Onze klantbeoordeling

Op trustpilot.com scoren wij een 4.8 uit 5

Autofinanciering voor ondernemers en particulieren maakt droomscenario waar!

Publicatie: 11-11-2020


Zo snel als een trein, velgen waar iedere autoliefhebber het warm van krijgt en accessoires waar het woord ‘luxe’ voor onderdoet. Nee, een Porsche rijden is niet voor iedereen weggelegd. Ondanks dat veel bedrijven klappen moeten opvangen door de Coronacrisis gaat Porsche als een speer, meldt Tubantia, die afgaat op de jongste cijfers van Bovag. Vaak zijn het ondernemers die het ondanks de ontwikkelingen goed doen en zichzelf kunnen verwennen. Want, die dure vakanties en andere uitgaven gaan nu niet door.

Een persoonlijke autolening

Of je nu hoge ogen wilt gooien met een Porsche of je uitkijkt naar je eerste (goedkopere) auto, een autolening kan je hierbij helpen. Vooral de persoonlijke lening is bij het Nederlands Krediet Collectief populair voor de aanschaf van vervoersmiddelen - denk hierbij ook aan het aanschaffen van een motor of camper. Dit komt doordat de rente die je over de lening betaalt op dit moment historisch laag staat bij onze kredietverstrekkers. Daarbij geniet je ook van een zeker gevoel. Sluit je dit type lening af voor de aankoop van een auto, dan weet je waar je aan toe bent. Het leenbedrag, de looptijd en de rente worden vooraf vastgezet. Geen verrassingen dus!

Verantwoord en goedkoop geld lenen bij het Nederlands Krediet Collectief

Een nieuwe auto hoeft dus geen ver-van-je-bed-show te zijn. Ook niet als er een Porsche op je wensenlijstje staat. Bij het Nederlands Krediet Collectief gaan we voor verantwoorde en betaalbare leningen. Dit bewerkstelligen we door nauw contact te houden met diverse kredietverstrekkers en zo iedere ondernemer of particulier een passende financiële oplossing te bieden. Goed om te weten: de rentetarieven voor het afsluiten van een lening zijn onlangs verlaagd.

Bereken zelf hoeveel geld jij kunt lenen! 

Auteur: Rick Hartsuiker

Allround Kredietspecialist / Directeur

Specialisme: krediet acceptatie, klantbelang085 - 760 89 89

Onze voordelen

  • Scherpste vaste rente vanaf 3,5%
  • U leent met een vaste rente de gehele looptijd
  • U betaalt elke maand een vast bedrag
  • Extra aflossen is altijd boetevrij
  • Direct online geregeld
Offerte aanvragen

Wat zeggen klanten over onze dienstverlening?

Datum: vrijdag 5 maart

“Omdat ik e.e.a. aan woningverbetering van mijn flatje wil gaan doen en daarvoor niet genoeg geldmiddelen ter beschikking had, heb ik afgelopen week een lening aangevraagd bij het Nederlands Krediet Collectief. De medewerkers van genoemde instantie hebben mij telefonisch heel vriendelijk en zeer correct geholpen. Er was begrip voor mijn onwetendheid t.a.v. handelingen met downloaden etc. Daarbij ben ik fantastisch geholpen en zo ben ik ook weer een beetje wijzer geworden in het werken op een pc. En tenslotte: petje af voor de snelle wijze waarop mijn lening door hen is geregeld.”

heer Van der Marel

Bekijk alle 1181 beoordelingen

Op trustpilot.com scoren wij een 4.8 uit 5

5 sterren op Trustpilot

Actuele rentetarieven

Selecteer de productvorm waarvan u de actuele rentetarieven wilt inzien:


Alle actuele rentetarieven bekijken

Heeft u vragen?

De meeste antwoorden op uw vragen kunt u vinden op onze veelgestelde vragen pagina. Heeft u een vraag die niet wordt beantwoord op onze website, of wilt u graag uw mogelijkheden met één van onze specialisten doornemen? Neem dan per e-mail of telefoon contact met ons op.

Ons team staat online 7 dagen per week klaar om uw vragen te beantwoorden.

Vraag nu online uw lening aan via ons aanvraagformulier
En ontvang binnen 24 uur een voorstel

De gegevens in de overzichten op onze website zijn een indicatie. Wij gaan hierbij uit van het laagste rentetarief. Het uiteindelijke tarief is afhankelijk van je persoonlijke situatie. De totale kosten van de lening zijn afhankelijk van de rente, het leenbedrag, looptijd en de maandtermijn. Het jaarlijks kostenpercentage geeft de werkelijke kostprijs (rente) weer van het product. De minimale looptijd van een Persoonlijke Lening bedraagt 12 maanden, de maximale looptijd bedraagt 120 maanden. De minimale rente bedraagt 3,5%, de maximale wettelijke rente bedraagt 14%.

vb. De totale prijs van een Persoonlijke lening van € 50.000,- bedraagt € 59.177,- op basis van een looptijd van 120 maanden met een maandtermijn van € 493,14 en een rentetarief van 3,5%.