Tot 1 juli 2015 laag btw-tarief bij verbouwing

Publicatie: 30-09-2014


Het lage btw-tarief dat tijdelijk is ingesteld voor arbeidskosten bij renovatie of verbouwing van woningen, blijft langer geldig. Dat is een van de plannen die het kabinet op Prinsjesdag presenteerde.

Profiteren bij verbouwing

Tot 1 juli 2015 betalen huiseigenaren 6% in plaats van 21% btw over de arbeidskosten voor het verbouwen van hun huis. Dat betekent dat u bij 1000 euro aan arbeidsloon nu 140 euro goedkoper uit bent dan bij een verbouwing ná 1 juli volgend jaar.

Besparen met een lening

Enige tijd geleden schreven wij over het besparen van geld door het isoleren van uw woning. Isoleren kost geld, maar dit is een investering die snel terugverdiend is. Zeker omdat u nu dankzij de verleninging van de verlaging van het btw-tarief meer tijd hebt om uw verbouwing af te ronden.

Rente persoonlijke lening aftrekbaar

Daarnaast blijft uiteraard de rente van een persoonlijke lening die wordt gebruikt het isoleren van uw woning belasting aftrekbaar. Lees meer op onze site of vraag direct een offerte aan!

Onze voordelen

  • Scherpste vaste rente vanaf 6,6%
  • U leent met een vaste rente de gehele looptijd
  • U betaalt elke maand een vast bedrag
  • Extra aflossen is altijd boetevrij
  • Direct online geregeld
Offerte aanvragen

Heeft u nog vragen?

De meeste antwoorden op uw vragen kunt u vinden op onze veelgestelde vragen pagina. Wilt u graag uw mogelijkheden met één van onze specialisten doornemen? Neem dan per e-mail of telefoon contact met ons op. Ons team staat online 7 dagen per week klaar om uw vragen te beantwoorden.


  085 - 760 89 89  info@nederlandskrediet.nl

Team NKC

De gegevens in de overzichten op onze website zijn een indicatie. Wij gaan hierbij uit van het laagste rentetarief. Het uiteindelijke tarief is afhankelijk van je persoonlijke situatie. De totale kosten van de lening zijn afhankelijk van de rente, het leenbedrag, looptijd en de maandtermijn. Het jaarlijks kostenpercentage geeft de werkelijke kostprijs (rente) weer van het product. De minimale looptijd van een Persoonlijke Lening bedraagt 12 maanden, de maximale looptijd bedraagt 120 maanden. De minimale rente bedraagt 6,6%, de maximale wettelijke rente bedraagt 14%.

vb. De totale prijs van een Persoonlijke lening van € 2.500 bedraagt € 3.392 op basis van een looptijd van 120 maanden met een maandtermijn van € 28,27 en een rentetarief van 6,6%.