Autofinanciering voor ondernemers en particulieren maakt droomscenario waar!

Publicatie: 11-11-2020


Zo snel als een trein, velgen waar iedere autoliefhebber het warm van krijgt en accessoires waar het woord ‘luxe’ voor onderdoet. Nee, een Porsche rijden is niet voor iedereen weggelegd. Ondanks dat veel bedrijven klappen moeten opvangen door de Coronacrisis gaat Porsche als een speer, meldt Tubantia, die afgaat op de jongste cijfers van Bovag. Vaak zijn het ondernemers die het ondanks de ontwikkelingen goed doen en zichzelf kunnen verwennen. Want, die dure vakanties en andere uitgaven gaan nu niet door.

Een persoonlijke autolening

Of je nu hoge ogen wilt gooien met een Porsche of je uitkijkt naar je eerste (goedkopere) auto, een autolening kan je hierbij helpen. Vooral de persoonlijke lening is bij het Nederlands Krediet Collectief populair voor de aanschaf van vervoersmiddelen - denk hierbij ook aan het aanschaffen van een motor of camper. Dit komt doordat de rente die je over de lening betaalt op dit moment historisch laag staat bij onze kredietverstrekkers. Daarbij geniet je ook van een zeker gevoel. Sluit je dit type lening af voor de aankoop van een auto, dan weet je waar je aan toe bent. Het leenbedrag, de looptijd en de rente worden vooraf vastgezet. Geen verrassingen dus!

Verantwoord en goedkoop geld lenen bij het Nederlands Krediet Collectief

Een nieuwe auto hoeft dus geen ver-van-je-bed-show te zijn. Ook niet als er een Porsche op je wensenlijstje staat. Bij het Nederlands Krediet Collectief gaan we voor verantwoorde en betaalbare leningen. Dit bewerkstelligen we door nauw contact te houden met diverse kredietverstrekkers en zo iedere ondernemer of particulier een passende financiële oplossing te bieden. Goed om te weten: de rentetarieven voor het afsluiten van een lening zijn onlangs verlaagd.

Bereken zelf hoeveel geld jij kunt lenen! 

Auteur: Rick Hartsuiker

Allround Kredietspecialist / Directeur

Specialisme: krediet acceptatie, klantbelang

085 - 760 89 89

Onze voordelen

  • Scherpste vaste rente vanaf 6,6%
  • U leent met een vaste rente de gehele looptijd
  • U betaalt elke maand een vast bedrag
  • Extra aflossen is altijd boetevrij
  • Direct online geregeld
Offerte aanvragen

Heeft u nog vragen?

De meeste antwoorden op uw vragen kunt u vinden op onze veelgestelde vragen pagina. Wilt u graag uw mogelijkheden met één van onze specialisten doornemen? Neem dan per e-mail of telefoon contact met ons op. Ons team staat online 7 dagen per week klaar om uw vragen te beantwoorden.


  085 - 760 89 89  info@nederlandskrediet.nl

Team NKC

De gegevens in de overzichten op onze website zijn een indicatie. Wij gaan hierbij uit van het laagste rentetarief. Het uiteindelijke tarief is afhankelijk van je persoonlijke situatie. De totale kosten van de lening zijn afhankelijk van de rente, het leenbedrag, looptijd en de maandtermijn. Het jaarlijks kostenpercentage geeft de werkelijke kostprijs (rente) weer van het product. De minimale looptijd van een Persoonlijke Lening bedraagt 12 maanden, de maximale looptijd bedraagt 120 maanden. De minimale rente bedraagt 6,6%, de maximale wettelijke rente bedraagt 14%.

vb. De totale prijs van een Persoonlijke lening van € 2.500 bedraagt € 3.392 op basis van een looptijd van 120 maanden met een maandtermijn van € 28,27 en een rentetarief van 6,6%.