Onze klantbeoordeling

Op trustpilot.com scoren wij een 4.8 uit 5

Klantbeoordeling 4.8 uit 5

085 - 760 89 89

Besparen door het isoleren van uw huis

Publicatie: 27-08-2014


In de zomer nadenken over het isoleren van uw huis. Dat klinkt misschien vreemd, toch is nu het beste moment u hierin te verdiepen. Een goed geïsoleerd huis kan namelijk een flinke besparing opleveren op uw energierekening. Daarnaast wordt uw huis meer waard én doet u iets goeds voor het milieu. Genoeg reden dus juist nu eens na te denken over isoleren.

Bespaar direct

Een energiezuinige woning scheelt meteen op uw energierekening. Uit cijfers van het Nibud blijkt een gemiddeld gezin wonend in een tussenwoning per maand zo’n 200 euro kwijt te zijn aan gas, water en licht. Het isoleren van de vloer op de begane grond kan dit gezin jaarlijks al 160 euro schelen, het vervangen van enkel glas door hoog rendement glas zelfs 250 euro.

Uw mogelijkheden

Meestal leveren dakisolatie, gevelisolatie en dubbel glas de grootste besparing op. Wat voor u de beste optie is, hangt af van uw huis. Kijk voor mogelijkheden en tips bijvoorbeeld op de website van Milieu Centraal.

Laag btw-tarief

Er is nog een extra reden juist nú na te denken over het isoleren van uw huis. Voor het verbouwen van woningen is tijdelijk een lager btw-tarief voor de arbeidskosten van toepassing. Over werkzaamheden afgerond vóór 1 januari 2015 betaalt u 6% btw in plaats van 21%. Ter illustratie: het uitgeven van 1000 euro aan arbeidsloon kost u volgend jaar 140 euro meer dan dit jaar.

Lening

Isoleren kost geld, maar is een investering die snel terug te verdienen is. De rente van een persoonlijke lening die wordt aangewend voor het isoleren van een woning is namelijk aftrekbaar. Daarbij spreidt u met een lening de kosten van het isoleren over meerdere jaren. Is uw energiebesparing hoger dan het maandbedrag van de lening? Dan houdt u direct maandelijks geld over!

Onze voordelen

 • Scherpste vaste rente vanaf 3,6%
 • U leent met een vaste rente de gehele looptijd
 • U betaalt elke maand een vast bedrag
 • Extra aflossen is altijd boetevrij
 • Direct online geregeld
Offerte aanvragen

Wat zeggen klanten over onze dienstverlening?

Datum: maandag 21 september

“Snel, eerlijk en duidelijk geholpen. Erg vriendelijke medewerkers. Aanrader!!”

heer Straathof

Bekijk alle 1044 beoordelingen

Op trustpilot.com scoren wij een 4.8 uit 5

5 sterren op Trustpilot

Actuele rentetarieven

Selecteer de productvorm waarvan u de actuele rentetarieven wilt inzien:


Alle actuele rentetarieven bekijken

Heeft u vragen?

De meeste antwoorden op uw vragen kunt u vinden op onze veelgestelde vragen pagina. Heeft u een vraag die niet wordt beantwoord op onze website, of wilt u graag uw mogelijkheden met één van onze specialisten doornemen? Neem dan per e-mail of telefoon contact met ons op.

Ons team staat online 7 dagen per week klaar om uw vragen te beantwoorden.

Veelgestelde vragen
 • Hoe snel wordt een lening uitbetaald na afsluiten?
  • Zodra de getekende offerte samen met de benodigde stukken retour is ontvangen via mijn NKC, wordt deze gecontroleerd en doorgestuurd naar de bank. Normaal gesproken duurt de verwerking bij de bank een, of hooguit 2 dagen...Lees meer
 • Hoeveel kan ik lenen?
  • Op deze vraag is niet een algemeen antwoord te geven; lenen is maatwerk. De hoogte van uw leenbedrag is afhankelijk van meerdere factoren zoals: •Leeftijd •Inkomen •Koophuis of huurwoning •BKR-codering, saldo lopende leningen •Hoogte van het leenbedrag Op onze pagina... Lees meer
 • Moet ik een boete betalen bij het oversluiten van mijn lening?
  • Voor het oversluiten van een doorlopend krediet geldt dat dit altijd boetevrij mag. Het is de geldverstrekker niet toegestaan om u een boete of andere vergoeding in rekening te brengen als u uw lening wilt oversluiten. Voor een persoonlijke lening geldt dat als u deze eerder wilt aflossen, de... Lees meer
 • Kan ik extra boetevrij aflossen, en zo ja, hoe kan ik dit doen?
  • U kunt uw lening altijd extra aflossen. Zowel bij een doorlopend krediet alsmede een persoonlijke lening kunt u dit via Nederlands Krediet Collectief altijd boetevrij doen. U kunt het in te lossen bedrag overmaken naar de geldverstrekker onder vermelding van uw contractnummer en uw naam. Het... Lees meer
 • Kan ik zelf de looptijd van mijn lening bepalen?
  • Binnen bepaalde kaders kunt u zelf bepalen wat de looptijd is voor uw lening. Bij een doorlopend krediet wordt de (theoretische) looptijd bepaald door het maandbedrag dat u wenst te betalen. Dat zal altijd minimaal 1% van de kredietlimiet of het saldo zijn. Hoe lager het maandbedrag, hoe langer de... Lees meer

Vraag nu online uw lening aan via ons aanvraagformulier
En ontvang binnen 24 uur een voorstel

Contactgegevens

Vestiging Den Haag

Bezoekadres
Prisma 17a
2495 AS Den Haag

Correspondentieadres
Postbus 1099
2260 BB Leidschendam

T 085 – 760 89 89

info@nederlandskrediet.nl

De gegevens in de overzichten op onze website zijn een indicatie. Wij gaan hierbij uit van het laagste rentetarief. Het uiteindelijke tarief is afhankelijk van je persoonlijke situatie. De totale kosten van de lening zijn afhankelijk van de rente, het leenbedrag, looptijd en de maandtermijn. Het jaarlijks kostenpercentage geeft de werkelijke kostprijs (rente) weer van het product. De minimale looptijd van een Persoonlijke Lening bedraagt 12 maanden, de maximale looptijd bedraagt 120 maanden. De minimale rente bedraagt 3,6%, de maximale wettelijke rente bedraagt 14%.

vb. De totale prijs van een Persoonlijke lening van € 50.000,- bedraagt € 59.449,- op basis van een looptijd van 120 maanden met een maandtermijn van € 495,41 en een rentetarief van 3,6%.