Besparen door het isoleren van uw huis

Publicatie: 27-08-2014


In de zomer nadenken over het isoleren van uw huis. Dat klinkt misschien vreemd, toch is nu het beste moment u hierin te verdiepen. Een goed geïsoleerd huis kan namelijk een flinke besparing opleveren op uw energierekening. Daarnaast wordt uw huis meer waard én doet u iets goeds voor het milieu. Genoeg reden dus juist nu eens na te denken over isoleren.

Bespaar direct

Een energiezuinige woning scheelt meteen op uw energierekening. Uit cijfers van het Nibud blijkt een gemiddeld gezin wonend in een tussenwoning per maand zo’n 200 euro kwijt te zijn aan gas, water en licht. Het isoleren van de vloer op de begane grond kan dit gezin jaarlijks al 160 euro schelen, het vervangen van enkel glas door hoog rendement glas zelfs 250 euro.

Uw mogelijkheden

Meestal leveren dakisolatie, gevelisolatie en dubbel glas de grootste besparing op. Wat voor u de beste optie is, hangt af van uw huis. Kijk voor mogelijkheden en tips bijvoorbeeld op de website van Milieu Centraal.

Laag btw-tarief

Er is nog een extra reden juist nú na te denken over het isoleren van uw huis. Voor het verbouwen van woningen is tijdelijk een lager btw-tarief voor de arbeidskosten van toepassing. Over werkzaamheden afgerond vóór 1 januari 2015 betaalt u 6% btw in plaats van 21%. Ter illustratie: het uitgeven van 1000 euro aan arbeidsloon kost u volgend jaar 140 euro meer dan dit jaar.

Lening

Isoleren kost geld, maar is een investering die snel terug te verdienen is. De rente van een persoonlijke lening die wordt aangewend voor het isoleren van een woning is namelijk aftrekbaar. Daarbij spreidt u met een lening de kosten van het isoleren over meerdere jaren. Is uw energiebesparing hoger dan het maandbedrag van de lening? Dan houdt u direct maandelijks geld over!

Onze voordelen

  • Scherpste vaste rente vanaf 6,6%
  • U leent met een vaste rente de gehele looptijd
  • U betaalt elke maand een vast bedrag
  • Extra aflossen is altijd boetevrij
  • Direct online geregeld
Offerte aanvragen

Heeft u nog vragen?

De meeste antwoorden op uw vragen kunt u vinden op onze veelgestelde vragen pagina. Wilt u graag uw mogelijkheden met één van onze specialisten doornemen? Neem dan per e-mail of telefoon contact met ons op. Ons team staat online 7 dagen per week klaar om uw vragen te beantwoorden.


  085 - 760 89 89  info@nederlandskrediet.nl

Team NKC

De gegevens in de overzichten op onze website zijn een indicatie. Wij gaan hierbij uit van het laagste rentetarief. Het uiteindelijke tarief is afhankelijk van je persoonlijke situatie. De totale kosten van de lening zijn afhankelijk van de rente, het leenbedrag, looptijd en de maandtermijn. Het jaarlijks kostenpercentage geeft de werkelijke kostprijs (rente) weer van het product. De minimale looptijd van een Persoonlijke Lening bedraagt 12 maanden, de maximale looptijd bedraagt 120 maanden. De minimale rente bedraagt 6,6%, de maximale wettelijke rente bedraagt 14%.

vb. De totale prijs van een Persoonlijke lening van € 2.500 bedraagt € 3.392 op basis van een looptijd van 120 maanden met een maandtermijn van € 28,27 en een rentetarief van 6,6%.