle 1178 beoordelingen

Op trustpilot.com scoren wij een 4.8 uit 5

5 sterren op Trustpilot

Actuele rentetarieven

Selecteer de productvorm waarvan u de actuele rentetarieven wilt inzien:


Alle actuele rentetarieven bekijken

Heeft u vragen?

De meeste antwoorden op uw vragen kunt u vinden op onze veelgestelde vragen pagina. Heeft u een vraag die niet wordt beantwoord op onze website, of wilt u graag uw mogelijkheden met één van onze specialisten doornemen? Neem dan per e-mail of telefoon contact met ons op.

Ons team staat online 7 dagen per week klaar om uw vragen te beantwoorden.

Vraag nu online uw lening aan via ons aanvraagformulier
En ontvang binnen 24 uur een voorstel

De gegevens in de overzichten op onze website zijn een indicatie. Wij gaan hierbij uit van het laagste rentetarief. Het uiteindelijke tarief is afhankelijk van je persoonlijke situatie. De totale kosten van de lening zijn afhankelijk van de rente, het leenbedrag, looptijd en de maandtermijn. Het jaarlijks kostenpercentage geeft de werkelijke kostprijs (rente) weer van het product. De minimale looptijd van een Persoonlijke Lening bedraagt 12 maanden, de maximale looptijd bedraagt 120 maanden. De minimale rente bedraagt 3,5%, de maximale wettelijke rente bedraagt 14%.

vb. De totale prijs van een Persoonlijke lening van € 50.000,- bedraagt € 59.177,- op basis van een looptijd van 120 maanden met een maandtermijn van € 493,14 en een rentetarief van 3,5%.